Epson haastaa litteät näytöt uusilla kokousten kokonaisratkaisuilla, joissa on jopa 100 tuuman kuva

Epsonin uusi intuitiivinen ja interaktiivinen EB-1460Ui-projektori tukee ihmisten työskentelytapoja kannustamalla yhteistyöhön ja yritystoimintojen kehittyneeseen integraatioon neuvotteluhuoneissa

Epson haastaa litteät näytöt uusilla kokousten kokonaisratkaisuilla, joissa on jopa 100 tuuman kuva

Interaktiiviset näytöt ja Skype-viestintä takaavat sujuvat kokoukset ja vaivattoman yhteistyön.

3. tammikuuta 2017 – Epsonin uusi intuitiivinen ja interaktiivinen EB-1460Ui-projektori tukee ihmisten työskentelytapoja kannustamalla yhteistyöhön ja yritystoimintojen kehittyneeseen integraatioon neuvotteluhuoneissa. Wi-Fi-liitettävyys, tuki etätyöskentelylle ja myös Skype-kokoukset jopa 100 tuuman Full HD ‑kuvana: tällä markkinajohtajan[1] ratkaisulla yhteistyö kollegoiden kanssa sujuu helpommin kuin koskaan, olivatpa he samassa huoneessa tai toisella puolen maailmaa.

EMEAR-alueen Visual Instruments ‑yksikön johtaja Hans Dummer kertoo: ”Aidosti edistyksellinen ja tuottava työpaikka luodaan edistämällä tehokkaita, yhteistyöhön perustuvia kokouksia. Epsonin uusin yritysten neuvotteluhuoneisiin suunniteltu ratkaisu antaa eväät juuri tähän.Wi-Fi-yhteydellä varustetut erittäin lyhyen heijastusetäisyyden huippuprojektorit tukeutuvat uusimpaan tekniikkaan, joka tuo mukanaan tietojen jakamisen, vaikuttavan interaktiivisuuden ja jopa 100-tuumaiseksi skaalautuvan kuvan. Litteät näytöt eivät yksinkertaisesti pysty samoihin ominaisuuksiin taloudellisesti. Projektorit ovat hinta–laatusuhteeltaan paras tapa saada käyttöön skaalautuvat näyttökoot. Lisäksi ratkaisu on ihanteellinen keino luoda nykyaikainen, interaktiivinen ja tuottava työympäristö.”

Kahden eri lähteen sisältöä voidaan toistaa jaetussa näytössä. Näin voidaan hoitaa kahta tehtävää yhtä aikaa, esimerkiksi pitää esitystä ja isännöidä videoneuvottelupuhelua. Valkotaulun sisältöä on helppo tallentaa, lähettää ja tulostaa. Sisäiset 16 watin kaiuttimet toistavat äänen ilman lisälaitteita ja kaapeleita. Tietoturvaa painottavat yritykset arvostavat varmasti sitä, että kaikissa malleissa on valkotaulun jakamisen salasanasuojaus, valkotaulun sisältöä suojaavat salatut salasanat sekä tiedot turvaava langattoman yhteyden suojaus.

EB-1460Ui on kokonaisratkaisu, jolla neuvotteluhuoneet muutetaan yhteistyötä tukeviksi ja niissä voidaan ottaa käyttöön Skype tai jokin muu videopuhelusovellus. Projektori sisältää runsaasti myös muita helppokäyttöisiä interaktiivisia ominaisuuksia. Etäkäyttötoiminnot auttavat vähentämään matkakuluja. Etätyöpöytä taas lisää vapautta ja joustavuutta: käyttäjä voi jättää tietokoneen työpöydälleen ja pitää esitystä missä vain toimistolla. Kosketuskäyttö ja kaksi interaktiivisesti toimivaa kynää varmistavat, että ohjat pysyvät esittäjän käsissä. iProjection-sovelluksella1 on helppo jakaa ja suoratoistaa erilaista sisältöä langattomasti iOS- tai Android-mobiililaitteista. Lisäksi käytettävissä on näytön Miracast-peilaus, jonka avulla sisältöä voi jakaa suoraan mistä tahansa ominaisuutta tukevista Android-/Windows-laitteista.

Mallistossa on EB-1460Ui:n lisäksi myös kaksi muuta projektoria. Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden ansiosta esityksissä vältytään häikäisyiltä mutta voidaan silti käyttää vaikuttavaa, jopa 100 tuuman kuvakokoa, joka tuo kokouksiin myös katselun vaivattomuuden. Kaikki mallit (EB-1460Ui, EB-1450Ui ja EB-1440Ui) käyttävät Epsonin 3LCD-tekniikkaa, joten niiden jopa 4 400 lumenin kuva on erittäin kirkas ja väreiltään luonnollinen. Näissä malleissa kuvan tarkkuus on lisäksi vaikuttavaa WUXGA-tasoa eli 1 920 x 1 200 kuvapistettä, siis parempi kuin Full HD ‑tarkkuus. Lampun pidentynyt kesto –10 000 tuntia säästötilassa – säästää energiaa ja pienentää huoltokuluja.

EB-1460Ui tulee saataville maaliskuussa 2017 hintaan 3.854,52 euroa (sis. alv). EB-1450Ui ja EB-1440Ui ovat saatavana pian, ja niiden hinnat ovat 3.648,56 ja 3.337,71 euroa (sis. alv).

Ominaisuudet EB-1460Ui EB-1450Ui EB-1440Ui
Kaksi interaktiivista kynää
Interaktiivinen kosketuskäyttö -
Näytön peilaus - -
Langaton liitettävyys
Epsonin 3LCD-tekniikka: poikkeuksellinen kuvanlaatu
Yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho
Alkuperäistarkkuus WUXGA WUXGA WUXGA
Kirkkaus 4 400 lumenia 3 800 lumenia 3 800 lumenia
Kuvan koko jopa 100 tuumaa
Erinomainen kontrastisuhde (16 000:1): selkeä ja yksityiskohtainen kuva
Pitkä lampun kesto (normaalitilassa 5 000 tuntia, säästötilassa 10 000 tuntia) ja pitkä ilmansuodattimen huoltoväli (normaalitilassa 5 000 tuntia, säästötilassa 10 000 tuntia)
Valkotaulun jakaminen
Vaaka- ja pystysuuntainen trapetsikorjaus
Pehmeäkärkiset interaktiiviset kynät: saatavana huopa- ja Teflon-kärki
2 HDMI-tuloliitäntää teräväpiirto­videota ja ääntä varten
Merkintöjen lisäys ilman tietokonetta
Projektorin hallinta suoraan kuvasta
Easy Interactive Tools ‑työkalut
AV-mykistys ja lampun dynaaminen hallinta
Liukuvasti jaettava kuva

[1]Perustuu interaktiivisten erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorien markkinaosuuteen. Lähde: FutureSource, 2016.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/

.