Epson julkistaa kaksi A3-koon EcoTank-tulostinta yrityskäyttöön

Monipuoliset ja tehokkaat tulostimet tarjoavat kustannustehokkaan ja kestävän ratkaisun toimistotulostukseen

Epson julkistaa kaksi A3-koon EcoTank-tulostinta yrityskäyttöön

Epson on laajentanut yrityskäyttöön tarkoitettujen EcoTank-tulostimiensa valikoimaansa tuomalla markkinoille kaksi A3-koon mallia; EcoTank Pro ET-16680 -värimonitoimitulostimen ja ET-M16680 -mustavalkomonitoimitulostimen.

Uutuusmalleissa on värikasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt, jotka mahdollistavat helpon tulostuksen ilman värikasettien vaihtoa ja varastoimista. Lisäksi uudet mallit tarjoavat energiatehokkaan vaihtoehdon lasertulostimille.

”Nämä vähäistä ylläpitoa vaativat tuotteet ovat ihanteellisia yrityksille, jotka haluavat tulostaa A3-koossa ja kestävän kehityksen mukaisesti”, sanoo Epson Europen tuotepäällikkö Anthony Wells.

”Uudet tulostinmallit hyödyntävät lämmötöntä tulostustekniikkaa, jonka ansiosta ne käyttävät jopa 83 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet. Lisäksi suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt vähentävät tarvikkeiden hallintaan tarvittavaa aikaa ja poistavat tarpeen värikasettien valmistukseen, tilaamiseen, lähettämiseen ja kierrätykseen. Tulostimien riittoisilla mustepulloilla voi tulostaa jopa 7 500 mustavalkoista sivua ja 6 000 värisivua.”

Tulostimet voidaan yhdistää helposti turvatulostuksen työnkulkuihin, ja ne tarjoavat erittäin pienet sivukohtaiset- sekä kokonaiskustannukset. Lisäksi uudet mallit ovat ihanteellisia pienten työryhmien tehokkuuden lisäämiseen, sillä ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 5,5 sekuntia.

”Yritysten järjestellessä toimiaan uudelleen pandemian vuoksi, monet etsivät tapoja osoittaa kestävän kehityksen mukaisia toimia. Epsonin lämmöttömän mustesuihkutekniikan valitseminen lasertulostimen sijaan on esimerkki pienestä muutoksesta, jolla voi olla suuri vaikutus ja joka tukee loppukäyttäjien pyrkimyksiä vähentää virrankulutusta ja tulostustarvikkeisiin liittyvää jätettä”, Wells toteaa.