Epson SureColor S-Series -solvent -tulostimille Keypoint Intelligencen huippuarviot

Teknisten asiantuntijoiden raadilta palkinto jokaiselle mallille: SC-S40600, SC-S60600 ja SC-S80600

Epson SureColor S-Series -solvent -tulostimille Keypoint Intelligencen huippuarviot

6. marraskuuta 2017– Keypoint Intelligence (aiemmin Buyers Lab) on asiakirjakuvantamisen ohjelmistojen, laitteistojen ja palvelujen merkittävin riippumaton arvioija maailmassa. Se on nyt jakanut Epsonille tunnustusta solvent -tekniikkaan pohjautuvien SureColor S-Series -suurkuvatulostimien innovatiivisuudesta ja loistavasta värintoistotarkkuudesta.

Tuoteperheen kaikki kolme nykymallia – SC-S40600, SC-S60600 ja SC-S80600 – saivat vuoden 2017 SGIA Expo -messuilla BLI Pick -palkinnon:

  • Epson SureColor S40600– Erinomainen eko-solventtia/lateksia käyttävä 54/64 tuuman CMYK-peruslaite

  • Epson SureColor S60600– Erinomainen ekosolventtia/lateksia käyttävä 54/64 tuuman CMYK-laite suuria tuotantomääriä varten

  • Epson SureColor S80600– Erinomainen ekosolventtia/lateksia käyttävä 54/64 tuuman CMYK-laite, joka sisältää värintoistoalueen laajennuksen

”Keypoint Intelligence oli tiiviisti yhteydessä Epsoniin testauksen aikana. Jokaisessa kolmessa Epson SureColor S-Series -solvent -tulostimessa oli kaikista testatuista laitteista pienin delta E -mittaustulos”, kertoo David Sweetnam. Hän johtaa Keypoint Intelligencen tutkimus- ja laboratoriopalveluja EMEA-maiden ja Aasian alueella. ”Nämä palkinnot ovat erityistunnustus valmistajille ja tuotteille, jotka selviytyvät perusteellisista laboratoriokokeistamme verrokkejaan paremmin. Kaikki kolme S-Series-mallia menestyivät testeissä erittäin hyvin: havaittua tarkkuutta arvostaisi varmasti mikä tahansa värejä kriittisesti tarkasteleva painotalo.”

Aloitettuaan ekosolvent-/lateksilaitteiden testausohjelmansa vuonna 2016 BLI on testannut lukuisia tulostimia Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Nämä ensimmäiset BLI Pick -palkinnot ovat erityistunnustus laitteisto- ja ohjelmistotuotteille, jotka ovat menestyneet parhaiten BLI:n asiantuntevan teknikko- ja analyytikkotiimin arvioinnissa.

”Olemme koko ajan tienneet, että SureColor SC-S -tulostimemme ovat loistavia tuotteita opaste- ja mainosmarkkinoille. Myyntiluvut vihjaavat myös asiakkaiden huomanneen saman”, iloitsee Epson Europen tuotepäällikkö Chris Davies. ”Olemmekin todella hyvillämme siitä, että Buyers Labin kaltainen arvostettu testausorganisaatio on katsonut aiheelliseksi jakaa tunnustusta teknisestä erinomaisuudesta peräti jokaiselle kolmelle SC-S Series -mallille.”

Ammattikäyttöön tarkoitetut Epsonin kuvantamistuotteet sisältävät kaikkein kehittyneintä teknologiaa, joten tuloksetkin ovat huippulaadukkaita. SureColor S-Series -tulostimet ovat tästä erinomainen esimerkki. Laitteissa on luokkansa paras tulostusmateriaalien ohjaus ja alan huippua edustava värintoistoalue. Lisäksi tulostimet ovat nopeudeltaan luokkansa kärkeä ja tuottavat erittäin laadukasta jälkeä. Kokonaisuus on hinta–laatusuhteeltaan ainutlaatuinen.