Epson tarjoaa ensimmäisen aidon fluoresoivan musteensa tekstiilien sublimaatiotulostukseen

SureColor SC-F9400H- ja SureColor SC-F9400 -tulostimet perustuvat F-sarjan menestykseen ja tarjoavat asiakkaille joustavamman tulostuksen

Epson tarjoaa ensimmäisen aidon fluoresoivan musteensa tekstiilien sublimaatiotulostukseen

1. syyskuuta 2019– Epson on julkistanut kaksi 64-tuumaista sublimaatiotulostinta, SureColor SC-F9400H:n ja SureColor SC-F9400:n. Tulostimet on kehitetty ensisijaisesti nopeaan ja suuria tulostusmääriä vaativaan vaate-, tekstiili- ja soft signage -tulostamiseen sekä muiden tulostustuotteiden valmistamiseen. Lisäksi SC-F9400H tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tulostukseen kahdella aidolla fluoresoivalla musteella (keltainen ja vaaleanpunainen), jotka tuovat kirkkaita ja eloisia värejä urheiluvaatteiden, työvaatteiden ja muotiesineiden tuotantoon. SC-F9400-sarja on luotettavan Epson-tulostustekniikan uusin kehitysversio, joka parantaa tulostuslaatua lisäämällä entisestään tekniikan tuottavuutta ja toimintavakautta.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kertoo: ”Jälleen kerran olemme keskittyneet kehittämään valikoimaamme, ja aidon fluoresoivan musteen tarjoaminen tuo asiakkaillemme aivan uutta lisäarvoa. Tämä on meille aivan uusi tuote, ja uskomme, että olemme tehneet fluoresoivia musteita, jotka ovat ylivoimaisia kirkkauden ja väritiheyden suhteen.” Hän lisäsi: ”Kyse ei ole kuitenkaan vain fluoresoivista musteista, sillä olemme myös laajentaneet EMX-tiedostojen valikoimaamme ja julkaisseet ohje-/huoltovideon (käynnistys QR-koodista) sekä monia muita ominaisuuksia, jotka helpottavat tulostimen käyttöönottoa, käyttöä ja huoltoa mahdollisimman paljon. Olemme varmoja, että SC-F9400-tuotesarjalla on myönteinen vaikutus monien yritysten tulokseen.”

 

F-sarjan parannetun käytettävyyden lisäksi Epson on säilyttänyt useita aiempien mallien keskeisiä toimintoja. Nämä testatut tekniikat mahdollistavat Epsonin innovaatiojohtajuuden toimialalla ja lisäävät liiketoimintamahdollisuuksia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Aito fluoresoiva muste
 • Irtomusteliuos
 • Epson Edge Print -ohjelmisto
 • QR-koodista käynnistyvä ohjevideo
 • Laajempi valikoima EMX-tiedostoja
 • Tulostuspään suojus – ilmavirran hallintaa varten
 • Hybriditela – tehokasta materiaalin käsittelyä varten
 • Pölysäiliö ja kangaspyyhin – suuttimen tukkeutumisen estämiseksi
 • Vankka tulostinrakenne, edistynyt automaattinen kireyden säätö, automaattinen viistokorjaus – tarkkaa materiaalin syöttöä varten
 • Merkkivalo – paperin näkyväksi tekemistä varten
 • Helppo tulostusmateriaalien käyttöönotto

Epson tarjoaa koko paketin – tulostimen, musteet, tulostusmateriaalit, ohjelmistot ja tuen – kaikki on siis suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen. Tämä yhdistettynä suoraviivaiseen käyttöönottoon ja käyttöön tekee tulostimesta ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka ovat vasta siirtymässä sublimaatiotulostukseen tai jotka haluavat päivittää aikaisemman mallin uudempaan.

SureColor SC-F9400- ja SureColor SC-F9400H -tulostimet ovat saatavilla tammikuussa 2020.