Epson nimittää Eurooppaan kaksi uutta johtajaa osana kasvusuunnitelmaa, jonka tavoitteena on 2 miljardin euron myynti vuonna 2020

Epson, tulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan johtava innovoija koko maailmassa, on tänään ilmoittanut kahdesta Euroopan-yksikön ylempää johtoa koskevasta nimityksestä.

Epson, tulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan johtava innovoija koko maailmassa, on tänään ilmoittanut kahdesta Euroopan-yksikön ylempää johtoa koskevasta nimityksestä. Ne liittyvät kasvutavoitteeseen, jota tuetaan myös mittavalla investointiohjelmalla.

Epsonin toimitusjohtajana Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa toimiva Ernest Quingles siirtyy uuteen rooliin vetämään Euroopan yritysmyyntiä. Darren Phelps on puolestaan nimitetty toimitusjohtajaksi, jonka vastuulla on Epsonin kuvantamisen ja tulostuksen yritystuotteiden liiketoimintayksikkö EMEAR-alueella.

Nimitykset ajoittuvat hetkeen, jolloin Epson on juuri siirtymässä Eurooppaa koskevassa 50 miljoonan investointiohjelmassaan seuraavaan vaiheeseen (painopistealueina infrastruktuuri, IT-ratkaisut, markkinointi ja henkilöstön kasvu). Ohjelman tavoitteina ovat kahden miljardin euron myynti vuonna 2020 ja 10 prosentin lisäys Euroopan-henkilöstöön.

”Ilokseni voin ilmoittaa, että Ernest Quingles johtaa tästä lähin Euroopan alueen myyntiponnisteluja”, toteaa Epson Europen varatoimitusjohtaja Rob Clark. ”Ernest on taitava myyntijohtaja, ja hän on kuulunut Epson Europen ylimpään johtoon jo kolmatta vuotta. Tänä aikana Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa on saatu aikaan vaikuttava myynnin kasvu.

”Darren Phelpsillä on vankka kokemus uusien markkinointikanavien kehittämisestä. Hän on todistanut äärimmäisen tehokkuutensa edellisessä roolissaan Epsonin Euroopan-vähittäismyynnin vetäjänä. Darrenin uutena tehtävänä on johtaa Epsonin kuvantamisen ja tulostuksen yritystuotetoimintoja. Tiiviissä yhteistyössä Ernestin kanssa hän kehittää kaupallistamis- ja markkinointistrategiaa sekä toteuttaa uusia kanavaohjelmia, jotka on räätälöity Epsonin eurooppalaisasiakkaiden tarpeisiin.”

”Yritysten mustesuihkutulostus on Epsonille merkittävä kasvutilaisuus”, Clark jatkaa. ”Laserista mustesuihkutekniikkaan siirtyvät yritykset ovat havainneet mahdollisuuden huomattaviin kilpailuetuihin, joita synnyttävät esimerkiksi jopa 96 prosentin energiansäästö, 92 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt ja 95 prosenttia vähentynyt jäte[1].”

Kun yhä useammat organisaatiot vaihtavat laserista mustesuihkuun, Epson on erinomaisissa asemissa vastaamaan kysynnän huomattavaan kasvuun. Yhtiö on investoinut mustesuihkulaitteiden uusiin tuotantolaitoksiin 400 miljoonaa euroa. Lisäksi yhtiön omaan PrecisionCore-mustesuihkutekniikkaan investoidaan 185 miljoonaa euroa seuraavien kolmen vuoden kuluessa. Epsonin kompakti, erittäin nopea ja energiataloudellinen mustesuihkutekniikka soveltuu erinomaisesti myös suuryritysten tarpeisiin ja esimerkiksi vähittäiskaupan, terveydenhuollon, koulutuksen ja julkishallinnon käyttöön.

Tutkimusyhtiö IDC:n raportin mukaan yritysten mustesuihkutulostus edustaa Euroopassa 38 miljoonan euron* markkinamahdollisuutta. IDC:n ennusteen mukaan tämä kokonaismarkkina kasvaa 10,2 % (kertyvä vuotuinen kasvuprosentti, CAGR) vuoden 2020 loppuun ulottuvalla jaksolla.

[1] Lisätietoja: www.epson.fi/inkjetsaving

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/