Epson julkistaa kannettavan skannerin

Tämä markkinoiden kevyimpiin kuuluva laite digitoi asiakirjat myös toimiston ulkopuolella

Epson julkistaa kannettavan skannerin

Epson esittelee ensimmäisen kannettavan skannerinsa, jonka avulla esimerkiksi myynti- ja messuhenkilöstö voi hallita asiakirjoja helposti. Kannettava A4-koon WorkForce DS-30-skanneri on uuden tuoteperheen ensimmäinen malli, joka palvelee yhtä lailla kotikäyttäjiä, pienyrityksiä ja suuryritysten liikkuvia työntekijöitä. Kannettavalla skannerilla on helppo digitoida asiakirjoja toimistossa sekä sen ulkopuolella.

Pienikokoinen ja vain 325 grammaa painava kuuluu yritysskannerien kevyimpään luokkaan ja mahdollistaa siten täydellisen liikkuvuuden. Se on helppo ottaa mukaan minne vain sillä se saa käyttövirran USB 2.0-liitännästä.

Epson Europen skannerien tuotepäällikkö Alexiane Richard sanoo: "Käyttäjät eivät tarvitse mitään erityistä koulutusta, koska käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo oppia. DS-30 on monipuolinen skanneri, joka sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin käyttäjiin. DS-30 selviytyy vaivatta paperiasiakirjojen, esimerkiksi käyntikorttien ja allekirjoitettujen lomakkeiden, skannauksesta ja tallennuksesta."

DS-30-skannerin mukana toimitetaan myös monipuolisilla toiminnoilla varustettu asiakirjojen hallintaan tarkoitettu ohjelmistopaketti. EpsonScan-ohjelmisto sisältää laajan valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. hakukelpoinen PDF; RGB-värinpoisto, automaattinen suoristus, automaattinen asiakirjan koon tunnistus; Secure PDF -suojaustoiminto, tekstinparannustoiminto ja rei’itysjälkien poisto. Abbyy Fine Reader -ohjelmisto mahdollistaa optisen tekstintunnistuksen ja Presto! BizCard 5 helpottaa käyntikorttien hallintaa.

Tämän lisäksi Epsonin sivustolta ilmaiseksi ladattava Document Capture Pro -ohjelmisto mahdollistaa DS-30-skannerin saumattoman integroinnin yritysten työnkulkuun yleisimpiä Windows-pohjaisia asiakirjojen hallintajärjestelmiä käyttäen. Käyttäjät voivat käyttää skanneria skannauksen lisäksi moniin muihinkin tarkoituksiin, sillä Document Capture Pro -ohjelmisto sisältää useita erilaisia skannaustoimintoja (esim. skannaus pilveen, skannaus sähköpostiin ja skannaus SharePoint-sovellukseen). Ohjelmisto sisältää myös monia kuvankäsittelyominaisuuksia, joita edustavat muun muassa viivakoodin tunnistus ja alueellinen OCR-A / B -tuki.

WorkForce DS-30:n suositushinta on 219 €.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·         Kannettava A4-koon arkkisyöttöskanneri yrityskäyttöön

·         Pienikokoinen: 276 x 50 x 36,5 mm

·         Yritysskannerien kevyintä luokkaa, paino vain 325 g

·         Käyttövirta USB 2.0-liitännästä

·         Jopa 600 dpi:n skannaustarkkuus

·         Yksinkertainen skannaus ja intuitiivinen käyttöliittymä

·         EpsonScan-ohjelmisto sisältää tehokkaita kuvankäsittelyominaisuuksia, esim. automaattinen koon tunnistus, pyöritys, suoristus, hakukelpoinen PDF

·         Ilmaiseksi ladattava Epson Document Capture Pro -ohjelmisto Windows-käyttäjille asiakirjojen käsittelyä ja integrointia varten

·         Document Capture Pro -ohjelmisto sisältää useita suoraskannaustoimintoja: skannaus pilveen, sähköpostiin, SharePoint-sovellukseen, FTP:lle, verkkoon, tulostukseen jne.

·         Sisältää optisen Abbyy Fine Reader sprint Plus -tekstintunnistusohjelmiston

·         Presto! BizCard 5 -ohjelmisto käyntikorttien hallintaa varten

·         Käynti- ja muovikorttien skannaus

·         Twain- ja WIA-ohjaintuki

·         ENERGY STAR -standardin mukainen alhainen virrankulutus

·         PC- ja Mac-yhteensopiva