Epson panostaa kasvaville A3-markkinoille

Nykytyöpaikoille suunniteltuja A3-koon WorkForce-tulostimia

Epson panostaa kasvaville A3-markkinoille

WF-7210DTW

Pienyritysten ja kotitoimistojen laitteisiin kaivataan lisää tehoa ja älykkyyttä. Siksi Epson on päivittänyt laadukkaiden ja edullisten A3-mustesuihkutulostimien mallistoansa ( WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF). Nyt koko mallistossa on lisää langattomia tulostusratkaisuja. Tietyissä malleissa on myös uudistettu ohjauspaneeli ja käyttöliittymä ( WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF ).

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers kuvailee mallistoa näin: ”Epsonin uusimmat A3-mustesuihkutulostimet ovat loistava valinta työympäristöihin, joissa tarvitaan tarkkoja tulosteita esimerkiksi laskentataulukoista, kaavioista ja suunnitelmista. Näissä malleissa on A3-koon kaksipuolinen tulostus, kopiointi, skannaus ja faksi, mikä helpottaa tällaista työtä huomattavasti. Lisäksi laitteissa on takana A3-erillisarkkeja varten erikoismateriaalien paperiväylä, jossa voi käyttää monia erilaisia papereita ja paksuuksia. Näin käyttäjillä on paljon uusia mahdollisuuksia. Laitteisiin on lisätty myös useita uusia nykyään tarpeellisia ominaisuuksia, esimerkiksi uudistettu käyttöliittymä, intuitiivinen ohjauspaneeli ja langattomia käyttövaihtoehtoja.”

Uusimmat WorkForce-mallit sopivat loistavasti käyttäjille, jotka kaipaavat ammattitasoista A3-tulostusratkaisua. Yrityskäyttöön suunnitellut laitteet tuottavat yhtä laadukkaita tulosteita kuin laserlaitteetkin. Tuloksen takaa Epsonin maineikas PrecisionCore-tulostuspää.

Nyt myös pienyrityksissä ja kotitoimistoissa voi tehostaa työnkulkua, sillä näissä luotettavissa ja nopeissa malleissa on kaksipuolinen A3-tulostus ja yritystason tulostusnopeus: 18 tai 10 sivua minuutissa (mustavalkoinen/värillinen) 1. Suuren 10,9 senttimetrin kosketusnäytön ja uuden intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta laitteita on kätevä käyttää (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

Jokainen yritys tavoittelee laatua ja erinomaista tuottavuutta, mutta kustannustehokkuuden vaatimuksia vastaavia laiteratkaisuja voi olla vaikea löytää. Kun käyttöön valitaan jokin näistä WorkForce-malleista, ei tarvitse tyytyä kompromisseihin. Laatutulosteita saadaan aikaan vauhdikkaasti, mutta samalla syntyy huomattavia säästöjä, sillä sivukustannus on jopa 50 prosenttia pienempi kuin kilpailijoiden laserlaitteissa 2. Hintaansa nähden erittäin riittoisia mustepatruunoita on saatavana kolmea eri kokoa: tavallinen, XL ja XXL. Suurimman riittoisuus on jopa 2 200 sivua 3.

Työelämän jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin mukautuvan WorkForce-malliston uusimmat laitteet tuovat langattomaan tulostukseen uusia vaihtoehtoja, koska niihin on lisätty NFC-tuki 4. Nyt käyttäjät voivat muodostaa laitteeseen yhteyden ja sitten tulostaa todella helposti vain koskettamalla tulostinta yhteensopivalla Android-laitteella 4. Tekniikka palvelee erinomaisesti myös vieraskäyttäjiä, joiden ei tarvitse enää tietää verkkoasetuksia.

Wi-Fi-liitettävyyden ansiosta toimisto-ympäristössä voi tulostaa mistä vain. Wi-Fi Direct -toiminnolla tulostus onnistuu yhteensopivista langattomista laitteista myös ilman langatonta verkkoa. Epsonin maksuttomat mobiilitulostuksen sovellukset ja ratkaisut tuovat vielä lisää joustoa. Esimerkiksi Email Print -sovelluksella tulostustöitä voi lähettää lähes mistä tahansa maailmassa 5. Myös yhteistyö sujuu helposti: asiakirjoja voi skannata ja jakaa Scan-to-Cloud-toiminnon avulla 5.

WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF ja WF-7720DTWF tulevat saataville 1 .lokakuuta 2017.