Epson julkistaa Labelexpo 2019 -messuilla neljä tarratulostinta, joilla voi valmistaa värietikettejä joustavasti tarpeen mukaan

Uusi ColorWorks-mallisto on esillä Epsonin osastolla (A50, halli 9) Labelexpo 2019 -messuilla Brysselissä 24.–27. syyskuuta

Epson julkistaa Labelexpo 2019 -messuilla neljä tarratulostinta, joilla voi valmistaa värietikettejä joustavasti tarpeen mukaan

24. syyskuuta 2019– Epson julkistaa tänään neljä uutta ColorWorks-tarratulostinta: mallit ovat CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae ja CW-C6500Pe. Nämä räätälöityyn tuotantoon suunnitellut tarratulostimet ovat lisäys Epsonin tarratulostin valikoimaan. Uudet mallit on suunnattu pieniä ja keskisuuria eriä tulostaville asiakkaille monilla eri aloilla (mm. elintarvikkeet, kemikaalit, juomateollisuus, puutarhat ja logistiikka). Mallistossa on automaattisen leikkurin sisältäviä malleja (Ae) sekä malleja, joissa on aikaa säästävä automaattinen taustapaperin irrottaja (Pe). Toiminnon voi integroida saumattomasti jo käytössä oleviin tulosta ja kiinnitä -periaatteella toimiviin tuotantolinjajärjestelmiin.

Kaikissa tuotteissa voi käyttää muodoltaan, materiaaliltaan ja kooltaan monenlaisia tarroja. Malleissa CW-C6000Ae ja CW-C6000Pe tulostusmateriaalin leveys voi olla 25,4–112 mm ja malleissa CW-C6500Ae ja CW-C6500Pe 25,4–215,9 mm. Käytännössä nämä ColorWorks-uutuudet pystyvät tulostamaan tarroja hyvin erilaisiin tarkoituksiin – aina sähkösavukkeiden pikkuruisten nestesäiliöiden etiketeistä suuriin ja kestäviin etiketteihin, joita käytetään kemikaalitynnyreissä. Joustavuus tulostusmateriaaleissa sekä tarpeen mukaan käytettävissä oleva digitaalinen neliväritulostus (myös pieniin tarrakokoihin) helpottavat elämää kiireisissä yrityksissä, joilla on hallittavanaan paljon varastonimikkeitä.

”Tämän ColorWorks-malliston kehitystyössä on painotettu mahdollisimman laaja-alaista käytettävyyttä”, kertoo Epson Europen tuotehallinnasta vastaava Jacob Kallergis. ”Uskomme käyttäjien hyötyvän suuresti laitteiden nopeudesta, tehokkuudesta ja joustavuudesta sekä niiden monista uusista lisäominaisuuksista. Erityisen hyvillämme olemme siitä, että taustapaperin irrottajan sisältävät mallit CW-C6000Pe ja CW-C6500Pe voi yhdistää tuotantolinjajärjestelmiin niin, että monenlaisia tietoja sisältävät etiketit pystytään tulostamaan ja kiinnittämään yksitellen. Tietojemme mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen taustapaperin irrottajalla varustettu mustesuihkutarratulostin, joka käsittelee etiketit yksitellen.”

Tiivistelmä ColorWorks-mallien CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae ja CW-C6500Pe uusista ja aiemmasta eroavista ominaisuuksista:

  • Monenlaisten tulostusmateriaalien tuki: Leveys voi olla 25,4–215,9 mm.
  • Kompakti koko, helppokäyttöisyys: Kaikkia toimintoja käytetään edestä, mikä vähentää vapaan tilan tarvetta laitteen ympärillä. Rullan voi vaihtaa edestä, oikealta ja vasemmalta.
  • Suuri tarkkuus ja värien säätö: Erinomainen tulostuslaatu, ICC-profiilien käyttö ohjaimessa sekä spottivärien hallinta.
  • Kaikenmuotoisten tarrojen tulostus: Liikuteltava anturi. Toista muotoonleikkausta ei tarvita.
  • Helppo integrointi: Suora SAP-tuki, ESC/Label-komentokieli, Linux- ja Mac-ohjaimet.
  • Kustannussäästöt: Ei tarvetta varastoida esipainettuja tarroja. Neliväritulostus tyhjiin tarroihin.
  • Helppo integrointi: Taustapaperin irrottajan sisältävät mallit (Pe) voi yhdistää tuotantolinjoihin saumattomasti.
  • Etähallinta ja huolto: Käytettävissä selainliittymän avulla.

 

Lisätietoja Epsonista Labelexpo 2019 -messuilla: www.epson.eu/labelexpo

CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae ja CW-C6500Pe tulevat saataville joulukuussa 2019.