Epson julkaisee SureColor SC-F -sublimaatiotulostinsarjan

Epson tuo tekstiilitulostusmarkkinoille 44 ja 64 tuuman mallit

Epson julkaisee SureColor SC-F -sublimaatiotulostinsarjan

Epson tuo markkinoille kaksi rullasyöttöistä sublimaatiotulostinta: 44-tuumaisen SureColor SC-F6000:n ja 64-tuumaisen SureColor SC-F7000:n.

Uusilla tulostimilla voidaan tulostaa 720 x 1440 dpi:n tarkkuudella kaikille johtaville siirtopapereille. Kyseessä ovat Epsonin ensimmäiset sublimaatiotulostinmallit ja lisäksi ensimmäiset tämän tulostinsektorin mallit, joiden kaikki osat musteista tulostuspäihin ja tulostinrungosta lisävarusteisiin ovat saman yhtiön suunnittelemia ja valmistamia. Tämän ansiosta tulostimien laatu, suorituskyky ja luotettavuus on voitu optimoida parhaan mahdollisen käytettävyysajan ja tuottavuuden sekä alhaisten kokonaiskäyttökustannuksen varmistamiseksi.

SureColor SC-F -mallit ovat rakenteeltaan lujia ja kestäviä CMYK-rullasyöttötulostimia, joita voidaan käyttää moniin erilaisiin tulostustöihin. 64-tuumainen SureColor SC-F7000 on tarkoitettu keskisuurille ja suurille ja 44-tuumainen SureColor SC-F6000 pienille ja keskisuurille tulostusmäärille. Molemmat mallit on suunniteltu pehmeiden merkkien, urheiluvarusteiden, vaatteiden, asusteiden, mukautettujen myynninedistämistuotteiden ja laitteiden koristetulosteiden tuottamiseen. Molemmissa tulostimissa on yhden käyttäjän hallittavissa olevat tulostusmateriaalin syöttö- ja asetustoiminnot, kuten tulostusmateriaalin automaattinen kiristys ja intuitiivinen LCD-ohjauspaneeli, joten tulostimet ovat todella nopeita ja helppoja asettaa käyttökuntoon ja käyttää.

Molempien mallien tulostusnopeus on 16–57 m2/h käyttösovelluksen mukaan ja niissä molemmissa on sisäänrakennettu, helposti uudelleentäytettävä ja riittoisa 1,5 litran mustesäiliöjärjestelmä. Lisäksi SC-F7000:ssa vakiona ja SureColor SC-F6000:ssa valinnaisena oleva automaattinen nostotela varmistaa, että tulostustyöt sujuvat ilman turhia keskeytyksiä ja ylläpitokatkoja.

Tulostuksen tarkkuuden ja varman suorituskyvyn takaa erittäin kestävä Epsonin MicroPiezo TFP® -tulostuspää, joka on jo vakiinnuttanut asemansa sublimaatiotulostuksessa. Epsonin erityisesti kehittämä vesipohjainen UltraChrome DS -muste tuottaa erittäin laadukkaita kuvia, joissa on eloisat värit, vahva musta väri, terävät ääriviivat ja pehmeät liukuvärit. SureColor SC-F -sarjan tulostimien tuottamat tekstiilitulosteet kestävät myös hyvin valoa ja pesua sekä hankautumista ja hikoilua.

Epson Europen tuotepäällikkö Guy Martin kertoo: "Digitaalisen tekstiilitulostuksen osuus tulostusmarkkinoista on alle kaksi prosenttia, mutta se kasvaa nopeasti. Strategianamme on kasvattaa tätä prosenttiosuutta tuomalla ammattitason tulostussektorille luotettavia ja kustannustehokkaita tulostusratkaisuja, jotka hallitsevat jatkuvasti lisääntyvät lyhyet tuotantosarjat mutta tarjoavat Epsonin luotettavan laadun."

Martin jatkaa: "Uudet SureColor SC-F6000 ja SC-F7000 tarjoavat sublimaatiotulostusmarkkinoille vaihtoehdot, jotka soveltuvat moniin erilaisiin luoviin tulostustöihin ja joiden taustalla on Epsonin asiantuntemus ja tuki. Tämä on vain alkua meille; tuomme tulevaisuudessa uusia tuotteita markkinoille."

 

Tärkeimmät ominaisuudet(SC-F7000)(SC-F6000)
Tehokkaat, luotettavat ja monipuoliset sublimaatiotulostimet64-tuumainen44-tuumainen
Epson täysin suunnittelema, mikä takaa alhaiset kokonaiskäyttökustannukset
Tehokkaaksi todettu Epsonin MicroPiezo TFP -tulostuspää varmistaa tehokkaan tulostuksen, 720 x 1440 dpi:n tarkkuuden ja pitkän käyttöiän
CMYK-tulostusta monille erilaisille sublimaatiosiirtopapereilleJopa 64 tuuman levyiset tulosteetJopa 44 tuuman levyiset tulosteet
Yhden käyttäjän rullamateriaalin syöttö, käyttö edestä-
Yhden käyttäjän rullamateriaalin syöttö, käyttö takaa-
Automaattinen kireydensäätö-
Tulostusnopeus jopa 57 m2/h vedostilassa, 28 m2/h tuotantotilassa, 16 m2/h huippulaadulla1
Sisäinen, helposti uudelleentäytettävä 1,5 litran mustesäiliöjärjestelmä alentaa käyttökuluja ja pidentää käyttöaikoja
Automaattinen nostotela varmistaa keskeytyksettömät tulostusajot ja turvallisen tulostuksenValinnainen
Lisävarusteena syöttöjärjestelmä raskaille rullille (enintään 80 kg)-
Vesipohjainen UltraChrome DS -muste tuottaa eloisat värit, terävät ääriviivat ja pehmeät liukuvärit ja kestää hyvin valoa ja pesua sekä hankautumista ja hikoilua
Ethernet- ja USB-yhteys

 

*1 Valmistaja voi tehdä muutoksia teknisiin tietoihin ilman erillistä ilmoitusta. Lisätietoja antaa paikallinen Epson-jälleenmyyjä.