Epson julkistaa kaksi täysin uutta 44 tuuman tuotantotulostinta valokuvatulostukseen ja CAD-tulostukseen

SureColor SC-P8500D ja SC-T7700D tarjoavat korkean tuottavuuden ja korkeimmat turvallisuusstandardit

Epson julkistaa kaksi täysin uutta 44 tuuman tuotantotulostinta valokuvatulostukseen ja CAD-tulostukseen

Maailmanlaajuinen teknologiayritys Epson on julkistanut uuden tulostinvalikoiman, johon kuuluu kaksi täysin uutta 44 tuuman suurkuvatulostinta. SC-T7700D on suunnattu mm. rakennusalan piirrosten ja myymäläjulisteiden tuotantoon ja SC-P8500D valokuvien ja laadukkaiden julisteiden tuotantoon.

Kompaktin ja modernin muotoilun ansiosta tulostimet sopivat useimpiin työ- ja liiketiloihin. Tasaisen ylä- ja takapinnan ansiosta ne voidaan sijoittaa lähelle seinää ja tasaista yläpintaa voidaan hyödyntää laskutasona. Tulostimien käyttöä helpottaa myös se, että kaikki tarvittava, kuten intuitiivinen käyttöliittymä, valinnainen paperin keräilytaso ja tarvikkeet, on käytettävissä laitteen etupuolelta siten ettei tulostinta tarvitsee siirtää pois paikaltaan.

Molemmissa tulostinmalleissa on kaksi paperirullapaikkaa, mikä mahdollistaa tuottavuutta lisäävän rullalta rullalle tulostuksen. Tuotantoa helpottavat myös automaattinen materiaalinvaihto rullien välillä sekä valinnainen keräilytaso, joka pinoaa materiaalit jopa kahdelta täydeltä rullalta.

Uusin tulostimien sunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen ja niiden älykkäisiin toimintoihin kuuluvat kattavat suojausominaisuudet, jotka mahdollistavat luottamuksellisten asiakirjojen suojaamisen. Lisäksi tulostimet ovat yhteensopivia Epsonin hallinta- ja seurantasovellusten, kuten Epson Cloud Solution PORT -ohjelmiston kanssa ja Open Platform -tuen avulla asiakkaat voivat räätälöidä käyttöliittymän vastaamaan yrityksen tarpeita.

SureColor SC-T7700D
SureColor SC-T7700D on suunniteltu arkkitehti- ja insinööritoimistoille sekä muille rakennusalan yrityksille, jotka tulostavat yksityiskohtaisia ​​ja tarkkoja CAD-suunnitelmia ja piirustuksia, sekä yrityksille, jotka tulostavat julisteita esimerkiksi myymälöihin ja tapahtumiin. Tulostimessa on kuuden värin Ultrachrome XD3 -mustesarja, jonka punainen muste tuottaa elävän värisyvyyden sekä terävät ja tarkat viivat.

SureColor SC-P8500D
SC-P8500D on suunniteltu julisteiden tuotantoon sekä suurikokoisten valokuvien tulostukseen. Kuuden värin UltraChrome Pro6 -mustesarjassa on matta- ja valokuvamusta sekä uusi harmaa muste, joka tuottaa tasaiset väriliu’ut ja vähentää rakeisuutta. Suuren tuotantonopeuden (jopa 18m2 tunnissa valokuvalaadulla) ja korkean tulostuslaatudun lisäksi tulostimessa on alhaiset käyttökustannukset.

SC-T7700D ja SC-P8500D ovat saatavilla tammikuusta 2022 eteenpäin.