Epson onnittelee Antti Karppista Vuoden Muotokuvaaja 2013 -palkinnosta

Voittoisa kuvasarja tulostettiin Epsonin DigiGraphie-menetelmällä

Epson onnittelee Antti Karppista Vuoden Muotokuvaaja 2013 -palkinnosta

Maaliskuu 2013 – Suomen Ammattivalokuvaajat ry valitsi Alias Studioiden Antti Karppisen Vuoden Muotokuvaajaksi 2013. Palkittu kuvasarja tulostettiin Epsonin DigiGraphie-metodilla yleisön nähtäville Kuva&Kamera-messuille.

Alias Studiot on Epsonin DigiGraphie-kumppani ja menestynyt aiemminkin Vuoden Muotokuva –kilpailussa: Karppinen on kolmas Alias Studioiden Vuoden Muotokuvaajana palkittu kuvaaja. Voittajan mietteitä kuvasarjan teosta voi lukea lisää Alias Studioiden blogista: http://www.aliasstudiot.fi/newsite/2013/03/vuoden-muotokuvaaja-2013-antti-karppinen/

 

 

Digigraphie® - laadun tae taiteelle

 

Digigraphie yhdistää Epsonin vuosien kehitystyön tulostimien ja musteiden parissa sekä taiteen. Digigraphie-merkintä teoksessa takaa, että tuloste on aito jäljennös alkuperäisestä, osa rajoitettua erää ja luotu noudattaen tarkkaan määriteltyä digitaalista prosessia.

 

Digigraphie-leimatut jäljennökset tulostetaan Epsonin Stylus Pro –tulostimella valikoiduille paperilaaduille käyttäen Epsonin UltraChrome™, UltraChrome K3 ja Ultrachrome K3 with Vivid Magenta -musteita. Aito Digigraphie-tuloste on numeroitu ja taiteilijan signeeraama, ja lisäksi sen mukana tulee alkuperätodistus.

 

Digitaalisen valokuvauksen ja taiteen kysyntä on kasvanut vuodesta toiseen, ja nyt Digigraphien ansiosta useammat voivat omistaa suosikkitaiteilijansa teoksen laadukkaana jäljennöksenä. Digigraphien avulla valokuvaajat ja taiteilijat pystyvät kontrolloimaan alkuperäisen teoksen jäljennöksiä ja samalla suojelemaan työnsä arvoa. Epsonin kokemus laadukkaasta digitaalisesta tulostuksesta takaa, että Digigraphie-tulosteet täyttävät niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin vaatimukset.

www.digigraphie.com

-Loppu-