Epson esittelee korkeatasoista digitaalista etikettitulostusta LabelExpossa

Messuilla julkistetaan innovatiivinen digitaalinen SurePress L-6034VW single pass –etikettipainokone

Epson esittelee korkeatasoista digitaalista etikettitulostusta LabelExpossa

21.8.2013 –Epson julkistaa LabelExpossa (osasto 9H50) innovatiivisen digitaalisen SurePress L-6034VW single pass -etikettipainokoneen. Lisäksi osastolla on esillä digitaalinen SurePress L-4033AW –etikettipainokone sekä kehittyneitä vedostussovelluksia ja prototyyppejä pakkausalalle.

SurePress L-6034VW oli prototyyppinä ensimmäistä kertaa esillä Drupassa vuonna 2012. Se on suunniteltu sekä lyhyille että keskipitkille tuotantosarjoille, ja pystyy lisäksi käsittelemään laajaa valikoimaa filmi- ja paperimateriaaleja. Painokoneen maailmanlaajuinen julkistus tapahtuu LabelExpossa, missä tuotteesta paljastetaan lisää yksityiskohtia.

Osastolla on esillä myös monipuolinen SurePress L-4033AW –etikettipaino, joka soveltuu etenkin korkealaatuisten, arvokkaiden premium-tuotteiden painamiseen. Tämä 7-värinen digitaalinen mustesuihkupainokone käyttää myös valkoista mustetta ja tuottaa korkeatasoiset tulosteet laajalle valikoimalle perusetikettimateriaaleja mukaan lukien kirkkaat ja metallinsävyiset materiaalit. L-4033AW käyttää Epsonin SurePress AQ –mustetta, joka sisältää vihreän, oranssin ja valkoisen musteen, joten spotti- ja erikoisvärit toistuvat täsmällisesti. Helppokäyttöinen ja tehokas SurePress L-4033AW tarjoaa alan yrityksille mahdollisuuden painaa erittäin korkeatasoisia lyhyitä ja keskipitkiä etikettisarjoja aina tarvittaessa.

Epson osallistuu LabelExpon Inkjet Trailiin, jossa kävijät voivat vertailla valikoimaa etikettejä, jotka on painettu samoille materiaaleille messuilla esiteltävillä eri painokoneilla. Osana Inkjet Trailia Epson painaa päivittäin SurePress L-4033AW:lla ruoka- ja lääkealan sekä teollisuuden etikettejä. Lisätietoja Inkjet Trailista http://www.labelexpo-europe.com/inkjet-trail.

Duncan Ferguson, Director Pro Graphics, Epson Europe, kertoo: “Näytämme LabelExpossa vahvan sitoutumisemme ammattilaistason etikettipainokoneiden kehittämiseen. Näiden luotettavien tuotteiden avulla yritykset voivat kasvattaa markkinoitaan ja laajentaa houkutteleville uusille alueille. Painokoneemme on suunniteltu ja rakennettu Epsonin korkeiden laatustandardien mukaisesti ja ne käyttävät Epson Micro Piezo –tulostuspäätä ja Epsonin musteita, jotka takaavat parhaimman yhdistelmän laatua, tuottavuutta ja luotettavuutta.”

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/