Epson laajentaa yritystulostinvalikoimaansa

WorkForce AL-MX300 antaa yrityksille entistä enemmän vaihtoehtoja

Epson laajentaa yritystulostinvalikoimaansa

Huhtikuu 2014 – Säästä aikaa ja rahaa Epsonin nopeiden monitoimisten mustavalkolasertulostimien avulla. WorkForce AL-MX300 -sarja tarjoaa yrityksille enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta ja soveltuu toimistoille, jotka tarvitsevat suurille määrille tarkoitettuja mustavalkotulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksitoimintoja. Nämä yritystulostimet yhdistävät pienet kustannukset ja erinomaisen luotettavuuden helppoihin asiakirjanhallintatoimintoihin.

WorkForce AL-MX300 -sarjan (AL-MX300DN, AL-MX300DNF, AL-MX300DTN, AL-MX300DTNF)  kokonaiskustannukset ovat pienet tehokkaan rakenteen, kaksipuolisen tulostuksen ja väriainekasettien jopa 10 000 sivun riittoisuuden ansiosta[1]. Tulostuskapasiteetti on peräti 100 000 sivua[2], kuukaudessa.

Skannaustoiminnot ja Document Capture Pro -yhteensopivuus[3] helpottavat asiakirjanhallintaa ja varmistavat, että tärkeät asiakirjat päätyvät sinne, missä niitä tarvitaan.

WorkForce AL-MX300DN, AL-MX300DNF, AL-MX300DTN ja AL-MX300DTNF ovat saatavilla toukokuusta 2014 alkaen.

Tärkeimmät ominaisuudetAL-MX300DNAL-MX300DNFAL-MX300DTNAL-MX300DTNF
Tulostuskapasiteetti 100 000 sivua2
Document Capture Pro -yhteensopivuus3
Tulostusnopeus 35 sivua minuutissa[4]
Säästää rahaa ja paperia automaattisella kaksipuolistulostuksella
Ei odottelua – ensimmäinen sivu tulostuu vain 5,5 sekunnissa4
Faksitoiminto, jossa faksaus FTP:lle--
Epson iPrint – Tulosta asiakirjat ja valokuvat nopeasti ja vaivattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista[5]
Vakiopaperikapasiteetti300 sivua300 sivua550 sivua550 sivua
LDAP-tuki nopeaan integrointiin IT-ympäristöissä
skannaus FTP-tiedostoon
1 Gt:n muisti vakiona

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Likimääräinen sivukapasiteetti perustuu ISO/IEC 19752/19798 -standardiin. Lisätietoja on osoitteessa http://www.epson.eu/pageyield

[2] Enimmäistulostusmäärä kuukaudessa perustuu laitteen suorituskykyyn, ISO-standardin mukaiseen tulostusnopeuteen ja paperinkäsittelyominaisuuksiin.

[3] Edellyttää ohjelmiston lataamista Epson-sivustosta

[4] ESAT/FSOT-keskiarvo toimistoluokan testissä määritettynä ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti (oletuksena yksi- ja kaksipuolistulostus). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing

[5] Epson iPrint -toimintoa käyttävien tulostimien täytyy sijaita samassa aliverkossa kuin käytettävä älypuhelin ja tablet-tietokone. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect