Epson julkaisee FESPA 2019 -messuilla kaksi uutta tulostinta suurten kylttien, taulujen ja opasteiden tuotantoon

Epson esittelee Münchenissä 15.–18.5. järjestettävien FESPA-messujen osastollaan (G10, halli B) uusia SureColor SC-S- sarjan suurkuvatulostimia sekä laajaa innovatiivisten sovellusten valikoimaa.

Epson julkaisee FESPA 2019 -messuilla kaksi uutta tulostinta suurten kylttien, taulujen ja opasteiden tuotantoon

15. toukokuuta 2019– Tänään Epson julkistaa kaksi uutta SureColor SC-S -sarjan suurkuvatulostinmallia, SC-S60600L:n ja SC-S80600L:n. Nämä 64 tuuman tulostimet jatkavat palkittua SureColor SC-S -tulostinsarjaa. Ne tarjoavat entistä alhaisemmat kokonaiskäyttökustannukset asiakkaille, joiden tulostustarve on suuri. SC-S-sarjan tulostimet mahdollistavat laajan määrän erilaisia käyttökohteita: Epson Edge Dashboardin kautta ladattavissa on yli 250 EMX-profiilitiedostoa eri valmistajien materiaaleja ja materiaalityyppejä varten.

”Näiden teollisten tulostimien perustana ovat uudet riittoisat 1,5 litran mustepussit”, sanoo Chris Davies, LFP-yksikön tuotepäällikkö. ”Tämä merkitsee pidempiä käyttöaikoja, vähemmän käyttäjän huoltotoimia ja lyhyempää joutoaikaa. Pusseja täydentävät Epsonin UltraChrome GS3 -ekoliuotinmusteet, joille on myönnetty tärkeimmät ympäristösertifikaatit, mukaan lukien GreenGuard Gold ja AgBB. Muiden SureColor SC-S -tulostimien tapaan laitteet ovat vähähuoltoisia, erittäin luotettavia ja helppoja asentaa.”

SC-S60600L:ssä ja SC-S80600L:ssä on Epson PrecisionCore TFP -tulostuspäät. Laitteiden mukana toimitetaan Epson Edge RIP -ohjelmisto ja LFP Accounting Tool -työkalu, jonka avulla työkohtaisia kustannuksia voidaan seurata tarkasti.

Epson Edge Print -ohjelmisto on tehokas, monipuolinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka nopeuttaa tulostamisen aloittamista. Lisäksi Epson laajentaa yleisten ja erikoismateriaalien tulostuslaatua optimoivien EMX-tiedostojen valikoimaa.

Molemmilla SureColor SC-S L -malleilla pystyy tulostamaan monenlaiselle materiaalille läpinäkyvästä kalvosta valokuvapaperiin, tapettiin, canvas-paperiin ja vinyyliin asti. Näin ollen laitteet soveltuvat suurten kylttien ja taulujen, myyntipistetuotteiden ja tienvarsimainosten, tausta- ja etuvalaistujen kylttien sekä autojen teippausten tulostamiseen.

”Uskomme, että tuotteemme herättävät kiinnostusta tulostuspalvelujen tarjoajissa ja opasteiden sekä mainoskylttien valmistajissa. Tämä soveltuu yrityksille jotka palvelevat useita eri aloja tarjoten myyntipistetulosteita, tekstiileitä, sisustustuotteita ja taidevedoksia”, Chris Davies kertoo.

”Käyttäjät tulevat vakuuttumaan uusien mallien tulostusnopeudesta, tarkkuudesta ja suorituskyvystä. Taloudellisesti mielenkiintoa herättää varmasti uuden tekniikan liittäminen olemassa olevaan laitekantaan. Käyttäjien asiakkaat taas tulevat vaikuttumaan laadusta ja nopeista tuotantoajoista.”

Muihin osastolla esiteltäviin tulostimiin lukeutuvat SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 ja SureColor SC-F2100.