Epson saa jälleen tunnustuksen maineikkaan EISA-palkinnon myötä

Epson EH-TW9200W palkitaan Euroopan parhaana kotiteatteriprojektorina 2014-2015

Epson saa jälleen tunnustuksen maineikkaan EISA-palkinnon myötä

15. elokuuta 2014 – Epson, maailman johtava projektorivalmistaja jo vuosikymmenen ajan [1] , ilmoitti juuri saaneensa European Imaging and Sound Associationin (EISA) tunnnustuksen yhdelle johtavista tuotteistaan, kun EH-TW9200W nimettiin "European HT Projector" (Euroopan paras kotiteatteriprojektori) 2014-2015 -palkinnon saajaksi.

EISA Awards nostaa vuosittain esille uusia tuotteita, joissa yhdistyvät edistynein tekniikka, halutuimmat ominaisuudet, ykkösluokkainen suunnittelu, tyydyttävin ergonomia ja tietenkin paras hinta-laatusuhde innokkaalle asiakaskunnalle, joka hakee korkealaatuisia ja luovia tuotteita.

EISA-paneeli kuvasi tuotetta "upeana lisänä mihin tahansa elokuvahuoneeseen". Tuomarit sanovat, että projektori yhdistää esimerkillisen ja upean suuren kuvan helppoon asennukseen ja käyttöön. Samalla projektori on hyvin hiljainen sekä runko tyylikäs.

Madlyne Colson, Epson Europen tuotejohtaja, toteaa: “Iloitsemme tästä voitosta. EISA:n kaltaisen itsenäisen ja kunnioitetun organisaation antama tunnustus vahvistaa asemaamme projektori- ja kotiteatteriteknologian eturintamassa. EH-TW9200W osoittaa asiantuntemuksemme korkealuokkaisten projektorien tuottamisessa.”

Epson EH-TW9200W on langaton Full HD -malli, joka antaa käyttäjien yhdistää Full HD -laitteensa projektoriin ilman tarvetta asentaa niitä samaan huoneeseen lukemattomien kotona lojuvien kaapeleiden seassa. Kontrastisuhde aiempiin malleihin on lähes kaksinkertainen, ja laitteessa on MHL-yhdistettävyys älypuhelinten ja tablettien käyttäjiä varten. EH-TW9200W sisältää myös Frame Interpolation -tekniikan 3D-tilassa.

Se on Epsonin huippumalli ja tarjoaa parhaan mahdollisen kolmiulotteisen kokemuksen antaen entistä useammille elokuvafaneille korkealaatuista elokuvateknologiaa mukaan lukien pelkistetyn version elokuvan ystäville, jotka haluavat nauttia mukaansa tempaavasta mutta edullisesta kokemuksesta isolta ruudulta.


[1] Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2012

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tavoitteena on ylittää odotukset. Epson tarjoaa tuotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä kaupan ja teollisuuden aloille. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/