Epson esittelee SureColor –tulostimien monipuolisuutta FESPA:ssa 2014

Epson esittelee SureColor –tulostimien   monipuolisuutta FESPA:ssa 2014

Huhtikuu 2014 – Epsonin osastolla FESPA 2014 (20.- 23. toukokuuta, Messe Münich) esitellään SureColor –tulostimien monipuolisia tuotantomahdollisuuksia. Epsonin osastolla (Messuhalli B2, osasto 310) vierailijat saavat nähdä lukuisia eri mahdollisuuksia, joihin tulostimia voidaan käyttää kuten kylttitulostamiseen, myyntipistemateriaaleihin, kulkuneuvojen teippaukseen, sisustukseen, t-paitoihin, lahjoihin ja muihin myyntiä edistäviin tuotteisiin.

SureColor tulostimet on suunniteltu tuottamaan maksimaalista laatua alhaisilla käyttökustannuksilla. Ne tarjoavat tuottavuutta sekä joustavuutta. Valikoimaan kuuluu kolme 64-tuumaista SureColor SC-S suurkoko-, opaste- ja kylttitulostinta, kolme SC-F dyesublimaatiotulostinta (44 ja 64-tuumaista), mukaan lukien uuden SureColor SC-F7100 -mallin ja SureColor SC-F 2000 T-paitatulostimen, jolla voidaan tulostaa suoraan paitaan.

Epson SureColor: valinnanvaraa ja joustavuutta

Epson esittelee laajan valikoiman kestäviä ja laadukkaita opasteita ja myyntipistemateriaaleja, joita on tulostettu SureColor SC-S30600, 50600 ja 70600 64-tuumaisella rullasyöttöisillä kylttitulostimilla. SureColor S –sarja tarjoaa kustannustehokasta ja tuottavaa tulostamista 4-10 värillä (mukaan lukien valkoinen – ja metallivärit), lukuisille erilaisille materiaaleille: vinyylille, kankaalle, kalvoille, valokuvapaperille ja lukuisille suosituille julistemateriaaleille.

Epsonin UltraChrome GSX muste ja Micro Piezo TFP- tulostuspää tarjoavat taattua kirkkautta ja hienoja yksityiskohtia erittäin tarkalla resoluutiolla (1440 x 1440 dpi). Messuilla on esillä SC-F dyesublimaatiotulostimilla tuotettuja materiaaleja. Epsonin ensimmäinen T-paitatulostin SureColor SC - F2000  tuottaa nopeaa ja tehokasta T-paita tulostamista. Laatu, suorituskyky ja luotettavuus ovat kaikki optimoitu mahdollisimman tuottavaan käyttöön. Tulostimet käyttävät Epson UltraChrome DS mustetta, joka tuottaa tarkkoja kuvia eloisilla väreillä, voimakkaalla mustalla värillä, terävillä ääriviivoilla ja pehmeästi vaihtuvilla rajoilla.

Duncan Ferguson, Director of Pro-Graphics and New Business Development, Epson Europe, sanoo: “Epsonin FESPA –osasto on mielenkiintoinen kaikille, jotka haluavat tutustua  uuden sukupolven suurkokotulostimiin ja kasvattaa liiketoimintaansa. Epson käyttää 2 milj.$ päivässä tutkimukseen ja tuotekehitykseen, lisäksi olemme viimeisen 2 vuoden aikana lanseeranneet 10 menestyksekästä ammattikäyttöön tarkoitettua tuotetta sekä esitelleet PrecisionCore tulostuspäätekniikan. Tavoitteenamme on tarjota yrityksille laadukkaita, luotettavia ja kustannustehokkaita tuotteita, joiden avulla ne voivat luoda arvoa asiakkaalle ja kasvattaa niiden liiketoimintaa.”                  

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön. Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com