Epson laajentaa markkinoiden suosituimpien myyntipistetulostimien mallistoaan

TM-T88VI iHub tukee kattavasti langallista ja langatonta liitettävyyttä sekä myyntipisteiden mobiili-, verkko- ja tietokonepalveluja

Epson laajentaa markkinoiden suosituimpien myyntipistetulostimien mallistoaan

2. tammikuuta 2017 – Euroopan myyntipiste­tulostimien kärkivalmistaja1 Epson julkistaa uuden TM-T88VI iHub ‑mallin. Tässä kuitti­tulostimien huippumallissa on samat uudet ominaisuudet kuin hiljattain julkistetussa TM-T88VI:ssä, mutta siihen on lisätty liitettävyys­vaihtoehtoja, jotka sallivat oheislaitteiden asennukseen ja latauksen. TM-T88VI iHub toimii sekä perinteisissä tietokoneperustaisissa myynti­pistejärjestelmissä että yhä suositummissa verkko- ja mobiili­ratkaisuissa. Tulostin on siis oiva valinta kaupoille, baareille ja ravintoloille, joiden omistajia kiinnostavat asiakas­vuoro­vaikutuksen uudet keinot tai jotka haluavat käyttää yhdistelmä­järjestelmiä tai perinteistä ympäristöä.

Epson Europen tuotepäällikkö David Gross kuvailee mallia näin: ”TM-T88VI iHub on ominaisuuksiltaan kuin TM-T88VI, mutta siihen on lisätty laitteiden liitäntä- ja latausmahdollisuuksia. Kun mainitaan vielä verkko-, tabletti- ja tietokoneratkaisujen rinnakkaiskäyttö, voidaan sanoa, että markkinoilla tuskin on montakaan muuta laitetta, joka tarjoaisi vähittäiskaupoille, ravintoloille ja baareille yhtä paljon vaihtoehtoja myyntipisteen räätälöintiin omien toiveiden mukaiseksi.”

Monipuolisuutensa ohella TM-T88VI iHub on äärimmäisen suorituskykyinen: tulostusnopeus on jopa 350 mm/s. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös Epsonin tunnettu luotettavuus. Käänteinen paperinsyöttö auttaa säästämään paperia, mutta ei heikennä suorituskykyä. Toiminto säästää kustannuksia ja vähentää paperijätettä.

Suoran palvelintulostuksen ansiosta TM-T88VI iHub voidaan määrittää tulostamaan suoraan verkkopalvelimesta. Tulostin tukee myös uutta beacon-lähipaikannusteknologiaa, jonka avulla mobiililaitteet tunnistavat lähimmän tulostimen. Laite on siis ihanteellinen myös sellaisiin myyntipisteratkaisuihin, joissa on käytössä useita tulostimia. NFC-tuki helpottaa laiteparin muodostamista tablettien, älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kanssa.

TM-T88VI iHub vie pöytätilaa täsmälleen saman verran kuin TM-T88V iHub, joten päivitys uuteen onnistuu ilman muutoksia myyntipisteen tilaratkaisuihin. Mustana ja valkoisena saatava tulostin sopii kaikkien kauppojen, baarien ja ravintoloiden sisustukseen.

TM-T88VI iHub on saatavana 1. helmikuuta 2017 alkaen hintaan 442 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Huippuluokan kuittitulostin ja älykäs järjestelmän keskus: mobiiliyhteydet, nopea tulostus, erinomainen luotettavuus

Soveltuu vähittäiskauppiaille, jotka haluavat yhdistää myyntipisteen mobiilipalvelut ja perinteiset tietokoneperustaiset ratkaisut

Sisältää Epsonin ePOS-tekniikan, jonka avulla voi tulostaa verkkosovelluksista ja älylaitteista

Tulostaa sekä USB-liitännän että verkon välityksellä (ePOS) – ihanteellinen ratkaisu vähittäiskaupoille, jotka aikovat siirtyä mobiiliin ePOS-tulostukseen

Sisältää neljä USB-porttia, joista yhdessä voi ladata tablettia tai älypuhelinta

Tulostusnopeus jopa 350 mm/s

Useiden harmaasävyjen tulostus: hyvä logojen ja kuvien toistokyky

Suora verkkotulostus: tiedot voi tulostaa suoraan verkkopalvelimesta

Tukee tietojen turvallista HTTPS-siirtoa päätepisteiden välillä

Käänteinen paperinsyöttö säästää tehokkaasti paperia

Mukana toimitetaan monipuoliset työkalut, joilla käyttöönotto sujuu helposti ja edullisesti

Saatavana mustana ja valkoisena: sopii sisustukseen kuin sisustukseen

1. Lähde: Futuresource Consulting, 2015

-Ends-

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 93 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 72 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/