Epson julkistaa uuden sublimaatiotulostimen tekstiileille nopeaan ja suuria tulostusmääriä vaativaan käyttöön

SureColor SC-F9300 parantaa luotettavan Epson-tulostustekniikan laatua ja luotettavuutta entisestään

Epson julkistaa uuden sublimaatiotulostimen tekstiileille nopeaan ja suuria tulostusmääriä vaativaan käyttöön

21. syyskuuta 2017– Epson julkistaa uuden SureColor SC-F9300 sublimaatiotulostimen tekstiileille. Se on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja suuria tulostusmääriä vaativaan vaate-, tekstiili- ja soft signage -tulostamiseen sekä muiden tulostustuotteiden valmistamiseen. Uusi lippulaivamalli korvaa aiemman SC-F9200-tulostimen. Uuden mallin luotettava ja kehittyneempi Epson-tulostustekniikka tarjoaa entistä laadukkaamman ja luotettavamman tulostusjäljen.

Uusi Epson Precision Dot -tekniikka sublimaatiotulostamiseen sisältää puolisävymoduulin sekä LUT- ja MicroWeave-tekniikat, jotka parantavat tulostuslaatua välittömästi. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit odottaa korkealaatuista tulostusjälkeä heti laitteen käyttöönoton jälkeen. Epsonin Wide CMYK -tulostusprofiili ja UltraChrome DS -musteet takaavat maksimaalisen värialueen, joka toistaa monimutkaisimmatkin kuviot tarkasti.

SC-F9300-tulostimen tulostusnopeus on jopa 108,6 m2/h. Se sisältää sekä tulostimen, musteet, sublimaatiopaperit että ohjelmistot. Paranneltu vastaanotto ja muut luotettavuustoiminnot takaavat maksimaalisen käyttöajan ehkäisemällä yleisimpiä ongelmia, kuten aaltoilua ja tulostuspään osumista tulostusmateriaaliin.

SureColor SC-F9300 on Öko-Tex Eco Passport -sertifioitu¹ ja läpäissyt Japanin AZO-testin kotitaloustuotteille. Tämä tarkoittaa sitä, että tulostimella ja UltraChrome DS -musteella tulostetut vaatteet ja tekstiilit ovat täysin turvallisia sekä aikuisille, lapsille että vauvoille.

Epson Europen vanhempi tuotepäällikkö Richard Barrow kertoo: ”Jo ennestään äärimmäisen luotettavan, nopean ja korkealaatuisen tuotteen parantaminen on haastava tehtävä. SC-F9300-tulostimen kohdalla kuitenkin onnistuimme siinä. Se on nopeampi ja toimii entistä paremmin erittäin ohuiden tulostusmateriaalien kanssa sekä välttää entistä paremmin aaltoilua ja muita tavallisia syöttöongelmia. Epson tarjoaa koko paketin – tulostimen, musteet, tulostusmateriaalit, ohjelmistot ja tuen – kaikki on siis suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen. Tämä yhdistettynä suoraviivaiseen käyttöönottoon ja käyttöön tekee SC-F9300-tulostimesta ihanteellisen ratkaisun painotaloille, jotka ovat vasta siirtymässä sublimaatiotulostukseen tai haluavat päivittää aikaisemman mallin uudempaan.”

SureColor SC-F9300 on saatavilla lokakuussa 2017.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Entistä parempi tulostusnopeus, jopa 108,6 m²/h
 • Kaikki osat, ohjelmistot ja tarvikkeet Epsonin valmistamia
 • Uudessa Epson Precision Dot -sublimaatiotulostustekniikassa yhdistyvät puolisävymoduuli sekä LUT- ja MicroWeave-tekniikat, jotka poistavat rakeisuutta ja raitaisuutta
 • Parempi kelatarkkuus myös ohuella paperilla (40 g/m²)
 • Voit aloittaa tulostamisen heti käyttämällä Epson Edge Print RIP -ohjelmistoa ja Epson Edge Control Dashboardia. LFP Accounting Tool puolestaan auttaa hallitsemaan käyttökustannuksia.
 • Öko-Tex Eco Passport -sertifiointi¹ ja läpäisty AZO-testi
 • Epson UltraChrome DS -muste tuottaa eläviä värejä, pehmeät väriliu’ut ja terävälinjaista tulostusjälkeä, jonka värinkesto on erinomainen ja joka kestää hyvin hankausta ja hikoilua
 • Optimoitu telan muoto vähentää aaltoilua
 • Uusi tulostuspään suojus estää tulostuspään osumista tulostusmateriaaliin
 • Pölynkerääjä ja pyyhkimisjärjestelmä vähentävät huoltotarvetta
 • Halkaisijaltaan suuri SMAP-tela erittäin tarkkaa paperinsyöttöä varten
 • Epsonin Wide CMYK -tulostusprofiili takaa laajan värialueen
 • Kattava tuki kolmannen osapuolen RIP-ohjelmistoille
 • LED-valaistus ja nostovipu helpottavat tulostuksen aloittamista ja tulostusjäljen tarkastamista
 • Vankka rakenne takaa tulostimen vakauden
 • Automaattinen suoritus tulostamisen alussa
 • Korkea resoluutio, kuvan enimmäistarkkuus 720 × 1440 dpi
 • Telan jälkeinen lämmitin edesauttaa nopeaa kuivumista 30–55 °C:n lämmöllä

1. ECO PASSPORT by ÖKO-TEX® on järjestelmä, jonka avulla tekstiilikemikaalien toimittajat osoittavat, että heidän tuotteitaan voi käyttää kestävän kehityksen mukaisessa tekstiilituotannossa. Epson UltraChrome DG -muste ja -esikäsittely ovat Eco Passport -sertifioituja. Kyseessä on tekstiiliteollisuuden kansainvälinen turvallisuusstandardi. Sen on vahvistettu olevan turvallista niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin.