Epson esittelee uusia innovatiivisia yritysprojektoreita

Välitön interaktiivisuus ja kirkas, terävä erittäin lyhyen heijastusetäisyyden kuva

Epson esittelee uusia innovatiivisia yritysprojektoreita

18. kesäkuuta 2014, Las Vegas – Epson on julkistanut kuusi uutta 3LCD-projektoria kahdessa uudessa sarjassa, jotka tuovat ennennäkemättömiä innovaatioita yritysprojektoreiden joukkoon. EB-1985WU -sarjan neljä mallia, joihin kuuluu Epsonin ensimmäinen alle 5 kg:n WUXGA-projektori sekä ensimmäinen Miracast-tekniikalla varustettu projektori, tuottavat suuren tarkkuuden ja kirkkauden tehokkaita yritysesityksiä varten. EB-1430Wi -sarja sisältää kaksi erittäin lyhyen etäisyyden interaktiivista kokoushuonejärjestelmää, joista toisessa on sormikosketustekniikka, Epsonin viimeisin innovaatio interaktiivisten projektorien saralla.

Siitä lähtien, kun Epson esitteli sormikosketustekniikan aiemmin tänä vuonna, opettajat ja opiskelijat ovat voineet tehdä alleviivauksia tai kirjoittaa mihin tahansa kuvaan, diaan, kaavioon tai jopa videoon joko sormillaan tai interaktiivisilla kynillä. Sormikosketus sopii erinomaisesti yhteistyö- ja ideointisessioihin, joten Epson on lisännyt tämän toiminnon kokoushuoneiden erittäin lyhyen etäisyyden projektoriin. Suuren tarkkuuden yritysprojektoreille, joiden resoluutio vastaa useimpia kannettavia tietokoneita, on ollut kysyntää jonkin aikaa, joten Epsonilla on ilo esitellä 1985WU-sarja, joka yhdistää WUXGA-resoluution suureen kirkkauteen.

Kaikki kuusi projektoria perustuvat Epsonin omaan 3LCD-tekniikkaan, joka takaa yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon kirkasta kuvaa ja eloisia värejä varten.

EB-1985WU-sarja (EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W ja EB-1970W) koostuu hyvillä liitännöillä varustetuista yritysprojektoreista, joissa on WUXGA-resoluutio ja 4 800 lumenin valoteho ja joilla voi luoda yksityiskohtaisia ja kirkkaita esityksiä jopa päivänvalossa. Kaikissa malleissa on kaksi HDMI-liitäntää, Wi-Fi-yhteys, kiinteä lähiverkkoyhteys ja sisäiset 16 watin kaiuttimet, kaikki mallit ovat yhteensopivia Epsonin iProjection-sovelluksen[1] kanssa, ja kaikki mallit sisältävät myös Miracast- ja WiDi-toiminnot, joilla sisältöä voi suoratoistaa langattomasti tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta.

EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W ja EB-1970W ovat saatavilla elokuusta alkaen.

EB-1430Wi-sarja (EB-1430Wi ja EB-1420Wi) tuo kokoushuoneisiin erittäin lyhyen heijastusetäisyyden sekä interaktiivisen kahden kynän käyttötoiminnon. Uuden valkokankaan jakamistilan avulla kokouksen osallistujat voivat tarkastella eri älylaitteista peräisin olevaa valkokankaan sisältöä ja tehdä siihen merkintöjä ilman erityistä sovellusta. Merkintöjen teko kuvaan useasta sijainnista tekee eri toimistojen välisistä kokouksista entistäkin helpompia.  Molemmissa laitteissa on EasyMP-ohjelmisto verkkovalvontaa, verkkoprojektiota ja useassa tietokoneessa tapahtuvaa käyttöä varten sekä Epsonin iProjection-sovellus1, jonka avulla sisältöä voi helposti jakaa ja näyttää kosketusnäyttölaitteilla. 3 300 lumenin kirkkauden ja WXGA-resoluution lisäksi sekä EB-1430Wi- että EB-1420Wi-laitteessa on kaksi HDMI-tuloa, sisäiset 16 watin kaiuttimet ja kaksi interaktiivista kynää.

EB-1430Wi-laitteessa on lisäksi interaktiivinen sormikosketustoiminto. Sormikosketustekniikassa interaktiivisuus ja luonnolliset eleet ovat kaikki kaikessa. Se sopii täydellisesti tiettyjen seikkojen korostamiseen. Sormikosketus on täsmällinen tekniikka, jonka käyttöönotto ja käyttö on helppoa ja joka täydentää interaktiivisten kynien käyttöä. Tekniikka toimii niin, että heijastetun kuvan päällä on laserverho, joka havaitsee yhden tai usean sormen aiheuttaman reaktion.

EB-1430Wi ja EB-1420Wi ovat saatavilla heinäkuusta alkaen.

Toiminnot – EB-1985WU-sarjaEB-1985WUEB-1980WUEB-1975WEB-1970W
TarkkuusWUXGAWUXGAWXGAWXGA
Yhtä suuri valko- ja värivaloteho (lumenia)4 8004 4005 0005 000
Samanvahvuisen valkoisen ja värillisen valon tehon takaava 3LCD-tekniikka
Wi-Fi- ja WiDi/Miracast-liitännät__
Pitkä lampun käyttöikä tunteina (säästötila/normaali)4 000/3 0004 000/3 0004 000/3 0004 000/3 000
Automaattinen vertikaalinen ja horisontaalinen trapetsikorjaus
Tarkennuksen helpotus ja sovitus näytölle
2 HDMI-liitäntää, joista toisessa MHL-yhteys
OSD-asetusten kopiointi
Näytön jakotoiminto
Verkkoprojisointi, esitykset ilman tietokonetta suoraan USB-laitteesta
Yhteensopiva iProjection1-ohjelmiston kanssa
Usean tietokoneen ohjelmisto, joka tukee jopa 50:tä tietokonetta
16 watin sisäinen kaiutin
Toiminnot - EB-1430Wi-sarjaEB-1430WiEB-1420Wi
Yhtä suuri valko- ja värivaloteho (lumenia)3 3003 300
Alkuperäinen tarkkuus (kuvasuhde 16:10)WXGAWXGA
Lyhyt heijastusetäisyys
Kahden kynän käyttö
Interaktiivisuus sormikosketuksella-
10 000:1 -kontrastisuhde
2 HDMI-tuloliitäntää HD-kuvaa ja -ääntä varten
Nelitoiminen USB-näyttö
Merkinnät ilman tietokonetta, projektorin hallinta näytöllä
Easy Interactive Tools 3.0
Näytön jakotoiminto
16 watin sisäinen kaiutin
Wi-Fi-yhteensopiva

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tavoitteena on ylittää odotukset. Epson tarjoaa tuotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä kaupan ja teollisuuden aloille. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] iProjection-sovellus on saatavissa Android- ja iOS-laitteisiin