Epson mahdollistaa tarrojen tulostuksen verkkoselaimista

TM-L90-i-tulostimen ansiosta vähittäismyymälät voivat virtaviivaistaa toimintoja ja alentaa kustannuksia

Epson mahdollistaa tarrojen tulostuksen verkkoselaimista

Epson, Euroopan johtava POS-tulostinten valmistaja[1], julkistaa uusimman TM-Intelligent-tuoteperheen jäsenen – TM-L90-i-lämpötarratulostimen. TM-L90-i auttaa virtaviivaistamaan toimintoja ja vähentämään kustannuksia tarjoamalla myymälöille mahdollisuuden tulostaa tarroja suoraan suosituista verkkoselaimista ilman ajureita.

TM-L90-i tarjoaa vähittäismyyjille joustavuutta, sillä se on yhteensopiva käytännöllisesti minkä tahansa laitteen ja käyttöjärjestelmän kanssa. Ainutlaatuisen ja älykkään ePOS-Print-ominaisuutensa ansiosta TM-L90-i pystyy vastaanottamaan verkkosivustojen XML-komentoja. Tulostin pystyy viestimään suoraan HTML5-kieltä tukevien selainten, kuten Safari®, Chrome™, Internet Explorer® ja Android-vakioselain, kanssa.

Lisäksi ePOS-Print tunnistaa kaikki tärkeimmät XML-komentoina lähetetyt ESC/POS-toiminnot. Tämän ansiosta TM-L90-i pystyy ohjaamaan POS-laitteita, kuten kassoja, sekä muita Epson-tulostimia. Asentamalla TM-L90-i-tulostimen vähittäismyymälät voivat lisätä ajurittomia tulostustoimintoja jo olemassa oleviin tulostimiinsa.

Epson Europen tuotepäällikkö Roberto Peris sanoo: “TM-L90-i-tulostimen asennus ja ylläpito on helppoa ja edullista, ja sen ansiosta vähittäismyyjät voivat myös hyödyntää pilvipalveluja. Ylläpitoa ja vianmääritystä on pelkistetty merkittävästi, sillä päivitettäviä ajureita ei ole, ja TM-L90-i-tulostimen asetukset voidaan määrittää suoraan verkkosovellusten kautta. Ja koska tulostin ei vaadi kiinteää yhteyttä tietokoneeseen tai palvelimeen, tarvittavien laitteiden määrä vähenee, mikä puolestaan vähentää energian kulutusta ja ympäristövaikutuksia.”

TM-L90-i on saatavissa 1.3. 2013 alkaen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Epsonin TM-Intelligent-tuoteperheen jäsen

Tulostaa tarroja suoraan suosituista verkkoselaimista - ajureita ei tarvita

Toimii käytännössä minkä tahansa laitteen ja käyttöjärjestelmän kanssa

Sisäänrakennettu älykkyys (Epson ePOS-Print) mahdollistaa viestinnän HTML5-kieltä tukevien verkkoselainten kanssa.

Ohjaa POS-laitteita, kuten kassoja, sekä muita Epson-tulostimia.

Asetukset voidaan määrittää suoraan verkkosovellusten kautta

Ei kiinteää yhteyttä tietokoneeseen tai palvelimeen, mikä vähentää huollon tarvetta, energian kulutusta ja ympäristövaikutuksia.”

 

-loppu-[1]Lähde: Futuresource Consulting, 2010.