Epson monipuolistaa mobiili- ja pilvitulostuspalveluja

Epson Connect tuo lisää tulostusvaihtoehtoja älypuhelinten ja tablet-tietokoneiden käyttäjille

Epson monipuolistaa mobiili- ja pilvitulostuspalveluja

Epson laajentaa mobiili- ja pilvitulostuspalvelujaan: kasvava pilvi- ja mobiilipalveluiden portfolio tuo käyttäjilleen enemmän vapautta, sillä asiakirjat ja valokuvat voidaan tulostaa mobiililaitteista suoraan Epson-tulostimilla*1.

Viime vuosina yhä useammat ihmiset ovat siirtyneet käyttämään älypuhelimia ja tablet-laitteita sähköpostien lähettämiseen, netissä surffailuun sekä esitelmien ja asiakirjojen hallintaan. Tulostinohjaimien puuttuminen mobiililaitteista on kuitenkin tehnyt töiden tulostamisesta hankalaa. Mobiililaitteiden nopea yleistyminen on kasvattanut tulostinpalveluiden tarvetta liikkuville käyttäjille, jotka haluavat hoitaa asiakirjojensa tulostamisen nopeasti toimiston tai kodin ulkopuolella.

Näitä tarpeita ajatellen Epson on kehittänyt Epson Connect -toiminnon, johon sisältyvät Email Print- ja Epson iPrint-ratkaisut. Epson iPrint on uusimpiin iOS- ja Android-pohjaisiin laitteisiin suunniteltu tulostussovellus. Lataamalla Epson iPrint -sovelluksenja yhdistämällä Wi-Fi-tulostimeen asiakkaat voivat tulostaa monenlaista materiaalia aina valokuvista ja asiakirjoista resepteihin, kuponkeihin ja verkkosivuihin.

Email Print on palvelu, jolla asiakkaat voivat tulostaa sähköposti- ja liitetiedostoja lähettämällä sähköpostin kätevästi älypuhelimistaan tai muista mobiililaitteistaan suoraan toimintoa tukevaan Epson-tulostimeen. Palvelun avulla käyttäjä voi lukea postinsa mobiililaitteella ja tulostaa sitten tärkeät tiedot tai liitteet, kuten asiakirjat, esitelmät ja liput, kotonaan, toimistossaan tai muualla sijaitsevaan Epson-tulostimeen.

"Olemme innoissamme Epson Connect -palvelun julkaisemisesta", kertoo Epsonin globaalista viestinnästä vastaava Ian Cameron. "Uskomme vahvasti Epson Connect -palvelun tarjoavan entistä enemmän vapautta ja uusia mahdollisuuksia käyttäjilleen."

Epson Connect lyhyesti

1. Sähköpostitulostus

Tulosta sähköposteja ja liitetiedostoja lähettämällä ne yhteensopivaan Epson-tulostimeen. Jos sähköpostin lähettäminen on mahdollista, myös asiakirjojen tulostaminen onnistuu.

2. Epson iPrint(iOS- ja Android-versio)

Tämä on tulostus- ja skannaussovellus iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteille (iOS-pohjaiset) sekä Android-laitteille. Sitä voi hyödyntää Epson-tulostimien kanssa langattoman lähiverkon kautta.

*1Vain määrätyt tulostimet

Lisätietoja: www.epson.fi/connect

Huomautukset

Nämä palvelut eivät ole käytettävissä kaikkien Epson-tulostimien tai tiedostotyyppien kanssa. Lisätietoja tästä linkistä