Epson julkistaa kolme uutta Wi-Fi-toiminnolla varustettua kuusivärivalokuvatulostinta

Epson julkistaa kolme uutta Wi-Fi-toiminnolla varustettua kuusivärivalokuvatulostinta

1. syyskuuta 2014 – Epson on julkistanut kolme uutta Wi-Fi-toiminnolla varustettua kuusivärivalokuvatulostinta Expression Photo -valikoimassaan. Kaikki kolme on suunniteltu valokuvien ystäville, jotka hakevat edistynyttä tulostinta koko kotitalouden käyttöön. Uusi Expression Photo -valikoima on suunniteltu tuottamaan huippulaatuisia ja pitkäikäisiä valokuvia 10 sekunnissa1, ja se sisältää Wi-Fi-yhteyden, mobiilitulostusvaihtoehdot, monipaperilokerot, skannauksen, kaksipuolistulostuksen ja kosketusnäyttövalvonnan[3].

Expression Photo (XP-860, XP-760 ja XP-55) -tulostimissa on kaikissa Wi-Fi-liitettävyys, ja niissä käytetään yksittäisiä Epson Claria Photo HD -musteita, jotka ovat ihanteellisia valokuvaharrastajille, jotka haluavat tuottaa huippulaatuisia, jopa 300 vuotta kestäviä valokuvia, kun käytetään Epson-tuotteita ja kuvia säilytetään valokuva-albumissa[4]. Valokuvia voidaan tulostaa valokuvapaperille, paksuille korteille ja CD-/DVD-levyille, kun taas asiakirjoja voidaan tulostaa kaksipuolisina kaikilla malleilla. Kaikissa kolmessa tulostimessa on 9,5 sivun ISO-tulostusnopeus minuuttia kohti mustalla värillä ja 9 sivun minuuttinopeus väritulosteilla[5].

Epsonin Suomen myyntikonttorin Channel Sales Manager Jani Koskela toteaa: "Useimmat valokuvat otetaan nykyään älypuhelimella tai tabletilla. Huippulaatuisia valokuvia tuottaville ja WiFi-yhteydellä varustetuille tulostimille on nykyään suuri kysyntä. Mallit XP-860 ja XP-760 soveltuvat erinomaisesti valokuvien ja asiakirjojen tulostamiseen.”

Monitoimisissa XP-760- ja XP-860-tulostimissa on 10,9 cm LCD-ruutu, automaattisesti avautuva ja sulkeutuva ohjauspaneeli sekä etupaperilokero ja Wi-Fi Direct- toiminto, jolla voi luoda langattoman lähiverkon tukiaseman mobiililaitteille. Tulosta suoraan muistikortilta tai kamerasta käyttäen Wireless PictBridge -yhteensopivuutta. XP-860 sisältää myös automaattisen kaksipuolisten asiakirjojen syötön ja faksitoiminnot, kun taas XP-760:ssa on automaattinen virtakytkentä, lähetä vain työ tulostimelle kytkeäksesi se päälle. XP-760 pystyy skannaamaan 2400dpi -tarkkuudella, kun taas XP-860 nostaa tarkkuuden resoluutioon 4800dpi.

Kaikki kolme Expression Photo -tuotetta tarjoavat Epson Connect -toiminnon, jolla voidaan tulostaa kaikkialta maailmasta lähettämällä valokuvia ja asiakirjoja yksinkertaisesti sähköpostilla tulostimelle tai etätulostinajurin kautta. Epson Connect sisältää myös Epson iPrint -sovelluksen helppoon tulostukseen älypuhelimilta ja tableteilta Wi-Fi-yhteyden kautta. Valokuvia voidaan tulostaa myös suoraan Facebookista käyttämällä Epson Creative Print -sovellusta[6]tai suoraan mobiililaitteilta Apple AirPrint[7] ja Google Cloud Print -yhteensopivuuden ansiosta. Automaattinen Wi-Fi-asetus tekee näiden tulostimien langattomaan verkkoon yhdistämisestä helppoa2.

Expression Photo XP-860 ja Expression Photo XP-760 -tulostimet ovat saatavilla syyskuusta alkaen, ja niiden suositushinnat ovat noin 280 euroa ja 200 euroa. Expression Photo XP-55 -tulostin on saatavilla marraskuusta alkaen, ja sen suositushinta on noin 200 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·  Valokuvien tulostus 10 sekunnissa1

·  Wi-Fi ja Wi-Fi Direct

·  Claria Photo HD -muste

·  Takaosan erikoismateriaalien syöttö erityisen paksuille kortti- ja valokuvapapereille

·  Epson Connect, iPrint & Creative Print6

·  Apple AirPrint7 ja Google Cloud Print

·  Skannaa seuraavilla resoluutiotarkkuuksilla 2400dpi (XP-760) ja 4800dpi (XP-860)

·  Kaksipuolisten asiakirjojen automaattinen asiakirjasyöttö (XP-860)

·  Kaksipuolistulostus kaikissa malleissa

·  CD/DVD-tulostus

·  Langaton PictBridge

·  Automaattisesti käynnistyvä ja sulkeutuva ohjauspaneeli ja etupaperilokero (XP-760 ja XP-860)

·  Automaattinen Wi-Fi-määritys7

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/

[1] Lisätietoja testausoloista on osoitteessa www.epson.eu/testing

[2] Automaattiset määritykset ovat yhteensopivia seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows 8, Windows 7, Windows Vista ja Mac OS. Wi-Fi-aloituskokoonpano vaatii USB-kaapelin Windows XP -käyttöjärjestelmässä – ei sisälly toimitukseen.

[3] Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa malleissa

[4] Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.

[5] Määritetty ISO/IEC 24734-standardien mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolinen tulostus). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing

[6] Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Sähköpostitulostus edellyttää Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

[7] AirPrint-toiminnolla varustetut tulostimet toimivat iPadin (kaikki mallit), iPhonen (3GS tai uudempi) ja kosketusnäyttöisen iPodin (kolmannen sukupolven tai uudempi) kanssa, jos näiden käyttöjärjestelmänä on viimeisin iOS-versio.