Epson lanseeraa Expression Photo -monitoimilaitteet

Ensiluokkaista valokuvatulostusta kotiin

Epson lanseeraa Expression Photo -monitoimilaitteet

XP-8600

Epson lanseeraa helppokäyttöiset Expression Photo -monitoimilaitteet, jotka on suunniteltu tulostamaan enintään A4- (XP-8600-sarja) ja A3-kokoisia (XP-970) korkealaatuisia värivalokuvia kuudella musteella. Mallit ovat saatavilla syyskuusta 2019 alkaen.

 

 

XP-8600-sarja ja XP-970 sopivat loistavasti valokuvaharrastajille, jotka tarvitsevat huippulaatuun kykenevää monitoimilaitetta. Kaikki mallit tukevat mobiilitulostusta, ja pienikokoisina ja tyylikkäinä ne sopivat monenlaisiin koteihin. Helppokäyttöisen ja nopean käyttöliittymän suunnittelussa on huomioitu erilaiset tulostustottumukset.

6-väriset Claria Photo HD -musteet mahdollistavat kiiltäväpintaisten, jopa 300 vuotta albumisäilytyksessä kestävien valokuvien tulostamisen 1. Valokuvien tulostaminen suoraan muistikortilta on helppoa suuren 10,9 cm:n kosketusnäytön ansiosta. Takaosassa sijaitsevan erikoismateriaalin syötön kautta laitteilla voi tulostaa soveltuville CD- ja DVD-levyille sekä monille erilaisille materiaaleille, kuten paksummille valokuvapapereille (XP-970 tukee paperikokoja A3:een asti).

Monitoimilaitteiden Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteydet tarjoavat vapautta tulostamiseen. Laitteet ovat yhteensopivia Epsonin sovellusten kanssa, jotka helpottavat valokuvien ja asiakirjojen tulostamista suoraan älypuhelimesta ja tabletista 2.

XP-8600-sarjassa ja XP-970:ssä on monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten kaksipuolinen A4-tulostus, moottoroitu tulostelokero ja automaattinen käynnistys. Tulostimien kaksi edestä ladattavaa paperilokeroa (A4- ja valokuvakoko) helpottavat erilaisten tulostustehtävien hoitamista.

Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa kertoo: ”Valokuvausharrastajat haluavat tulostaa kotona valokuvia, joiden laatu tekee oikeutta heidän DSLR-kameralleen. XP-970 ja XP-8600-sarja vastaavat tarpeeseen loistavasti, sillä niiden kuudella värimusteella voidaan tuottaa korkealaatuisia ja kestäviä valokuvia. Nykyaikaisen käyttöliittymän ansiosta laitteet sopivat koko perheelle. Ne tukevat ilmaisia mobiilitulostussovelluksiamme, jotka helpottavat tulostusta suoraan älylaitteista.”

XP-970 ja XP-8600-sarja ovat saatavilla syyskuusta 2019 alkaen hintaan 299,99 € ja 179,99 €.

 • Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pienikokoinen, tilaa säästävä muotoilu
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Erilliset Claria Photo HD -musteet
 • Mobiilitulostus 2lähes mistä tahansa sijainnista
 • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct
 • 10,9 cm:n kosketusnäyttö
 • Muistikorttipaikka
 • CD/DVD-tulostus
 • Kaksipuolinen A4-tulostus
 • Kaksi paperilokeroa ja erikoismateriaalin syöttö takaosassa (XP-970 tukee paperikokoja A3:een asti)
 • Automaattinen käynnistys
 • Moottoroitu tulostelokero
   
1. Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.
2. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu.