Epson julkistaa uuden Expression Home -malliston

Wi-Fi-toiminnolla varustettuja tyylikkäitä small-in-one-tulostimia kotitulostukseen

Epson julkistaa uuden Expression Home -malliston

Epson tuo maailmalla arvostettua tulostustekniikkaa Suomen markkinoille esittelemällä uusimman Expression Home -malliston, joka muodostuu malleista XP-445, XP-442, XP-345, XP-342, XP-247 ja XP-245. Nämä helppoa mobiilitulostusyhteyttä tukevat small-in-one-tulostimet ovat tyylikkäitä ja pienikokoisia, mutta samalla helppokäyttöisiä ja edullisia käyttää.

Expression Home -malliston ja erillisten Claria Home -musteiden avulla on helppo säästää rahaa. Koska musteet voidaan ostaa erikseen, vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa. Käyttäjät voivat olla myös varmoja, että laadusta ei ole tingitty: musteet on suunniteltu erityisesti kiiltävien valokuvien ja selkeiden, tarkkojen asiakirjojen tuottamista ajatellen.

Monet ihmiset eivät halua jäädä työpöydän ääreen, vaan he tulostavat mieluummin vapaasti talon eri huoneista, älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta ja jopa matkalla.Expression Home -malliston joustavat, aikaa säästävät ja kätevät toiminnot nopeuttavat ja helpottavat tulostamista. Wi-Fi-toiminto mahdollistaa sisältöjen lähettämisen kodin eri huoneista langatonta tulostusta varten. XP-340- ja XP-440-sarjojen Wi-Fi Direct -toiminnolla on myös mahdollista tulostaa langattomasti ilman verkkoa. Maksutta ladattavissa olevat Epson Connect1 -mobiilisovellukset (saatavilla kaikkiin Expression Home -malleihin) lisäävät joustavuutta entisestään. Epson iPrintin[1] avulla käyttäjät voivat tulostaa ja skannata langattomasti, kun taas Epson Creative Print1 -sovellus antaa käyttäjille esimerkiksi mahdollisuuden tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda mukautettuja tervehdyskortteja ja muuntaa valokuvat värityskirjan malleiksi. Tämän lisäksi Epson Email Print1 -toiminnolla tiedostot voidaan lähettää suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta. XP-340- ja XP-440-sarjoissa on myös LCD-värinäyttö ja muistikorttipaikka, jotka helpottavat valokuvien tulostamista ilman tietokonetta.

Expression Home -malleissa tulostin, skanneri ja kopiokone on pakattu yhdeksi pienikokoiseksi ja tilaa säästäväksi laitteeksi. Tyylikkään, hienostuneen ja ohuen muotoilunsa ansiosta mallit sopivat helposti kaikkiin asuintiloihin.

Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa kertoo: ”Expression Home -mallistomme tarjoaa asiakkaille kätevän ratkaisun, jonka erilliset musteet pitävät tulostuskustannukset alhaisina. Kompaktin rakenteensa ansiosta laite vie kotona vain hyvin vähän tilaa, kun taas loistava mobiiliyhteys mahdollistaa tulostamisen matkalla. Sarjojen välillä on joitakin eroja, kuten Wi-Fi Direct -toiminto, erikokoiset LCD-näytöt, muistikorttipaikka ja eri tulostusnopeudet. Tällä varmistetaan, että jokainen asiakas löytää itselleen tarpeitaan ja budjettiaan vastaavan mallin.”

Expression Home -malliston (XP-445, XP-442, XP-345, XP-342, XP-247, XP-245) hinnat täsmentyvät myöhemmin.


Tärkeimmät ominaisuudet

XP-240-sarja

XP-340-sarja

XP-440-sarja

Erilliset Claria Home -musteet

Wi-Fi-yhteyden avulla tulostat ja skannaat kotonasi langattomasti

Wi-Fi DirectTM – langaton tulostus ilman verkkoa

-

Epson Connect1

+ Scan-to-Cloud

3,7 cm:n LCD-värinäyttö

-

-

6,8 cm:n LCD-värikosketusnäyttö

-

-

Tulostus suoraan muistikortilta

-

Mustien/värillisten ISO-tulosteiden tulostusnopeudet jopa XX sivua minuutissa[2]

8/4

10/4,5

10/4,5

Mustien/värillisten luonnosten tulostusnopeudet jopa XX sivua minuutissa[3]

27/15

33/15

33/15

[1] Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.
[2] Määritetty ISO/IEC 24734-standardien mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolinen A4-tulostus). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.
[3] Tietoja testiolosuhteista on osoitteessa www.epson.eu/testing.


Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin.

Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/