Epson julkistaa uuden erittäin nopean ja ekotehokkaan kuittitulostimen vähittäiskaupalle ja hotelli- ja ravintola-alalle

Epson on julkistanut uuden mallin kuittitulostiminmarkkinoita johtavaan T88-sarjaan

Epson julkistaa uuden erittäin nopean ja ekotehokkaan kuittitulostimen vähittäiskaupalle ja hotelli- ja ravintola-alalle

Epson julkistaa uuden erittäin nopean ja ekotehokkaan kuittitulostimen vähittäiskaupalle ja hotelli- ja ravintola-alalle

Kuittitulostimien johtava valmistaja Epson Europe [1] on julkistanut uuden sukupolven kuittitulostinmallin markkinoiden huippua edustavaan T88-sarjaansa.

Edellisiin menestysmalleihin pohjautuvassa TM-T88VII-kuittitulostimessa on useita muotoiluun, liitettävyyteen, käytettävyyteen ja ympäristövaikutuksiin liittyviä parannuksia. Vähittäiskaupalle sekä hotelli- ja ravintola-alalle suunnattu uusi TM-T88VII on täysin yhteensopiva edeltävien T88V- ja T88VI-mallien kanssa.

Uutuusmallissa on monia ympäristön kuormitusta vähentäviä ominaisuuksia: paperia säästävät pienet tulostusmarginaalit, vähäinen energiankulutus ja alhainen äänitaso. Lisäksi tulostin on yhteensopiva ympäristöä säästävien fenolittomien lämpöpapereiden kanssa.

Uusi TM-T88VII on Epsonin kuittitulostimien lippulaivamalli. Tulostusnopeus on jopa 500 mm sekunnissa, mikä on tällä hetkellä markkinoiden suuri nopeus. Muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi toimintojen monikielinen tuki, uudet LED-merkkivalot ja automaattinen virhetietojen langaton tulostus. Tulostimessa on myös Epsonin palkittu, luotettava tulostuspää, jolla voi tulostaa yli 20 miljoonaa riviä eli 200 kilometriä. Sen keskimääräinen vikaantumisväli on 360 000 tuntia [2].   

TM-T88VII on täysin yhteensopiva aiempien T88V- ja T88VI-mallien ohjelmiston kanssa, ja sen tilantarve on sama kuin edeltäjissä. Yritykset voivat siis päivittää uuteen malliin ilman lisäkuluja ja toimintakatkoksia. Myyntipisteiden nykyistä kalustusta ja tilajärjestelyä ei tarvitse muuttaa mitenkään.

Epson TM-T88VII on saatavana mustana ja valkoisena, ja siinä on uudelleen muotoiltu kansi. Laite voidaan yhdistää myyntipisteen PC-pohjaisten päätteiden sekä mobiililaitteiden ja pilvipalvelujen kanssa. Sisäinen Ethernet- ja USB-liitettävyys ja muut vaihtoehdot, kuten sarjaliitäntä, virransyötön sisältävä USB-liitäntä ja Wi-Fi-liitäntä [3], takaavat monipuolisuuden: tulostimen voi liittää melkein mihin vain järjestelmään. Tulostus suoraan Internet-sovelluksista sujuu helposti Epsonin ePOS-Print®-teknologian tai palvelintulostuksen avulla.

Epson Europen tuotepäällikkö Roberto Peris kertoo: ”Uusi TM-T88VII-kuittitulostin jatkaa T88-sarjan viitoittamalla tiellä. Se sopii ihanteellisesti vähittäismyymälöihin ja majoitus- ja ravitsemusliikkeisiin, joissa on useita palvelupisteitä ja jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kuittitulostusta. Asiakkaiden on helppo päivittää nykyiset kuittitulostimet ja saada käyttöön uusien kehitysaskelten tuomat edut. TM-T88VII on nopeiden ja ekotehokkaiden kuittitulostimien kärkituote markkinoilla. Se on suunniteltu nopeaan ja luotettavaan tulostukseen vähittäismyynnin sekä ravintola- ja hotellialan kuormittavimmissa ympäristöissä.”

Uusi TM-T88VII tulee saataville lokakuussa 2021.

 

[1] Epson on pitänyt hallussaan kuittitulostinvalmistajien kärkisijaa läntisessä Euroopassa vuodesta 2013. Epsonin markkinaosuus lämpötulostimissa on Euroopassa tällä hetkellä 42 prosenttia. Lähde: IDC, huhtikuu 2021.

[2] Laskettu keskimääräisenä vikaantumisvälinä (MTBF, mean time between failure).

[3] Tarvitaan lisävarusteena saatava Wi-Fi-sovitin.