Epson julkistaa uudet perustason tekniset suurkokotulostimet ammattilaisille, jotka vaativat tarkkuutta ja luotettavuutta

SureColor SC-T3400 ja SC-T5400 on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat ammattilaistasoisen, elinkaarikustannuksiltaan edullisen teknisen tulostimen

Epson julkistaa uudet perustason tekniset suurkokotulostimet ammattilaisille, jotka vaativat tarkkuutta ja luotettavuutta

Syyskuu 2018– Epson julkisti tänään kaksi uutta ammattilaislaatuista perustason teknistä tulostinta: 24 tuuman SureColor SC-T3400 pöydälle ja lattialle sekä 36 tuuman SureColor SC-T5400 lattialle. Nämä mallit täydentävät erinomaisesti aiemmin julkistettuja, edullisempia SC-T3100- ja SC-T5100-tulostimia, joten Epson voi nyt tarjota täydellisen valikoiman teknisiä tulostimia, jotka täyttävät ammattilaispalveluiden tarpeet eri toimialoilla.

Nämä tulostimet tuottavat kerta toisensa jälkeen upeita tulosteita niin CAD-piirustuksista kuin arkkitehtonisista tai teknisistä piirustuksista tai GIS-kuvista. Tarkat, luotettavat ja yksityiskohtaiset tulosteet ovat keskeisen tärkeitä muun muassa insinöörien ja arkkitehtien työssä sekä kaupunkien hallinnossa ja maanmittauslaitoksissa. SC-T3400- ja SC-T5400-tulostimet on suunniteltu ammattilaisille, joiden maine riippuu yhdenmukaisista ja tarkoista tulosteista.

Epson Europen vanhempi kuvankäsittelyn tuotepäällikkö Marco van Niekerk kommentoi: ”Tekniikkamme on suunniteltu tehostamaan asiakkaidemme tuottavuutta. Nämä tulostimet tekevät aina vaikutuksen, tulostitpa sitten erittäin yksityiskohtaisia CAD-piirustuksia, upeita mainosjulisteita tai huomiota herättäviä myynninedistämismateriaaleja. Riittoisat mustepatruunat (110 ml ja 350 ml) ja tahraantumaton ja vedenkestävä neljän värin UltraChrome XD2 -muste parantavat tuottavuutta entisestään.”

 

”SureColor SC-T3400- ja SC-T5400 -tulostimet on suunniteltu yrityksille, jotka arvostavat tarkkuutta ja luotettavuutta. Tulostimilla on hämmästyttävän pienet elinkaarikustannukset, ja ne on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa tuottavuuttaan ja luovuuttaan”, Marco van Niekerk lisää. ”Uusimmat tuotteemme perustuvat Epsonin pitkään kokemukseen tällä alueella ja laajentavat teknisten tulostimien kattavaa valikoimaa entisestään. Epsonin tekniikka takaa luokkansa parhaan tulostustehon, minkä lisäksi tulostimet sopivat vaivatta useimpiin työtiloihin ja mahdollistavat langattoman tulostuksen tableteista ja älypuhelimista.”

Lisätietoja SureColor SC-T3400- ja SC-T5400 -tulostimista

Tulostimien avulla alan ammattilaiset voivat saavuttaa korkeamman tason tulostuksessa esimerkiksi seuraavien ominaisuuksien ansiosta:  

 

 • Helppokäyttöisyys– Intuitiiviset sovellukset ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät tulostuksesta vaivatonta jopa silloin, kun et ole työpöydän ääressä.

   

 • Työnkulku– Integroituu saumattomasti olemassa olevaan työnkulkuun.

   

 • Reunukseton tulostus– Täyden leikkausvaran reunukseton tulostus käytettävissä valittaessa (vain rulla)

   

 • Luotettavuus– Tulostus on yhdenmukaisen laadukasta myös satunnaisessa käytössä. Ainutlaatuinen suuttimientarkistustekniikka estää virheellisen tulostuksen.

   

 • Paperipidike– Pitää paperin paikallaan tulostuksen jälkeen.

   

 • Nämä musteet eivät valu– Kaikki tulosteet ovat tahraantumattomia ja vedenkestäviä. Saat syvät mustan sävyt ja tarkat ja tiiviit viivat.

   

 • USB-suoratulostus– Voit tulostaa USB-muistitikulta tai muusta tallennuslaitteesta.

   

 • Paperihylsy– 2 ja 3 tuuman hylsy laatikossa.

   

 • Tuottavuus– Tukee halkaisijaltaan jopa 170 mm:n rullia.

   

 • 4,3 tuuman kosketusnäyttö– Helppo käyttää jopa silloin, kun et ole työpöydän ääressä.

   

 • Helppo asennus– Tulostin on nopeasti käyttövalmis pakkauksesta purkamisen jälkeen.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (ilman jalustaa) ja SC-T5400 ovat saatavilla lokakuusta 2018 alkaen. SC-T3400-tulostimen vähittäismyyntihinta on 1 745 €, SC-T3400N-tulostimen 1 595 € ja SC-T5400-tulostimen 2 095 €.