Epson julkaisee EcoTankin, joka sisältää mustetta kahden vuoden tarpeeseen* ilman mustepatruunoiden vaihtamista

 Epson julkaisee EcoTankin, joka sisältää mustetta kahden vuoden tarpeeseen* ilman mustepatruunoiden vaihtamista

1. lokakuuta 2014 – EcoTank-tulostimissa on valmiina riittävästi mustetta peräti 4 000 mustavalkosivun ja 6 500 värisivun tulostamiseen[2] eli noin kahden vuoden tarpeeseen[1] ilman mustepatruunan vaihtamista. L355- ja L555- tulostimien avulla Epson tarjoaa uuden tulostustavan, joka vähentää merkittävästi kustannuksia ja tekee tulostamisesta vaivatonta kotona ja pienessä toimistossa.

Epson Suomen Channel Sales Manager Jani Koskela sanoo: ”L555 ja L355 perustuvat tekniikkaan, joka on menestynyt hyvin muilla markkinoilla: olemme myyneet yli 10 miljoonaa tulostinta alle neljässä vuodessa. Epson vastaa asiakkaiden tarpeisiin julkaisemalla EcoTank-sarjan Länsi-Euroopassa. Nämä mallit täydentävät nykyistä tuotevalikoimaamme ja ovat ihanteellisia koti- ja pientoimistoasiakkaille, jotka haluavat tulostaa päivittäisiä asiakirjoja, kuten kuitteja, kotitehtäviä, sähköpostiviestejä ja karttoja sekä joille hinta ja käytännöllisyys ovat avaintekijöitä. Koska mukana on mustetta kahden vuoden tarpeeseen[1], käyttäjät tietävät mustetilanteensa.”

EcoTank-tulostimissa on erittäin riittoisat mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää uudelleen aidolla Epson-musteella helposti ja tehokkaasti. Tulostinten käyttöönotto sisältää kolme helppoa vaihetta: mustesäiliöiden täyttäminen, tulostimen käynnistäminen ja mustejärjestelmän ilmanpoisto. Kun säiliöt on aika täyttää uudelleen, kätevät mustepullot tekevät prosessista helppon. Tippasuojatut pullonkaulat varmistavat, että mustesäiliöiden täyttäminen on puhdasta ja vaivatonta.

Sekä L555- että L355 -tulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot. L555:ssä on käyttöä helpottamassa lisäksi faksi, 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja kaksirivinen LCD-näyttö. Molemmissa malleissa on Wi-Fi-yhteys, joka helpottaa jakamista ja sijoitteltavuutta kotona. Lisäksi tulostimissa onEpson iPrint[3] -yhteensopivuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa nopeasti ja helposti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Tällä uudelleentäytettävällä, kestävällä mustesäiliöjärjestelmällä on yhden vuoden tai 30 000 sivun Epson-takuu.

L555- ja L355- tulostimet ovat saatavilla lokakuusta alkaen valituista Gigantin myymälöistä ja niiden hinnat ovat noin 449 euroa ja 349 euroa Vaihtomustepullojen hinta on 9,99 euroa.

OminaisuudetL355L555
Tulostus, kopiointi ja skannausLisänä faksi
30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite-
Kaksirivinen LCD-näyttö helpottaa käyttöä entisestään-
Erittäin suurikokoinen integroitu mustesäiliö
Micro Piezo –tekniikka
Aito Epson-muste
Voit tulostaa jopa 4 000 mustavalkoista sivua ja 6 500 värisivua3, joten sivukohtaiset kustannukset ovat erittäin pienet
Mukana neljä 70 ml:n aitoa Epson-mustepulloa
Tulostusnopeus jopa 9 sivua minuutissa[4]
Wi-Fi-yhteys
Helppo asentaa
Tulosta nopeasti ja vaivattomasti Wi-Fi-verkossa älypuhelimella ja tablet-tietokoneilla Epson iPrint -palvelusta4
12 kuukauden tai 30 000 sivun Epson-takuu
1 200 dpi:n skannaustarkkuus
ENERGY STAR -hyväksytty

[1] Kahden vuoden musteet käyttäjän keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna (TNS Research, kesäkuu 2013)

[2] Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

[3] Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

[4] ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä mustavalkoiselle yksipuolistulostukselle ISO/IEC24734-standardin mukaan

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/