Epson ja Usain Bolt aloittavat yhteistyön värikasetittoman tulostuksen edistämiseksi

Kampanjan tarkoitus on lisätä Epson EcoTank -tulostimien tunnettuutta Euroopassa

Epson ja Usain Bolt aloittavat yhteistyön värikasetittoman tulostuksen edistämiseksi

Epson on aloittanut yhteistyön Usain Boltin, maailman nopeimman miehen, kanssa. Kahdeksankertainen olympiavoittaja ja kaikkien aikojen parhaimpana pikajuoksijana pidetty Usain Bolt esiintyy keulakuvana Epsonin Euroopassa toteutettavassa EcoTank-kampanjassa. EcoTank-tulostimissa on värikasettien sijaan uudelleentäytettävät mustesäiliöt, jotka täytetään tulostimen mukana toimitettavista suurista mustepulloista.

Usain Bolt esiintyy EcoTank-tulostimien televisiomainonnassa, joka alkaa tällä viikolla Isossa-Britanniassa ja Saksassa. Lisäksi hän on mukana EcoTank-tulostimien verkko-, myymälä- ja sosiaalisen median mainoksissa koko EMEAR-alueella. Usain Bolt esittelee kepeällä tyylillään Epsonin EcoTank-tulostimien "Täytä ja käytä" -periaatetta eli sitä, että voit tulostaa jopa kolme vuotta ilman värikasettien vaihtamisesta aiheutuvaa vaivaa1.

Vuoden 2010 lanseerauksesta lähtien EcoTank-mustesäiliötulostimia on myyty maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa kappaletta, ja ne ovat auttaneet asiakkaita säästämään tulostuskustannuksissa jopa 90 prosenttia2. Tulostinten mukana toimitetaan värikasettien sijaan erittäin riittoisat mustepullot.

Epson on juuri uudistanut palkittujen EcoTank-tulostimiensa valikoiman. EcoTank-tulostimilla kodeissa ja pienissä toimistoissa voi tulostaa helposti ja erittäin alhaisilla sivukohtaisilla kustannuksilla. Kaikki Epsonin EcoTank-tulostimet hyödyntävät lämmötöntä Micro Piezo -teknologiaa, joka auttaa vähentämään energian kulutusta. Lisäksi vaihdettavia tarvikkeita on vähemmän.  

Yoshiro Nagafusa, Epson Europen toimitusjohtaja, kommentoi kumppanuutta: "Hän on täydellinen kumppani. Usain Bolt kuuluu maailman tunnetuimpiin ihmisiin. Hänellä on mukaansatempaavaa luonne, joka tuo edullisten tulostusratkaisujemme esittelyyn eloisuutta ja tunnistettavuutta hauskalla tavalla. Moni meistä työskentelee nyt kotona ja perhe-elämämme on entistä kiireisempää. Tämä on juuri oikea hetki lisätä tietoisuutta EcoTank-tulostimistamme ja niiden tarjoamista säästöistä."

Näin Usain Bolt kertoo yhteistyöstä: "Minulla on ilo auttaa Epsonia levittämään sanaa EcoTank-tulostimista. Työskentelen vain niiden yritysten kanssa, joiden uskon oikeasti voivan vaikuttaa asioihin. EcoTank-tulostimet ratkaisevat monia värikasetteihin liittyviä turhauttavia ongelmia. Elämää helpottavat parannukset ovat aina hyvä asia.  Mutta tietenkin kyse on paljon muustakin! Meillä on monia samoja arvoja, kuten paremman tulevaisuuden luominen. Epsonille tavoite on rakentaa luottamusta kehittämällä tuotteita, joiden avulla yhteisöt voivat kasvaa ja menestyä. Minä puolestani haluan inspiroida muita seuraamaan unelmiaan, olivatpa ne kuinka suuria tai pieniä tahansa."

Uusi tv-mainos ja materiaalia kulissien takaa löytyy YouTube-kanavaltamme – https://www.youtube.com/user/EpsonEurope

1 Perustuu 100 A4-sivun kuukausittaiseen tulostusmäärään, kun otetaan huomioon sisältyvien musteiden pienin riittoisuus.
2 Epsonin laskelmien mukaan säästö keskimääräisissä sivukustannuksissa sekä keskimääräinen mustekasettien määrä, joka tarvitaan tulostettaessa sama määrä sivuja kuin Epson EcoTank 101- ja 103-mustepulloilla. Vertailu EcoTank 101- ja 103-mustepullojen keskimääräisen riittoisuuden (ISO/IEC 24711-standardin mukainen A4-tulosteiden määrä) sekä 25 eniten myydyn mustekasetteja käyttävän mustesuihkutulostimen alkuperäisten tarvikkeiden (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, vuoden 2020 toimitukset, julkaistu vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä) keskimääräisen riittoisuuden välillä alle 100 euron hintaluokassa (ei sis. veroja) Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Puolassa ja Turkissa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, vuoden 2020 toimitukset, julkaistu vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä). Sivukohtaiset kustannukset lasketaan jakamalla kyseisten mustepullojen/mustekasettien myynti ja kokonaisriittoisuus yksikkömyynnillä.