Epson julkistaa ensimmäisen A4-koon sublimaatiotulostimensa

Helppokäyttöinen SureColor SC-F100 tarjoaa alhaiset tulostuskustannukset

Epson julkistaa ensimmäisen A4-koon sublimaatiotulostimensa

Epson julkistaa ensimmäisen A4-koon sublimaatiotulostimensa

5. lokakuuta 2020 – Epson tuo markkinoille SureColor SC-F100 -tulostimen, joka on suunnattu pienille yrityksille ja start-up-yrityksille, jotka haluavat lisätä esimerkiksi lahja- ja promotuotteet nykyiseen tuotevalikoimaansa.

Tämä uusi sublimaatiotulostin sopii täydellisesti pienten promotuotteiden ja yksilöityjen tuotteiden, kuten mukien, avaimenperien ja puhelimen suojakuorten valmistamiseen. Se vie saman verran tilaa kuin A4-koon pöytätulostin, joten sen käyttö onnistuu myös tiloissa, joissa pöytätilaa on vain niukasti käytettävissä. Lisäksi se täyttää myös niiden tekstiilien tuottajien tarpeet, jotka haluavat valmistaa yksilöityjä tuotteita, kuten lippalakkeja, esiliinoja, avainnauhoja ja pieniä tyynyjä.

SC-F100 takaa pienyrityksille lyhyet valmistusajat ja alhaiset kokonaiskustannukset, eikä laitteen käyttöönotto, käyttö tai ylläpito vaadi erityistä asiantuntemusta. Lisäksi tulostimen suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt ja 140 ml:n mustepullot tekevät tulostuksesta edullista.

SC-F100 on osa Epsonin monipuolista ja luotettavaa kokonaisratkaisua, joka sisältää tulostimen lisäksi sen kanssa parhaiten yhteen sopivat musteet, ajurin ja paperit. Lisämielenrauhaa antaa yhden (1) vuoden tai 6 000 arkin takuu sen mukaan, kumpi ehto täyttyy ensin.

Epson Suomen Business Account Manager Kenneth Hilapieli kertoo: ”Vuonna 2019 lanseeratun erittäin suositun SC-F500 jälkeen SC-F100 on loistava lisäys Epsonin sublimaatiotulostimien valikoimaan. Sen ansiosta yhä useampi yritys pystyy laajentamaan jatkuvasti suosiotaan nostavien promotuotteiden markkinoille. Käyttäjien ei tarvitse olla asiantuntijoita osatakseen käyttää tulostinta, sillä tulostustöiden lähettäminen onnistuu Epsonin ajurin ansiosta helposti Wi-Fi-yhteyden kautta. Myös Epsonin uusi Cloud Solution PORT -alusta auttaa käyttäjiä pitämään silmällä tulostuskustannuksia ja seuraamaan tulostimen käyttöä eri aikoina.”

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Epson PrecisionCore MicroTFP -tulostuspää
  • Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-yhteydet sekä USB 2.0 -liitännät
  • 2,4 tuuman LCD-värinäyttö
  • 140 ml:n täyttöpullot musteelle


Epson SC-F100:n suositushinta on 395 € (alv 0%) ja se on saatavana Suomessa marraskuussa 2020.