Epson haastaa kokoushuoneiden litteät näytöt interaktiivisella 100 tuuman monitoimilaserratkaisulla

Ensimmäisen erittäin lyhyen heittimen interaktiivisen WUXGA-lasernäytön ansiosta lamppua ei tarvitse vaihtaa eikä turhia huoltokustannuksia kerry

Epson haastaa kokoushuoneiden litteät näytöt interaktiivisella 100 tuuman monitoimilaserratkaisulla

Epson haastaa yritykset luopumaan kokoushuoneiden hankalista pienistä ja litteistä näytöistä ja tutustumaan videokokouksiin sopivaan 100 tuuman interaktiiviseen EB-1470Ui-monitoiminäyttöön. Sen helppo yhdistettävyys ja asennus tekevät kokousten järjestämistä vähemmän stressaavaa. Tämän lisäksi sitä ei tarvitse huoltaa 20 000 tuntiin, joten korjauksista ei tarvitse huolehtia.

EB-1470Ui-näyttö, jossa on langaton yhteys, tukee tuottavuutta, yhteistyötä ja laitteiden integrointia: voit jakaa luonnoslehtiön ja muuta sisältöä sekä tehdä merkintöjä etänä älypuhelimella, taulutietokoneella ja kannettavalla. Auto Power On -toiminnon ansiosta laite käynnistyy heti, kun kytket johdon virtalähteeseen, mikä säästää aikaa. Erittäin tarkka näyttö on jopa 100 tuuman kokoinen, joten kaikki näkevät esityksen ja voivat näin osallistua kokoukseen. Tämä interaktiivinen lasernäyttö toimii lähes millä tahansa litteällä pinnalla: voit käyttää sitä nykyaikaisen kokoushuoneen yhteistyöhön sopivana interaktiivisena digitaalisena luonnoslehtiönä, jota voi koskettaa – sinun tarvitsee vain käynnistää se.

EMEAR-alueen visuaalisten laitteiden johtaja Hans Dummer sanoo: ”Litteät näytöt eivät kerta kaikkiaan riitä kokoushuoneiden tarpeisiin: näiden näyttöjen koko ei anna riittävää vastinetta rahoille. Siksi Epson on kehittänyt EB-1470Ui-kokoustilaratkaisun aidosti yhteistyöhön perustuvia videokokouksia varten – 100 tuuman kuvakokoon asti. Videokokouksessa tarvitaan yleensä kaksi litteää näyttöä luonnoslehtiön jakamiseen etänä. Epsonin jaettavan näytön toiminnon avulla voidaan jakaa kaksi näyttöä, minkä ansiosta voidaan näyttää esimerkiksi luonnoslehtiö ja videokuva tai mitä tahansa muuta sisältöä helposti ja turvallisesti. Soittajat voivat tehdä merkintöjä sisältöön sormikosketus- ja kaksoiskynäyhteensopivuuden ansiosta. Lisäksi sisällön ja näytön jakaminen älypuhelimesta, taulutietokoneesta tai kannettavasta on helppoa.”

EB-1470Ui näyttää kaikki videokokouksissa yleisesti käytettävät ohjelmat kannettavilta, pöytäkoneilta ja henkilökohtaisilta laitteilta: EasyMP Multi-PC Projection -sovellus ja näytön peilaus Android-laitteilla ja Epsonin iProjection-sovellus iOS-, Android- ja Chromebook-taulutietokoneilla tai -mobiililaitteilla.

EB-1470Ui-näytössä on kaksi HDMI-porttia ja langaton yhteys. Näytön koko on skaalautuva (70–100 tuumaa), ja sen WUXGA-resoluutio takaa Full HD -tarkkuuttakin paremman kokemuksen. Näyttöä voidaan käyttää missä tahansa valossa sen automaattisen valonsäädön ansiosta: erittäin kirkas 4 000 luumenin värillinen valoteho ja kontrastisuhde 2 500 000:1 takaavat huipputarkan kuvanlaadun.

EB-1470Ui on saatavilla marraskuusta 2017 lähtien.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 3LCD-laservalonlähde

 • Full HD WUXGA -resoluutio

 • Skaalautuvat 70–100 tuuman kuvat

 • Säädettävä ja jaettava näyttö: kaksi näyttöä samassa näytössä

 • Langaton yhteys

 • Näytön peilaus (Miracast)

 • Etäyhteys pöytäkoneesta

 • Luonnoslehtiön etäjakaminen

 • Interaktiivinen kynä- ja sormikosketus

 • Kaksi HDMI-porttia

 • 4 000 luumenin värillinen valoteho

 • Dynaaminen kontrastisuhde 2 500 000:1