Epson julkistaa uuden malliston kompakteja, kiinteästi asennettavia 3LCD-laserprojektoreita, joiden objektiivia voi vaihtaa

Äärimmäisen luotettavat mallit EB-L1075U, EB-L1070U ja EB-L1050U ovat omiaan käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan suuria, yksityiskohtaisia ja vaikuttavia kuvia

Epson julkistaa uuden malliston kompakteja, kiinteästi asennettavia 3LCD-laserprojektoreita, joiden objektiivia voi vaihtaa

5. helmikuuta 2019 –Epson on julkistanut 4K-tarkkuutta tukevien asennettavien 3LCD-projektorien uutuusmalliston. Kirkkaalla (jopa 7 000 luumenin), tarkalla, eloisalla ja värikkäällä kuvallaan EB-L1075U-, EB-L1070U- ja EB-L1050U herättävät suuret tapahtumapaikat eloon.

Mallit ovat Epsonin toistaiseksi monipuolisimmat kiinteästi asennettavat projektorit, ja ne tukevat myös objektiivien vaihtoa. Selkeälinjainen, huomiota herättämätön ulkomuoto ja hiljainen tuuletin varmistavat, että projektorit sulautuvat monenlaisiin ympäristöihin, esimerkiksi nähtävyyskohteisiin, museoihin, luentosaleihin ja neuvotteluhuoneisiin.

Jokainen projektori on saatavana pelkkänä runkona, johon voi valita objektiivin laajasta valikoimasta. Tämä joustava toimintamalli antaa käyttäjien valita käyttötarkoituksiin parhaiten soveltuvat objektiivit. Epsonin vaihto-objektiiveja on saatavana 12 erilaista lyhyistä pitkiin projektioetäisyyksiin. Epson tuo saataville myös ELPLM08-objektiivin sisältävän monikäyttöpaketin niitä käyttäjiä varten, jotka haluavat heti valmiin projektiokokonaisuuden.

Uutuusmalleissa EB-L1075U, EB-L1070U ja EB-L1050U on vaikuttava laserkuvanlaatu, jonka piirteitä ovat sävykäs värintoisto, suuri kontrasti, puhtaat valkoisen sävyt, tarkkoina piirtyvät varjoalueet ja täyteläiset mustan sävyt. Kuvanlaadun takeina ovat WUXGA-tarkkuus, 4K-skaalaustekniikka, laservalonlähde, jopa 7 000 luumenin kirkkaus, suuri värillisen valon teho, 3LCD-tekniikka ja ominaiskontrastisuhde 2 000:1.

Kätevän asennuksen ja äärimmäisen luotettavuuden ansiosta laitteet voi sijoittaa huoletta myös hankalapääsyisiin paikkoihin. Asennusta helpottaa entisestään 360 asteen käänneltävyys. Projektorit ovat myös vielä hiljaisempia ja kevyempiä kuin edeltäjänsä. Asennuksen jälkeen näitä laitteita ei tarvitse huoltaa 20 000 käyttötuntiin.

 

Epson Europen Visual Instruments -yksikön tuotepäällikkö Leon Mclean toteaa näin: ”Kiinteästi asennettavat uutuusmallit ovat tervetullut lisä jo ennestään vaikuttavaan valikoimaamme. Vaikuttavaa ja tarkkaa kuvaa täydentävät hienostunut rakenne ja muotoilu, jotka tuovat asennukseen lisää vaihtoehtoja ja parantavat luotettavuutta.”

EB-L1075U (musta), EB-L1070U (valkoinen) ja EB-L1050U (valkoinen) tulevat saataville syyskuussa 2019.