Epson ja Color Kolmio sopineet Epsonin uuden minilaboratorion jakelusta

Epson tuo markkinoille digitaalisen kuivalaboratorion

Epson ja Color Kolmio sopineet Epsonin uuden minilaboratorion jakelusta

Uusi SureLab SL-D3000 –minilaboratorio perustuu Epsonin pitkälle kokemukselle minilaboratorioiden komponenttien kehittäjänä ja valmistajana. Epson on toimittanut jo pitkään komponentteja minilaboratorioihin, joten SL-D3000 on rakennettu tämän ammattitaidon perustalle. SureLab SL-D3000:lla voi tulostaa 10-30,5 cm leveälle kiiltävälle, helmiäispintaiselle ja mattamateriaalille. Tulostin käyttää Epsonin kehittämää Micro Piezo –tulostuspääteknologiaa, jota käytetään myös muissa Epsonin tulostimissa. Energiatehokas SL-D3000 käyttää huomattavasti vähemmän sähköä kuin märkälaboratorio, eikä tarvitse vettä, ilmasuodinta eikä kemikaaleja, mikä vähentää sekä ympäristövaikutuksia että ylläpitokuluja.

 

Vuodesta 1966 toiminut Color Kolmio aloittaa Epsonin SureLab SL-D3000 –kuivalaboratorion Suomen jakelijana. Yritys jakelee myös minilaboratorion tarvikkeet ja vastaa huolloista.

 

 

Lisätietoja Epsonin minilaboratorioista:

 

Epson / Kenneth Hilapieli (0400 606 135)

Color Kolmio / Jyrki Helminen (0400 520 062)

 

Color Kolmio

Color-Kolmio Oy on jo vuodesta 1966 asti toiminut suomalainen fototukku ja valokuvalaboratorio, jonka peruspilareihin kuuluvat laatu, palvelu ja joustavuus. Yritys palvelee valokuvausalan ammattilaisia korkean laadun, osaavan asiakaspalvelun ja joustavan toiminnan periaatteella.

Color Kolmion toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan ikuistamaan muistoja. Tämän toteuttamiseksi tuotevalikoimaan kuuluu alan parhaita edustuksia, mm. Mitsubishi-fotokioskit. Perinteisten valokuvien lisäksi Color Kolmio markkinoi kuvakirjoja, kuvallisia kalentereita, sisutustauluja sekä muita tuotteita Suomen laajimmalla valikoimalla. www.colorkolmio.fi