Epson esittelee SureColor-mustesuihkujen monipuolisia käyttösovelluksia FESPASSA

Kustannustehokkaat ja laadukkaat POS-materiaalit, opasteet, urheiluvaatteet, lahjatavarat ja sisustussovellukset avaavat uusia mahdollisuuksia tulostuspalvelujen tarjoajille

Epson esittelee SureColor-mustesuihkujen monipuolisia käyttösovelluksia FESPASSA

31. toukokuuta 2013 – Epson esittelee SureColor-suurkokotulostimien monipuolisia käyttötapoja ja tuottavuutta FESPA 2013 –messuilla Lontoossa (ExCel, 25-29.6.). Epsonin osastolla G40S kävijöiden on mahdollista tutustua laajaan valikoimaan POS-, opaste-, urheiluvaate-, lahjatavara- ja sisustusmalleja tulostettuina monipuoliselle mediavalikoimalle.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana Epson on tuonut markkinoille kahdeksan uuden sukupolven SureColor-suurkokotulostinta. Uudet tulostimet on suunniteltu mahdollisimman laadukkaiksi, tuottaviksi ja joustaviksi matalista käyttökustannuksista tinkimättä. FESPAssa esillä tulee olemaan seuraavat tulostimet: kolme 64-tuuman SureColor SC-S -suurkokotulostinta; 44-tuuman SureColor SC-T –tulostin ja kaksi SureColor SC-F -sublimaatiotulostinta (44 ja 64 tuumaa).

Tekstiilit ja lahjatavarat
Osastolla tulee olemaan esillä urheiluvaatteita ja muita tekstiilejä sekä räätälöityjä lahjatavaroita ja sisustusmateriaaleja, jotka on tulostettu SureColor SC-F6000 ja SC-F7000 –sublimaatiotulostimilla. Nämä ovat Epsonin ensimmäiset sublimaatiotulostimet ja markkinoiden ensimmäiset sublimaatiotulostimet, joiden jokainen komponentti musteesta ja tulostuspäästä tulostimen runkoon ja lisävarusteisiin on suunniteltu ja valmistettu samassa yrityksessä Tämän ansiosta laatu, suorituskyky (tulostusnopeus jopa 50m2 tunnissa) ja luotettavuus on voitu optimoida takaamaan paras mahdollinen työnkulku ja tuottavuus. SureColor F-tulostimet käyttävät Epsonin uutta, nimen omaan näille tulostimille kehitettyä vesipohjaista UltraChrome DS -mustetta, joka tuottaa korkeatasoiset tulosteet, joissa värit ovat eloisia, musta intensiivistä, rajat teräviä ja väriliu’ut pehmeitä.

Sublimaatiotulostus on erinomainen metodi kun tavoitteena on on tulostaa ja siirtää naarmunkestäviä, korkeatasoisia kuvia laajalle valikoimalle polyester-pinnoitettuja materiaaleja, joille olisi vaikea tulostaa suoraan. Tällaisia materiaaleja ovat muun muassa alumiini, teräs, muovi, MDF-levy, keraamiset tiilet ja niin edelleen. Sublimaatiotulostuksen ansiosta tulostuspalvelujen tarjoajat voivat laajentaa palveluvalikoimaansa ja kehittää uusia, luovia ja lisä-arvoa tuottavia käyttösovelluksia.

Opasteet & sisustus
Osastolla esitellään myös valikoima 64-tuuman SureColor SC-S –tulostimilla tulostettuja iskunkestäviä, korkeatasoisia ja pitkäikäisiä myyntipistemateriaaleja, opasteita ja tapetteja. SureColor SC-S –sarjan tulostimissa on tarjolla 4-10 värin ratkaisuja (sisältäen valkoisen ja metallivärin) eri käyttötarpeisiin. Ne soveltuvat kustannustehokkaaseen ja nopeaan tulostamiseen laajalle valikoimalle materiaaleja, kuten vinyylille ja kierrätysmateriaaleille.

44-tuumainen, 4-värinen SureColor SC-T7000 -tulostin UltraChrome XD –musteella on erinomainen ratkaisu kun tarvitaan ennen kaikkea nopeaa ja edullista tulostusta, kuten CAD- ja GIS-tulosteita, bannereita ja sisätiloihin tulevia opasteita. Tulostin on luokkansa nopein ja sen mukana toimitetaan PRESTIGE for Epson –ohjelmisto, joka sisältää laajan valikoiman ennalta määriteltyjä julistepohjia ja teemoitettuja grafiikoita liittyen muotiin, elintarvikkeisiin, matkailuun, leluihin ynnä muuhun, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi lyhytaikaisten kampanjoiden tuottamiseen.

Epson esittelee FESPAssa myös uuden Display Trans Media Kitin, mustesuihkutulostusvaihtoehdon perinteisten hopeahalidi-ratkaisujen ja taustavalaistujen Duratrans®-tuotteiden tilalle. Display Trans Media Kit on kehitetty yhdessä ILFORDin kanssa käytettäväksi yhdessä Stylus Pro 11880:n kanssa. Yhdessä ne tuottavat taustavalaistuihin sovelluksiin soveltuvia tulosteita, jotka vastaavat vaativien asiakkaiden odotuksiin korkeatasoisesta kuvanlaadusta jopa syvän mustan ja ihonvärin osalta.

Duncan Ferguson, Pro-Graphics ja New Business Development -johtaja Epson Europelta sanoo: "SureColor-tulostimet yhdistävät Epsonin tarkan mustesuihkutulostusteknologian ja insinööritaidon uuden sukupolven UltraChrome-musteisiin. Tämän ansiosta Epsonin tulostusratkaisut ammattilaisille ovat joustavia, käytännöllisiä ja luotettavia ja sopivat käytettäviksi monissa eri sovelluksissa kuitenkin edulliseen hintaan. FESPAssa esittelemme laajimman valikoiman eri tulostusratkaisuja ja –materiaaleja kuin koskaan aiemmin. Näin pääsemme esittelemään tulostuspalvelujen tarjoajille Epsonin mustesuihkutulostinten taloudelliseta potentiaalia."

-Loppu-