Epson laajentaa suurkokotulostinmallistoaan uusilla T-sarjan langattomilla tulostimilla, jotka soveltuvat laajemmalle osalle teknisiä käyttäjiä

SureColor T3100 ja T5100 tarjoavat nopeutta, tarkkuutta ja luotettavuutta erittäin virtaviivaisessa sekä pienessä koossa insinööri- ja arkkitehtiyhteisöille

Epson laajentaa suurkokotulostinmallistoaan uusilla T-sarjan langattomilla tulostimilla, jotka soveltuvat laajemmalle osalle teknisiä käyttäjiä

10.7.2018– Epson julkisti tänään kaksi uutta huippunopeaa ja helppokäyttöistä suurkokotulostinta – SureColor T3100 on 24 tuuman pöytätulostin ja SureColor T5100 36 tuuman lattiatulostin. Nämä langattomat tulostimet, joilla Epson laajentaa T-sarjan tuotevalikoimaa edullisesta keskitason CAD-tulostinmarkkinoille, ovat uudelleen muotoiltuja ja pienikokoisia, ja Epsonin laadukkaiden teknisten ratkaisujen ansiosta ne tarjoavat luotettavaa tulostusta.

SureColor T3100- ja SureColor T5100 -tulostimien avulla monien eri alojen ammattilaiset, kuten arkkitehdit, insinöörit, CAD- ja GIS-käyttäjät, opettajat, yrittäjät ja koti- tai pientoimistojen omistajat, voivat tulostaa esimerkiksi piirustuksia, viivapiirustuksia, kylttejä ja julisteita luokkahuoneisiin. Ainutlaatuisen automaattivaihtotoiminnon avulla tulostimet voivat vaihtaa suurkokoisesta rullapaperista A4-/A3-kokoiseen paperiin ilman että käyttäjien tarvitsee koskea tulostimeen. Tämä sopii erityisesti pienille yrityksille, joilla on erilaisia tulostustarpeita rajallisessa työtilassa.

”SureColor T3100 ja T5100 on suunniteltu erityisesti innovaattoreille eli insinööreille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille, jotka haluavat työtilaan kätevästi sopivan pienikokoisen tulostimen”, sanoi Epson Europen vanhempi kuvankäsittelyn tuotepäällikkö Marco van Niekerk. ”Epsonin uusin tekniikka takaa luokkansa parhaisiin kuuluvan tulostustehon, minkä lisäksi käyttäjät voivat tulostimien avulla tuottaa tarkkoja ja eloisia tulosteita langattomasti tableteista ja älypuhelimista, käytännössä mistä tahansa.”

Epsonin PrecisionCore MicroTFP -tulostuspäätekniikka ja suuttimientarkistustekniikka havaitsevat ja säätävät suuttimien toimintaa automaattisesti, ja uusien tulostimien tulostusnopeus on tarkoille sekä luotettavuudeltaan kauppatasoisille A0/E-kokoisille tulosteille jopa 31 sekuntia. Sisäisten langattomien ja Wi-Fi Direct -yhteyksien ansiosta arkkitehdit ja suunnittelijat voivat tulostaa saumattomasti tableteista ja älypuhelimista. He voivat käyttää myös uutta 4,3 tuuman LCD-värikosketusnäyttöä, jonka valikkojen käyttö ja navigointi on yksinkertaista sekä intuitiivista. Uuden sukupolven riittoisat UltraChrome XD2 -pigmenttimusteet varmistavat tulosteiden kestävyyden arkistointia varten sekä kirkkaat värit ja selkeät viivat lähes millä tahansa paperityypillä.

Lisätietoja SureColor T-sarjan tulostimista

 

24 tuuman SureColor T3100 -pöytätulostin ja 36 tuuman SureColor T5100 -lattiatulostin sisältävät ominaisuuksia, joiden avulla alan ammattilaiset voivat parantaa tuottavuuttaan, kuten:  

  • Suuret tulostusnopeudet– SC-T3100 ja T5100 tuottavat tarkkoja A1/D-kokoisia tulosteita 34 ja 31 sekunnissa (em. järjestyksessä).

  • Helppokäyttöisyys– Suuri ja intuitiivinen 4,3 tuuman LCD-värikosketusnäyttö helpottaa tulostustöiden hallintaa.

  • Pienikokoinen ja minimaalinen– Virtaviivainen ulkomuoto vie erittäin vähän tilaa, mikä tehostaa työtilan käyttöä.

  • Musteen vaihtotarve harvempi– Riittoisat patruunat, jopa 50 ml väri ja 80 ml musta.

  • Tulostus käytännössä mistä tahansa toimiston osasta– Sisäisten langattomien ja Wi-Fi Direct -yhteyksien ansiosta tulostus käy helposti esimerkiksi tableteista ja älypuhelimista.

  • Korkea suorituskyky– PrecisionCore MicroTFP -tulostuspään mustepisaroiden tarkka hallinta tuottaa erittäin selkeät tulosteet, ja suuttimientarkistustekniikka takaa kauppatasoisen luotettavuuden.

  • Kestävät ja eloisat tulosteet– Uuden sukupolven UltraChrome XD2 -pigmenttimusteiden arkistointitasoinen tekniikka tuottaa kirkkaat värit ja selkeät viivat.

  • Monipuolinen tulostusmateriaalin käsittely– Automaattisesti vaihtavan arkinsyöttäjän kautta voi käyttää jopa 24 ja 36 tuuman rullia sekä jopa 11 x 17 tuuman arkkeja, kuin myös leikattuja papereita jopa kokoon A1 (24”) tai A0 (36”) asti.

  • Tarkat ja terävät yksityiskohdat– Tulosta esimerkiksi piirustuksia, viivapiirroksia ja julisteita jopa 2 400 dpi:n tarkkuudella.

  • Helppo asennus– Tulostin on nopeasti käyttövalmis pakkauksesta purkamisen jälkeen.

SureColor T3100 ja T5100 ovat saatavilla syyskuusta alkaen. SC-T3100:n jälleenmyyntihinta on 995 € (ei sis. ALV) ja SC-T5100:n jälleenmyyntihinta on 1 450 € (ei sis. ALV).