Epson julkistaa SureColor SC-F500:n, ensimmäisen 24-tuumaisen sublimaatiotulostimensa

Laajenna liiketoimintamahdollisuuksia lahjojen ja mainostarvikkeiden laadukkaalla tulostuksella.

Epson julkistaa SureColor SC-F500:n, ensimmäisen 24-tuumaisen sublimaatiotulostimensa

1. elokuuta 2019Epson on julkistanut uuden 24-tuumaisen SC-F500:n-sublimaatiotulostimensa, joka on kehitetty auttamaan mainosyrityksiä, valokuvalaboratorioita, vaatevalmistajia ja kopiointiliikkeitä tarjoamaan asiakkaille aiempaa enemmän valinnanvaraa joustavan ja laadukkaan tulostuksen ansiosta. Olipa kyse painettujen puhelimien kuorien, mukien, hiirimattojen, t-paitojen tai tyynyjen tuotannosta, SC-F500 tarjoaa pienyrityksille lyhyitä toimitusaikoja, luotettavuutta ja edullisia kokonaiskäyttökustannuksia (TCO), eikä laitteen käyttöönotto, käyttö tai ylläpito edellytä asiantuntijan tietämystä.

SC-F500 kuuluu Epsonin monipuoliseen kokonaisratkaisuun, joka sisältää täydellisessä sopusoinnussa toistensa kanssa toimivia musteita, ohjelmistoja ja paperia.

SC-F500 on suunniteltu helppokäyttöisyyttä, tuottavuutta ja tehokkuutta ajatellen, jotta yritykset pystyvät toimimaan joustavasti ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Tähän pyritään Epsonin asemansa vakiinnuttanutta sublimaatiotulostustekniikkaa tukevilla ominaisuuksilla, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Uudelleentäytettävä musteratkaisu (tulostettaessa voidaan käyttää 140 ml:n pulloja)
  • Wi-Fi-yhteys (ensimmäisen kerran Epsonin sublimaatiotulostinmallistossa)
  • Materiaalin automaattinen vaihto (vaivaton vaihto arkin ja rullapaperin välillä)
  • Epsonin suurkokotulostinten kirjanpitotyökalu (tulostuskustannusten tarkkaa laskentaa varten)
  • Tulostuspään suojus (pölyn estämiseksi)
  • 4,3 tuuman kosketusnäyttö (käytön helpottamiseksi)

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kertoo: ”Meillä on ilo julkistaa tämä sublimaatiotulostin, joka avaa monille pienyrityksille uusia mahdollisuuksia. Tämä on sublimaatiotulostinmallistomme ensimmäinen 24 tuuman tulostin. Koemme kaikkein palkitsevimpana sen, että SC-F500 tukee lukuisia sovelluksia – tuotettavissa olevien lahjojen ja mainostuotteiden kirjo on todella vaikuttava. Olemme myös vakuuttuneita siitä, että esittelemämme uudet ja parannetut ominaisuudet, kuten uudelleentäytettävä musteratkaisu, pidentävät yritysten käyttämien laitteiden toiminta-aikaa ja vähentävät tarvetta käyttäjän toimiin. Tästä on hyötyä kunnianhimoisille pienyritysten omistajille, jotka haluavat varmistaa kilpailuetunsa ilman erikoishenkilökuntaa.”

 

SureColor SC-F500 tuodaan markkinoille lokakuussa.