Epson julkaisee ET-3600:n ja lisää kolmitoimiseen, patruunattomaan tulostimeensa kaksipuolisen tulostuksen

Tulostus on nyt entistäkin edullisempaa ja vaivattomampaa

Epson julkaisee ET-3600:n ja lisää kolmitoimiseen, patruunattomaan tulostimeensa kaksipuolisen tulostuksen

1. elokuuta 2016 – Mullistavan, riittoisan EcoTank-mustesäiliöjärjestelmän syyskuussa 2015 tapahtuneen onnistuneen julkaisun jälkeen Epson on lisännyt valikoimaansa ET-3600:n. Tässä uudessa kolmitoimisessa mustesäiliöjärjestelmässä on automaattinen kaksipuolinen tulostus – asiakaspalautteiden toivotuin lisäominaisuus[1].

ET-3600 on suunniteltu tekemään päivittäisestä tulostuksesta entistäkin helpompaa ja edullisempaa. Se tulostaa automaattisesti sivun molemmille puolille, mikä vähentää paperinkulutusta puolella ja pienentää käyttökustannuksia entisestään.

Laajempaa EcoTank-järjestelmää edustava ET-3600 tarjoaa vaivattoman ja edullisen ratkaisun jokapäiväiseen tulostukseen kotona. Erittäin riittoisa mustesäiliöjärjestelmä on tervetullut piristys suuria määriä usein tulostaville, sillä sen ansiosta mustepatruunoita ei tarvita, joten käyttäjän ei tarvitse hankkia eikä vaihtaa niitä. Patruunoiden sijaan ET-3600:n mukana toimitetaan kaksi sarjaa riittoisia mustepulloja[2], joiden avulla käyttäjä voi tulostaa jopa vaikuttavat 11 000 mustavalkoista ja värillistä sivua[3]. Tämän ansiosta sivukohtaiset kustannukset ovat erittäin pienet ja uudelleentäyttöjen välillä pystytään tulostamaan paljon enemmän kuin aiemmin.

Vaikka tämä tulostin vähentää tulostuskustannuksia keskimäärin jopa 70 %[4], asiakkaat voivat luottaa myös sen laatuun. Se tuottaa selkeitä, teräviä ja tarkkoja tulosteita Epsonin kestävän ja luotettavan Micro Piezo -tekniikan ja Epsonin aitojen musteiden ansiosta. ET-3600 sisältää jopa kolmen vuoden tai 50 000 sivun laajennetun takuun.

ET-3600 on varustettu Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteydellä, joten käyttäjä voi helposti hyödyntää Epson Connect[5] -toimintoja, kuten etä- ja sähköpostitulostusta älypuhelimista ja tablet-tietokoneista.

Epson Europen tuotepäällikkö Esther Anies sanoo: ”EcoTank-sarjamme on ollut suuri menestys, mutta olemme aina sitoutuneita valikoimamme parantamiseen ja siitä huolehtimiseen, että se vastaa kaikkia asiakkaidemme tarpeita. Siksi uskomme, että kolmitoiminen ET-3600, johon on lisätty kaksipuolinen tulostus, tulee tarpeeseen.”

ET-3600 on saatavana syyskuusta 2016.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erittäin suurikokoinen integroitu mustesäiliö
  • Tulostus, kopiointi ja skannaus    
  • Kaksipuolinen tulostus
  • 1 200 dpi:n skanneri
  • Kaksirivinen LCD-näyttö helpottaa käyttöä entisestään
  • Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-yhteydet
  • Epson iPrint ja Epson Connect
  • Tulostusnopeus 13/7,3 sivua minuutissa[6]
  • Mukana kaksi mustesarjaa (kaksi 140 ml:n pulloa pigmenttimustaa ja kuusi 70 ml:n pulloa värillistä aitoa Epson-mustetta)
  • Jopa kolmen vuoden tai 50 000 sivun Epson-takuu. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/tulostintakuu.

 


Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, joka kehittää tuotteitaan ja ylittää asiakkaiden odotukset tulostuksen, visuaalisen viestinnän, elämänlaadun ja valmistuksen aloilla. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 70 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/


[1] 35 % käyttäjistä (Isossa-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa, Saksassa ja Ranskassa) valitsivat kaksipuolisen tulostuksen lisäominaisuudeksi, josta he voisivat maksaa enemmän, EcoTank ET-2500 -järjestelmän hankinnan jälkeisessä rekisteröintikyselyssä joulukuussa 2015.

[2] Saatavilla on riittoisia vaihtomustepulloja.

[3]Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit / sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

[4]Määritetty ISO/IEC 24734-standardin mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolistulostus).  Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing

[5]Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

[6]Määritetty ISO/IEC 24734-standardin mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolistulostus).  Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing