Epson julkistaa WUXGA-tarkkuutta käyttävän 3 600 luumenin projektorin digitaaliseen kohdevalaistus- ja esityskäyttöön

Ympäristöön sulautuva ulkomuoto, yksinkertainen asentaa ja helppo käyttää: valkoinen EB-U50 on ihanteellinen valinta vähittäiskauppoihin, gallerioihin ja museoihin

Epson julkistaa WUXGA-tarkkuutta käyttävän 3 600 luumenin projektorin digitaaliseen kohdevalaistus- ja esityskäyttöön

5. helmikuuta 2019 –Epson on julkistanut EB-U50-kohdevalaistusprojektorin, joka laajentaa yrityksen valikoimaa tällä sektorilla. Laitteen kokonaiskustannukset ovat edulliset. Tilaa säästävä malli sulautuu ympäristöönsä niin, ettei taustatekniikka häiritse kävijöitä.

Projektori soveltuu katseenvangitsijoiden toteutukseen: valaistus tai projektio voidaan heijastaa lähes mihin tahansa. Laite on kuin omiaan kauppojen näyteikkunoihin, vähittäiskaupan näyttelytiloihin, digitaiteen dynaamiseen tai kokemukselliseen sisältöön, mainoskäyttöön, sisustukseen, opetukseen ja yritysten esityksiin.

EB-U50:n kiinnitysvaihtoehdot ovat joustavat, ja projektori kykenee heijastamaan monesta eri kulmasta. Mallin voi kiinnittää valaisinkiskoon tai kattoon, ja sitä voi käyttää myös lattiatelineessä 1. EB-U50-projektoria voi kääntää 360 astetta vaakasuunnassa ja kallistaa 30 astetta pystysuunnassa. Käyttö onnistuu myös pystyasennossa.

Epson Europen Visual Instruments -yksikön tuotepäällikkö Leon Mclean kuvailee uutuutta näin: ”EB-U50 on erinomainen lisä kohdevalaistuslaserien valikoimaamme. Valkoisen laitteen selkeä ja huomaamaton muoto on onnistunut yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. EB-U50:n monikäyttöisyyden ansiosta mahdollisia kiinnitystapoja on useita. Erinomainen luotettavuus taas tuo asiakkaille mielenrauhaa.”

Laitteen mukana toimitetaan Epson Projector Content Manager -ohjelmisto, jonka avulla asennus sujuu nopeasti ja kätevästi ilman asiantuntija-apua. Projektorissa on sisäinen Wi-Fi-radio, joten kuvamateriaalin toistoon ei tarvita tietokonetta – USB-asema riittää. Toistettavaa sisältöä voi vaihtaa kaukosäätimellä. EB-U50 sisältää lisäksi multiprojektio-ominaisuuksia, joiden avulla voidaan toteuttaa panoraamaprojisointeja, esittää skaalattuja kuvia, hienosäätää useista kuvista koostuvaa projektiota ja synkronoida toisto.

1. Lattiateline ja valaisinkisko ovat lisävarusteita.