Epson julkistaa 7 uutta monitoimitulostinta kotikäyttöön

Epson julkistaa 7 uutta monitoimitulostinta kotikäyttöön

1. syyskuuta 2014 – Epson on julkistanut seitsemän uutta mustetulostinta kotikäyttöön, mukaan lukien pienet monitoimilaitteet, jotka on varustettu LCD-kosketusnäytöillä, sekä tulostimet, jotka tuottavat kiiltäviä valokuvia ja terävää tekstiä. Expression Home ja Expression Premium -sarjan tulostimet on suunniteltu kiireisille kotitalouksille. Tarjolla on sekä aloittelijoille suunnattuja että edistyneitä laitteita, joissa kaikissa on Wi-Fi-toiminto ja valikoima mobiilitulostusvaihtoehtoja.

Expression Premium (XP-820-, XP-720-, XP-620-, ja XP-520-sarjat) -tulostimet ovat kotikäyttäjille suunniteltuja monipuolisia, kompakteja monitoimitulostimia, joilla voi tulostaa kiiltäviä valokuvia ja teräviä, tarkkoja tekstiasiakirjoja. Automaattinen Wi-Fi-asetus tekee langattomaan verkkoon liittymisen nopeaksi ja helpoksi[1], tai vaihtoehtoisesti laitteet voidaan yhdistää Wi-Fi Direct -toiminnon kautta. Kaksipuolistulostus ja LCD-ruudut tekevät näistä tulostimista entistäkin tehokkaampia ja helppokäyttöisempiä. XP-820- ja XP-720-malleihin on lisätty 10,9 cm LCD-kosketusnäyttö moottorikäyttöiseen ohjauspaneeliin, kaksi paperilokeroa, automaattisesti avautuva ja sulkeutuva ohjauspaneeli sekä erikoismateriaalien syöttö. XP-820:ssa on myös faksi ja automaattinen asiakirjasyöttö.

Epsonin mobiilien tulostussovellusten valikoima, Epson iPrint and Epson Creative Print antavat käyttäjille mahdollisuuden tulostaa älypuhelimesta, tabletista, kannettavasta tietokoneesta ja mahdollistavat jopa valokuvien tulostuksen Facebookista[2]. Apple AirPrint[3] ja Google Cloud Print -yhteensopivuus ovat vakio-ominaisuuksia koko tulostinvalikoimassa.

Expression Premium -valikoima käyttää Epsonin Claria Premium -mustetta, viisivärimustejärjestelmää, jolla voi luoda kestäviä tekstiasiakirjoja sekä kiiltäviä valokuvia tarkkoine yksityiskohtineen, syvine mustineen ja voimakkaine, kirkkaine värineen.

 XP-820-, XP-720-, XP-620- ja XP-520-sarjat ovat saatavilla syyskuusta alkaen, ja niiden suositushinnat ovat noin 230 euroa, 190 euroa, 160 euroa ja 140 euroa.

Expression Home (XP-225-, XP-320- ja XP-420-sarjat) aloittelija- ja keskitason Small-in-One-malliston laitteet ovat kompakteja ja tekevät tulostamisesta, skannauksesta sekä kopioinnista helppoa. Kaikissa malleissa on Wi-Fi-yhteys ja mobiilitulostus sekä 1200dpi-tarkkuuksinen skanneri. XP-320- ja XP-420-sarjoissa on Wi-Fi Direct -toiminto, ja niihin sisältyy Apple Airprint3- ja Google Cloud Print -yhteensopivuus. XP-420-sarjaan on lisätty 6,4:n värillinen LCD-kosketusnäyttöruutu.

Expression Home Small-in-One -mallistossa käytetään Epson Claria Home -mustetta, monipuolista nelivärimustepatruunavalikoimaa, joka tuottaa teräviä, tarkkoja tekstiasiakirjoja sekä kiiltäviä, valokuvalaboratoriotasoisia kuvia. Voit myös säästää 30 prosenttia mustetta[4] Epsonin yksittäismustepatruunoilla korvaamalla vain käytetty väri.

 XP-225-, XP-320-, XP-620- ja XP-420-sarjat ovat saatavilla syyskuusta alkaen, ja esimerkiksi XP-225 suositushinta on noin 70 euroa ja XP-620 suositushinta on noin 160 euroa.

Kaikki Premium- ja Home-mallit ovat yhteensopivia Epson iPrint -sovelluksen kanssa,2 mikä tekee tableteista ja älypuhelimista tulostuksesta helppoa. iPrintilla voi tulostaa puhelimessa olevia valokuvia mobiililaitteen näytön kautta ja lisäksi tulostaa verkkosivun, skannata asiakirjan etänä tai päästä pilvipalvelussa oleviin asiakirjatileihin, esimerkiksi Dropboxiin, Evernoteen, Boxiin ja Google Driveen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·  Monitoimitulostimet on varustettu 1–200 dpi:n skannerilla

·  Epson Claria Premium -musteet käytettäviksi Expression Premium -mallien kanssa

·  Epson Claria Home -musteet käytettäviksi Expression Home -mallien kanssa

·  Wi-Fi ja Wi-Fi Direct

·  Kaksipuolistulostus Premium -malleissa

·  Epson iPrint ja Epson Creative Print -toiminnot

·  LCD-kosketusnäytöt (tietyissä malleissa)

·  Automaattinen asiakirjasyöttö (tietyt mallit)

Lisätietoja on seuraavissa osoitteissa: www.epson.fi/kotikuvat

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/

[1] Automaattinen asennus toimii Windows 8-, Windows 7-, Windows Vista- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä

[2] Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Sähköpostitulostus ja pilvipalveluun skannaus edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

[3] AirPrint-toiminnolla varustetut tulostimet toimivat iPadin (kaikki mallit), iPhonen (3GS tai uudempi) ja kosketusnäyttöisen iPodin (kolmannen sukupolven tai uudempi) kanssa, jos näiden käyttöjärjestelmänä on viimeisin iOS-versio

[4] Verrattuna kilpailijoiden vastaaviin kolmiväripatruunaisiin tulostinmalleihin hintaluokassa ≤100 €/£. Testauksen on suorittanut BLI toukokuussa 2014. Painotus on ollut asiakirjojen (87 %) ja valokuvien (13%) tulostuksessa perustuen TNS:n suorittamaan Printing Usage & Attitudes Study -tutkimukseen kesäkuussa 2013. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/individualinks