Epson julkistaa ”direct-to-garment” -vaatetulostimen vaativiin töihin erikoistuneille ja korkeaa tuottavuutta edellyttäville yrityksille

SureColor SC-F3000 tarjoaa luotettavampaa, laadukkaampaa ja joustavampaa painatusta vaatevalmistukseen

Epson julkistaa ”direct-to-garment” -vaatetulostimen vaativiin töihin erikoistuneille ja korkeaa tuottavuutta edellyttäville yrityksille

Epson on julkistanut ”direct-to-garment” (DTG) -tulostimen, joka tulostaa suoraan vaatteelle tarjoten alhaiset kokonaiskäyttökustannukset keskisuurille ja suurille vaatevalmistajille ja t-paitojen toimittajille. SureColor SC-F3000 tarjoaa luotettavaa tuotantotehoa ja nopeutta yrityksille, jotka edellyttävät tarkkuutta, nopeutta ja kykyä toteuttaa asiakkaiden suunnitelmia erilaisiin vaatteisiin.

Epson esittelee ensimmäistä kertaa DTG-mallistossaan bulk-musteratkaisun, jonka kompaktit 1,5 litran mustepussit alentavat kokonaiskäyttökustannuksia ja vähentävät seisokkeja. Epsonin intuitiivista ja erittäin kestävää rakennetta on parannettu entisestään niin, että myös kokemattomammat käyttäjät voivat käyttää tulostinta tehokkaammin pidempään ja säilyttää samalla tulostuslaadun ja -tarkkuuden tasaisen korkeana:

  • Helppo asentaa
  • 4,3 tuuman kosketuspaneeli, jossa parannettu toimivuus
  • Automaattinen korkeuden säätö antureilla vaatteen pinnan korkeuden automaattista tunnistusta varten. Tämä helpottaa vaihtoa t-paitojen, huppareiden, kassien, collegepaitojen ym. painotuotteiden välillä.
  • Tarkempi tulostuslaatu mustepisaroiden sijoitustekniikalla
  • Helppo pääsy huoltoa ja tarvikkeiden vaihtoa varten

Epson Europen DTG-tuotepäällikkö Nikolaos Vardakastanis kertoo: ”Yritysten tarpeiden kuuntelu täydentää innovaatiotamme, ja tämä yhteys auttoi muovaamaan SC-F3000:n toimintoja ja suunnittelua. Tämän DTG-tulostimen käyttö on helppoa, ja laadukas ja nopea tulostus on kannattavaa sekä taloudellisesta näkökulmasta että luomisprosessin osalta monille yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa ja hallita lopputuotteen laatua.” ”Meille on tärkeää, että voimme tarjota käyttäjille mielenrauhaa ja luottamuksen tunteen aina, kun he aloittavat SC-F3000-tulostimen käytön. Tämä on mahdollista Epsonin tarjotessa täydellisen ja kattavan DTG-tulostusratkaisun: tulostimen, musteet, ohjelmistot ja tuen”, hän lisää.

SureColor SC-F3000 on saatavana vuoden 2020 lopussa.