Epson ja Nuance kumppaneina globaaleille suuryritysten tulostusmarkkinoille

Kumppanuus auttaa Epson Europea tavoitteissaan: alueellisen myynnin 25 prosentin kasvussa ja 2 miljardin euron liikevaihdon saavuttamisessa vuoteen 2020 mennessä

Epson ja Nuance kumppaneina globaaleille suuryritysten tulostusmarkkinoille

Epson ilmoitti vain muutama kuukausi sitten investoivansa 585 miljoonaa euroa yrityskäyttöön suunnattujen mustesuihkutekniikoiden ja -tulostimien kehitykseen. Nyt yhtiö on sopinut globaalista kumppanuudesta Nuancen kanssa. Sopimuksen myötä Epsonilla on erinomainen mahdollisuus vallata Euroopassa entistä suurempi osuus monitoimitulostimien yritysmarkkinoista, joiden arvo on 8,4 miljardia euroa 1, Kunnianhimoiset tavoitteet – alueellisen myynnin 25 prosentin kasvu ja 2 miljardin euron liikevaihto vuoteen 2020 mennessä – ovat näin askeleen lähempänä.

 

 

Kumppanuus tuo yhteen markkinoiden johtavat järjestelmäintegraation ja työnkulun hallintaominaisuudet (Equitrac Office/Express ja eCopy ShareScan) sekä Epsonin monitoimitulostimet ja yrityksille suunnattujen mustesuihkutekniikoiden huomattavat edut – tehokkuuden ja tuottavuuden lisäyksen, kustannussäästöt ja ympäristömyötäisyyden.

IDC:n Euroopan tutkimus- ja konsultointiyksikön johtaja Jacqui Hendriks totesi kumppanuudesta puhuessaan näin: ”Vuonna 2016 toimitetuista toimistotulostimista joka kolmas oli yrityskäyttöön tarkoitettu mustesuihkulaite. Nuancen ratkaisujen avulla Epson vahvistaa asemiaan ja parantaa mahdollisuuksiaan markkinaosuutensa kasvattamisessa. Yhdistelmä nimittäin ratkaisee kerralla useita asiakkaiden lisävaatimuksia. Niitä ovat esimerkiksi tulostuskustannusten pienentäminen, kehittyneitä hakutoimintoja tukeva tekstintunnistus sekä tulostuksen ja asiakirjojen hallintatoiminnot, jotka mahdollistavat entistä paremman valvonnan ja tietoturvan.”

Epson Europessa yritysten kuvantamistuotteista vastaava Darren Phelps toteaa: ”Epson on jo muutaman vuoden ajan kannustanut yrityksiä siirtymään lasertulostuksesta mustesuihkutekniikkaan. Linja on tuottanut varsin näyttävää markkinaosuuden kasvua Euroopassa. Nuance-kumppanuuden ansiosta yritysten on entistä helpompi siirtyä mustesuihkutulostukseen. Selitys on se, että yhteistyö yhdistää Epsonin mustesuihkutekniikan edut markkinoiden kärkituotteisiin alallaan – Nuancen järjestelmäintegraation ja työnkulun hallintaominaisuuksiin.”

Nuance Communicationsin EMEA-alueen myyntijohtaja Barry Loewer luonnehtii sopimusta seuraavasti: ”Tämän uuden kumppanuuden myötä Epsonin asiakkaat voivat nyt käyttää Epson-mustesuihkutuotteissa tulostuksen ja työnkulun johtavaa hallintaohjelmistoa. Sopimuksen eduista hyötyvät niin pk-yritykset kuin suuryrityksetkin: tietoturva ja tuottavuus paranevat, saavutetaan kustannussäästöjä ja koko toiminta tehostuu.”

Mustesuihkutekniikkaa käyttävät Epsonin yritysmonitoimitulostimet tuovat loppukäyttäjille useita etuja. Esimerkkeinä mainittakoon jopa 100 sivun minuuttinopeus, edulliset sivukustannukset sekä jopa 99 prosenttia vähäisempi jätteentuotto ja 96 prosenttia pienempi energiankulutus kuin lasertulostimissa 2. Lisäksi laitteiden huolto- ja käsittelytarve on jopa 98 prosenttia vähäisempi kuin lasertuotteissa 3.

 

 

1 IDC, Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker (IDC, 2017).
2 BLI:n helmikuussa 2017 päättyneen kahden kuukauden testien tulosten mukaan. Epsonin teettämissä testeissä vertailuvastuksena oli joukko kilpailijoiden laitteita.
3 BLI:n helmikuussa 2017 päättyneen kahden kuukauden testien tulosten mukaan. Epsonin teettämissä testeissä vertailuvastuksena oli joukko kilpailijoiden laitteita.