Epson julkistaa kolme edullista Full HD 2D- ja 3D-kotiteatteriprojektoria

Vaivattomia valkokangaselämyksiä kotona

Epson julkistaa kolme edullista Full HD 2D- ja 3D-kotiteatteriprojektoria

1. syyskuuta 2015 – Epson tuo markkinoille kolme laadukasta ja edullista Full HD ‑kotiteatteri­projektoria, joiden avulla valkokangaselämyksistä voi nyt nauttia kotona. EH-TW5350, EH-TW5300 ja EH-TW5210 pystyvät kaikki toistamaan kirkasta ja terävää Full HD 1080p ‑kuvaa niin 2D- kuin 3D-muodossakin. Lampun kesto on 7500 tuntia, joten projektorilla voi katsoa lamppua vaihtamatta elokuvan joka päivä 11 vuoden ajan[1].

Projektorit on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat kotona aidon valkokangaselämyksen katsellessaan elokuvia, televisiota ja urheilua. Upeasta HD-viihteestä voi nauttia jopa 332 tuuman kuvakoossa. Dynaaminen kontrastisuhde on enimmillään 35 000:1, joten myös varjoalueet ovat yksityiskohtaisia ja mustan sävyt syviä. EH-TW5350-mallissa on lisäksi sisäinen Miracast-tuki, jonka avulla Android-älylaitteiden sisältöä voi jakaa langattomasti.

Epson Europen tuotepäällikkö Paul White sanoo: ”Kotiteatterissa pitäisi pystyä esittämään suurta, selkeää ja terävää kuvaa, jossa varjoalueet piirtyvät tarkkoina ja musta toistuu täyteläisenä.EH-TW5350, EH-TW5300 ja EH-TW5210 on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Kompaktin kokonsa ja kaarevien muotojensa ansiosta nämä edulliset ja monikäyttöiset projektorit istuvat hyvin kodin sisustukseen. Edustavan ulkomuodon lisäksi ne sisältävät kaiken uusimman tekniikan. Digitaaliliitännät ja sisäinen kaiutin tarkoittavat, että projektorit ovat käyttövalmiita käden käänteessä.”

Kuvan interpolointi ja kuvanparannustekniikat varmistavat, että myös nopea liike on selkeää, terävää ja sujuvaa ja Full HD 2D- tai 3D-kuva kirkas ja vivahteikas. Kussakin mallissa on kaksi HDMI-liitäntää, joten vaihtaminen digitaalilähteestä toiseen, esimerkiksi Blu-ray-soittimen ja pelikonsolin välillä, käy nopeasti ja helposti.

Kaikki kolme projektoria perustuvat 3LCD-tekniikkaan, ja niissä on uusi kohinan­vaimennuspiiri. Näin kuva on todella selkeä ja terävä. Valko- ja värivaloteho on 2 200 lumenia, joten projektorien kirkkaus riittää myös valaistussa huoneessa ja päiväsaikaan. Projektorissa on myös kaiutin.

EH-TW5350, EH-TW5300 ja EH-TW5210 tulevat saataville syyskuussa. Mallien hinnat ovat

793, 699 ja 649 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Full HD 1080p ‑tarkkuus

3LCD-tekniikka – ei sateenkaariefektiä

Erinomainen kontrastisuhde: jopa 35 000:1

Kuvan koko jopa 332 tuumaa

2D- ja 3D-tuki (3D-aktiivisuljinlasit eivät sisälly toimitukseen)

Kuvan interpolointi ja kuvanparannus

2D-kuvan muunto 3D-muotoon

2 HDMI-tuloliitäntää

Sisäinen 5 watin kaiutin

Miracast-tuki (vain EH-TW5350)

Sisällön rinnakkaistoisto jaetussa kuvassa (vain EH-TW5350)

[1] Laskelman perusteet: elokuvan pituus 105 minuuttia, projektori säästötilassa.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/