Epson julkistaa iskulausettaan kuvaavan taideteoksen vuoden 2019 Labelexpo-messuilla

Muraali nimeltä ”Exceed Your Vision” esittelee Epsonin tarrojen joustavaa ja luovaa käyttöä

Epson julkistaa iskulausettaan kuvaavan taideteoksen vuoden 2019 Labelexpo-messuilla

Labelexpo, Bryssel, tiistai 24.syyskuuta –Epson julkistaa Exceed Your Vision -muraalin, joka on tehty yrityksen uusilla tarve- ja teollisuustasoisilla mustesuihkutarratulostimilla tulostetuista tarroista.

Muraali koostuu sadoista tarroista, jotka on tulostettu Epsonin uudella SurePress-teollisuustarrapainolla ja uusimmilla tarvekäyttöön tarkoitetuilla ColorWorks-mustesuihkutulostimilla. Teos osoittaa tarvetarratulostuksen joustavuuden: mukautettuja tarrasarjoja voidaan luoda välittömästi yksityiskohtaisiin vaatimuksiin vastaamista varten.

Teoksen luoja Sarah Hodgkins (Charlotte’s Designs) kertoo: ”Tämä muraali on kiinnostava yhdistelmä taidetta ja tekniikkaa, ja se toimii osaston kiintopisteenä.” 

”Mielestäni muraalin silmä sopi hyvin Epsonin iskulauseeseen Exceed Your Vision. Mosaiikkiformaatin ansiosta oli mahdollista esitellä eri viimeistelyjä, värejä ja tekstuureja, joita Epson-tulostimilla voidaan tehdä. Käytin mattaviimeistelyä silmänympärykselle ja heijastavaa viimeistelyä itse silmälle. Toinen Epsonin tulostimien suuri etu oli se, että pystyin käyttämään hienovaraista liukuvärjäystä, joten teos näyttää kaukaa katsottuna maalaukselta.”

Epson Europen ColorWorks-tarvetulostimien tuotepäällikkö Jacob Kallergis lisää: ”Halusimme luoda Labelexpo-messuille teoksen, jossa juhlistetaan tarroja ja etikettejä sekä niiden monenlaisia muotoja, kokoja, tekstuureja ja värejä. Selkeitä, houkuttelevia ja jopa kauniita tarroja ja etikettejä tulostavat yritykset saavat kilpailuedun muihin tuotemerkkeihin nähden.”

”Tarrat ja etiketit ovat ratkaisevan tärkeitä monilla toimialoilla, mutta niiden merkitys usein unohdetaan. Lääkealalla tarrat ja etiketit ovat elintärkeitä kaupallisesta näkökulmasta ja terveyden ja turvallisuuden kannalta. Elintarvike- ja juoma-alalla tarrojen ja etikettien on kiinnitettävä kuluttajien huomio ja sisällettävä tärkeät ainesosatiedot. Logistiikka-alalla tarroissa ja etiketeissä on paikkatietoja, joilla varmistetaan helppo tunnistus ja tuotteen tehokas toimitus.”

Vieraile Epsonin osastolla Labelexpo-messuilla (halli 9, osasto A50) ja ihastele muraalia, arvaa siihen käytettyjen tarrojen lukumäärä ja nauti suklaasta, joka on merkitty juuri sinulle Epsonin ColorWorks-tarvemustesuihkutulostimella.

Lisätietoja Epsonista vuoden 2019 Labelexpo-messuilla on osoitteessa www.epson.eu/labelexpo