Epson keskittyy kanavamyyntiin

Jälleenmyyjät hyötyvät laajennetusta tuotevalikoimasta ja parannetusta kumppaniohjelmasta

Epson keskittyy kanavamyyntiin

Epsonin vahva sitoutuminen tuotteiden myyntiin jälleenmyyjien kautta näkyy laajennetussa kumppaniohjelmassa, joka kattaa muun muassa yritystulostimet, skannerit ja projektorit. Nyt Epson tarjoaa yhteistyökumppaneilleen huomattavia etuja, kuten koulutusta, markkinointitukea ja hyvitysohjelman.

Epson Europen jälleenmyyjäkanavista vastaava johtaja Darren Phelps sanoo: ”Emme tee suoramyyntiä. Myymme vain jälleenmyyjiemme kautta, ja kanavan viimeaikaisen kehityksen myötä meistä alkoi tuntua, että nyt oli aika osoittaa sitoutumisemme.”

”Viime vuosina olemme työskennelleet todella tiiviisti kumppaneidemme kanssa – ja kuunnelleet, mitä he tarvitsevat liiketoimintansa kasvun edistämiseksi. Olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että olemme julkaisseet uuden ohjelman, joka keskittyy IT-, MPS- ja AV-kumppaneihimme ja tarjoaa heille sopivia räätälöityjä etuja.”

Epsonin kumppanit saavat monia etuja, kuten yhdessä tehtävä toimintasuunnitelma, koulutus, myyntituki, erilaiset kampanjat ja markkinointituki.

Tarjoamme Epsonin kumppaniohjelman tueksi myös uuden intuitiivisen portaalin, jossa kumppanit voivat helposti käyttää haluamiaan työkaluja haluamanaan aikana. Tämä yksinomaan kumppanien saatavilla oleva portaali sisältää Epson-tietoutta, kuten liiketoimintasuunnitelmat, tuotetiedot, hinnastot ja myyntikampanjat.

Phelps lisää: ”Epson on kuunnellut nykyisiä kumppaneitaan, ja he haluavat vakaan kumppanin, joka voi tukea ja auttaa heitä hyödyntämään nopeasti kasvavien markkinoiden valtavia mahdollisuuksia, kuten yrityskäyttöön tarkoitettuja mustesuihkutulostimia, jotka ovat nopeasti ohittamassa laserlaitteet suosituimpana tulostusratkaisuna. Viestini on selkeä: jos ryhdyt kumppaniksemme, sitoudumme tukemaan sinua.”

Kaikki, jotka haluavat osallistua ohjelmaan, voivat käydä osoitteessa www.epson.fi/portal saadakseen lisätietoja tai rekisteröityäkseen ohjelmaan.