Epson julkaisee suurkokotulostimet SureColor SC-T7200, SC-T5200 ja SC-T3200

Monipuolisten, nopeiden neliväristen suurkokotulostinten valikoimassa on yhdeksän mallia, jotka tarjoavat leveysvaihtoehtoja, tuottavuutta ja skannaustoimintoja kiireisiin tuotantoympäristöihin

Epson julkaisee suurkokotulostimet SureColor SC-T7200, SC-T5200 ja SC-T3200

1. toukokuuta 2014 – Epson julkaisee uuden valikoiman nopeita nelivärisiä SureColor SC-T -suurkokotulostimia, jotka on suunniteltu erilaisiin grafiikka-, CAD- ja GIS-sovelluksiin suunnittelussa, kaupallisessa tulostuksessa, kopiointiliikkeissä, arkkitehtuurissa, rakennustoiminnassa, koneenrakennuksessa, vähittäismyynnissä ja opetuksessa.

Uudessa SureColor SC-T -rullasyöttötulostinten valikoimassa on yhdeksän mallia, jotka tarjoavat leveysvaihtoehtoja, tuottavuutta ja skannaustoimintoja. 44-tuumainen SureColor SC-T7200, 36-tuumainen SC-T5200 ja 24-tuumainen SC-T3200, jotka perustuvat vuonna 2012 julkaistuihin suosittuihin SureColor SC-T -tulostimiin, sisältävät monenlaisia parannuksia, jotka on suunniteltu suorituskyvyn maksimointiin kiireisissä tuotantoympäristöissä. 

Uusina toimintoina suurkokoskannaus ja kahden paperirullan asennusmahdollisuus
Koska markkinoilla tarvitaan maksimituottavuutta ja joustavuutta vaihtaa tarvittaessa nopeasti eri tulostusmateriaalien välillä, uusissa SureColor-malleissa SC-T7200D ja SC-T5200D on mahdollisuus asentaa kaksi paperirullaa samanaikaisesti. Lisäksi laitteessa on automaattinen paperinsyöttö ja automaattinen vaihto rullien välillä.

Epson on tehnyt tulostimista entistäkin monipuolisempia integroimalla 36 tuuman levyisen väriskannerin uuteen 44-tuumaiseen SureColor SC-T7200MFP -malliin ja 36-tuumaiseen SC-T5200MFP-malliin. Nämä ovat Epsonin ensimmäiset suurkokotulostimet, joiden skanneri antaa käyttäjille joustavuuden digitoida suurkokoisia tulosteita ja skannata tiedostoon, sähköpostiin tai jaettavaksi muiden SC-T-tulostinten kanssa. A1-alkuperäiskappaleen voi skannata ja tulostaa noin 39 sekunnissa. Lisäksi nämä monitoimitulostimet ovat saatavilla joko yhden tai kahden rullan kokoonpanoissa.

Suorituskyvyn maksimoimiseksi uusissa SureColor SC-T -tulostimissa on erittäin nopea kuvankäsittely, lisävarusteena 320 Gt:n kiintolevy taustatulostustoimintoa varten sekä suojattu verkkoyhteys. Sen varmistamiseksi, että tulostimet sopivat saumattomasti suunnittelu- ja tulostusympäristöihin, PostScript-tuki kaksinkertaisilla 1,6 GHz:n suorittimilla on saatavilla lisävarusteena kaikkiin uusiin SureColor SC-T -tulostimiin. Näin käyttäjät voivat tulostaa useita tiedostomuotoja, esimerkiksi suuria, paljon tietoja sisältäviä tiedostoja, nopeasti suoraan johtavista suunnittelu- ja CAD-ohjelmista.

Epsonin nelivärinen UltraChrome XD -pigmenttimuste sekä pysyvät PrecisionCore™ TFP -tulostuspäät tekevät tarkkaa, toistuvaa ja kestävää jälkeä ja takaavat laadukkaat tulosteet. 110, 350 ja 700 ml:n patruunoina saatavilla oleva muste on kehitetty yksityiskohtaisessa teknisessä grafiikassa tarvittavien syvien mustan sävyjen ja selkeiden, ohuiden viivojen sekä laadukkaissa tulosteissa ja julisteissa tarvittavien eloisien värien tuottamiseen. Lisäksi tämä vettä ja hankausta kestävä muste tuottaa tulosteita, jotka soveltuvat lyhytaikaiseen ulkokäyttöön sekä mihin tahansa sisäkäyttöön.

Tyylikkäät ja pienikokoiset SureColor SC-T -tulostimet on suunniteltu sopimaan toimistoympäristöön. Laitteen toiminnot operoidaan laitteen edestä. Ympäristövaikutusten pienentämiseksi SureColor SC-T -tulostimet käyttävät vesipohjaisia musteita ja ovat ENERGY STAR -hyväksyttyjä erinomaisen energiatehokkuutensa vuoksi.

”Helppokäyttöisten SureColor SC-T -tulostinten uusi sukupolvi on suunniteltu tarjoamaan huippulaatuista joustavuutta ja tuotantotehokkuutta kiireisiin suunnittelu- ja tulostusympäristöihin”, sanoo Duncan Ferguson, C&I-johtaja, Pro-Graphics, Epson Europe. ”Mahdollisuus tulostaa jopa 1,5 mm:n paksuiselle paperille ja kartongille tekee tulostimista ihanteellisia monenlaisiin grafiikkasovelluksiin.”

Tuotetta on saatavilla loppukesästä.

Tärkeimmät ominaisuudetSC-T7200SC-T5200SC-T3200
Nopea, luotettava ja taloudellinen neliväritulostin
Tulostaa päällystetyille ja päällystämättömille materiaaleille, joiden maksimileveys on 44 tuumaa (1 118 mm, A0+-koko), ja enintään 1,5 mm:n paksuiselle kartongille36 tuumaa (914 mm, A0-koko)24 tuumaa (610 mm, A1-koko)
Tuplarullatoiminto maksimoi tuottavuuden, sillä automaattinen paperinsyöttö ja rullien välillä vaihtaminen mahdollistavat nopean tulostusmateriaalin valinnan
Sisäinen 36 tuuman skanneri mahdollistaa skannaamisen tiedostoon, sähköpostiin ja jaettavaksi muiden SC-T-tulostinten kanssa.
Skannaa ja tulostaa A1-tulosteen tavalliselle paperille 39 sekunnissa
Soveltuu täydellisesti arkkitehtipiirustusten ja -suunnitelmien, karttojen, esitysten, näyttögrafiikan, myymäläjulisteiden jne. tulostukseen
Epson UltraChrome XD Ink tuottaa laadukkaita, vettä ja hankausta kestäviä pitkäikäisiä tulosteita ja julisteita, joissa on syvät mustan sävyt, selkeät viivat ja eloisat värit.
Optimoidut käyttökustannukset eri kokoisilla mustepatruunoilla: 700, 350 ja 110 ml
Keskusyksikkö, jossa on 1 Gt RAM-muistia nopeaa tietojen käsittelyä varten, ja lisävarusteena saatava 320 Gt:n kiintolevy töiden tallentamiseen ja lataamiseen
Lisävarusteena saatava PostScript-tuki kaksinkertaisilla 1,6 GHz:n suorittimilla mahdollistaa useiden tiedostomuotojen, esimerkiksi suurten, paljon tietoja sisältävien tiedostojen, nopean tulostamisen suoraan johtavista suunnittelu- ja CAD-ohjelmista
Pysyvät PrecisionCore™ TFP -tulostuspäät tekevät tarkkaa, toistuvaa ja kestävää jälkeä
Parannettu HP-GL2/RTL-tuki
Suunniteltu sopimaan saumattomasti toimistoympäristöön. Tyylikäs, pienikokoinen ja hiljainen, edestä päin käytettävä
Vesipohjaiset musteet ja ENERGY STAR -energiatehokkuushyväksyntä pienentävät ympäristövaikutuksia

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com