Epson esittelee kevät uutuudet sisustukseen FESPA 2015 -messuilla

Epson esittelee kevät uutuudet sisustukseen FESPA 2015 -messuilla

FESPA-messujen vierailijat saavat nähdä upeita ideoita erilaisten tilojen sisustamiseen Epsonin osastolla (K35, Hall 7). Yhteistyössä Blooming Bryony –yrityksen kanssa (www.bloomingbryonydesigns.com) Epson demonstroi innovatiivisia sisustusideoita. Blooming Bryonyn "Hummingbird" -design tulostetaan lampunvarjostimiin, verhoihin, tapetteihin, pöytiin ja tuoleihin.

Näitä ainutlaatuisia sisustuselementtejä tulostetaan monenlaisille materiaaleille, kuten polyesterille ja puuvillalle, Epsonin papereille ja läpinäkyville kalvoille. Esittelyssä käyttämme Epsonin uusinta tulostusvalikoimaa: SureColor-siirtotekniikkaa, suoraan kankaalle tulostamista, solvent- ja vesiliukoista tekniikkaa.

Jokaiselle messupäivälle on luvassa inspiraatiota ja käytämme monipuolisesti eri tekstiilejä ja desingia esitelläksemme Epsonin värimaailmaa. Tule poimimaan parhaat ideat Epsonin osastolta!

Katso video Bryony Benge-Abbottin haastattelusta.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/