Epson julkaisee markkinoiden ensimmäiset pimeässä hohtavat, heijastavat ja lämmönkestävät tarranauhat

Viisi täysin uutta LabelWorks-tarranauhaa

Epson julkaisee markkinoiden ensimmäiset pimeässä hohtavat, heijastavat ja lämmönkestävät tarranauhat

17.6.2013 – Epson tuo markkinoille viisi uutta LabelWorks-sarjan tarranauhaa mukaan lukien tarratulostinmarkkinoiden ensimmäiset pimeässä hohtavat, heijastavat ja lämmönkestävät tarranauhat. Lisäksi Epsonin silitettävät tarranauhat eivät edellytä erillistä materiaalia tai suojusta vaatteisiin kiinnitystä varten.

Nämä tarranauhat on suunniteltu tarjoamaan varastohenkilökunnalle, AV-asennuspalveluille, sähkömiehille ja muille ammattilaisille lisäävaihtoehtoja resurssien merkintään, turvamerkintään ja tunnistukseen.

Pimeässä hohtava tarranauha – saatavana 18 mm:n levyisenä hintaan 43,90 €

Koska tämä turvatarra hohtaa pimeässä jopa kahdeksan tunnin ajan, sitä voi käyttää tärkeiden laitteiden ja alueiden, kuten portaiden ja hätäuloskäytävien, merkitsemiseen.

Heijastava tarranauha – saatavana 18 mm:n levyisenä hintaan 29,90 €

Käyttäjät voivat merkitä hämärissä ympäristöissä olevat tärkeät esineet, ja kestävän pinnoitteensa ansiosta tarranauha sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lämmönkestävä tarranauha – saatavana 12 mm:n levyisenä hintaan 22,90 €

Jopa 225 asteen kuumuutta kestävä tarranauha sopii erinomaisesti sellaisten laitteiden suoraan merkintään, joiden lämpötila säännöllisesti nousee korkeaksi, kuten esimerkiksi putket ja tietokonepiirit.

Silitettävä tarranauha – saatavana 12 mm:n levyisenä hintaan 23,90 €

Tämä suoraan vaatteisiin silitettävä tarranauha sopii erinomaisesti ravintola-, huolto- ja terveydenhoitoaloille, joilla tarvitaan helposti kiinnitettäviä nimikylttejä.

Vivid label -tarranauha – saatavana 12 mm:n ja nyt myös 18 mm:n levyisenä hintaan 25,90 €

Tässä tarranauhassa on valkoinen teksti mustalla taustalla, ja se sopii erinomaisesti näyttävien tarrojen tulostukseen.

Epson Europen tuotepäällikkö Herve Thevenin sanoo: ”Nämä viisi uutta tarranauhaa – mukaan lukien kolme, jotka ovat markkinoilla täysin uusia – antavat meille mahdollisuuden tarjota käyttäjille enemmän vaihtoehtoja parhaiden mahdollisten tarrojen luomiseen. Kestävän pinnoitteensa ansiosta kaikki tarrat sopivat monenlaisiin ympäristöihin sekä sisä- että ulkokäytössä.”

Kaikki tarranauhat ovat yhteensopivia Epsonin LabelWorks-tulostinsarjan kanssa[1] ja saatavilla kesäkuusta lähtien.

Tarranauhojen yhteensopivuus
TarranauhatLW-300LW-400LW-400VPLW-700LW-900PLabelWorks Pro100
Pimeässä hohtava (LC-5ZBU1)-····-
Heijastava (LC-5SBR1)-····-
Lämmönkestävä (LC-4WBH2)·····-
Silitettävä (LC-4WBQ5)·····-
Kirkas (LC-5BWV9)-····-

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/


[1]Paitsi LabelWorks Pro100. Katso taulukosta täysi luettelo mallien yhteensopivuudesta.