Epson avaa uuden virtuaalisen teollisuusratkaisujen keskuksen

Uusi virtuaalinen tila mahdollistaa Epsonin robotiikka- ja teollisuusratkaisujen paremman käytön sekä henkilökohtaisesti että etänä

Epson avaa uuden virtuaalisen teollisuusratkaisujen keskuksen

Epson esittelee robottiratkaisujen hybridiosaston Epsonin eurooppalaisessa teollisuusratkaisujen keskuksessa.

Epson avaa uuden virtuaalisen teollisuusratkaisujen keskuksen eurooppalaisille asiakkaille ja kumppaneille

Epson avaa uuden virtuaalisen teollisuusratkaisujen keskuksen eurooppalaisille asiakkaille ja kumppaneille

Uusi virtuaalinen tila tarjoaa paremman pääsyn Epsonin robotiikka- ja teollisuusratkaisuihin sekä henkilökohtaisesti että etänä

21.12.2020 – Epson on perustanut uuden eurooppalaisen virtuaalisen teollisuusratkaisujen keskuksen, joka on nimeltään European Industrial Solutions Plus (EISC+). Se on hybridiesittelykeskus, jossa kumppanit, jakelijat ja asiakkaat voivat kokea Epsonin tuotteet ja ratkaisut virtuaalisesti ja paikan päällä. Uusi Epson EISC+ sijaitsee Saksassa lähellä Meerbuschia, ja se käytettävissä virtuaalisesti koko EMEA-alueella. Kooltaan 500 m²:n tila tarjoaa pääsyn Epsonin robotiikkaratkaisujen ja muiden teollisuustuotteiden koko valikoimaan, ja se kattaa pysyvästi koko SCARA-robotiikkavalikoiman.

Epsonin asiakkaat ympäri Eurooppaa voivat hyödyntää joulukuusta alkaen EISC+:ssa työskenteleviä Epsonin monikielisiä teknisiä asiantuntijoita tuotteiden ja räätälöityjen ratkaisujen kehittämiseen, testaamiseen ja esittelyyn. Nyt kun fyysisten kokousten tai vuorovaikutuksen järjestäminen on yhä haastavaa, EISC+ tarjoaa uusia tapoja järjestää henkilökohtaisia kokouksia liikekumppaneiden kanssa, luoda uusia kontakteja ja tutustua uusiin teknologioihin fyysisen ja virtuaalisen esittelytilan, tv-studion tai jopa näyttelykojun avulla.

Epsonilla EMEAR-alueella toimivan Epson Robotic Solutionsin johtaja Volker Spanier kertoo: ”Meidän kaikkien on totuttava uusiin työskentelytapoihin ja vuorovaikutukseen toistemme kanssa. Epsonille yhteistyö asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa on olennainen osa liiketoimintaamme, ja olen ylpeä siitä, että uuden sukupolven EISC+ tarjoaa asiakkaille ja kumppaneille paremman saatavuuden ja tuen. Tila tarjoaa innovatiivisen tavan kokea tuotteemme omakohtaisesti asiantuntijoidemme räätälöityjen neuvojen avulla samalla, kun kuuntelemme asiakkaidemme ja kumppaneidemme tarpeita.”  

Epsonin EISC+ otettiin käyttöön marraskuussa, ja sen ensimmäisessä virtuaalitapahtumassa esiteltiin Epsonin robottiratkaisuja. Epson kutsui robottien jakelijoita kokemaan omin silmin mahdollisuudet, joita tila tarjoaa tuotteiden tarkasteluun ja uusien ratkaisujen testaamiseen. Heidän palautteensa oli uskomattoman positiivista, ja jakelijat kuvailivat vaikutelmiaan uudesta tarjonnasta:

Belgialaisen Hupico bvban toimitusjohtaja Paul Johan kertoo: ”Tämän tilan joustava hybridiluonne on ihanteellinen esittelemään Epsonin laajaa robotti- ja automaatiovalikoimaa. Aika ei rajoita meitä ja voimme reagoida nopeasti. Tämä on hieno tilaisuus, ja odotamme innolla voivamme kokeilla tätä Benelux-asiakkaiden kanssa.”

Filippe Carrondo, Portugalista peräisin olevan EPL Mecatrónican toimitusjohtaja, lisää: ”EISC+:n edut ovat selkeät, ja meillä on jo asiakkaita, jotka hyötyisivät studiosessiosta. Kun meillä on mahdollisuus integroida oma paikallinen sisältömme keskukseen, voimme hankkia uusia asiakkaita ja saada olemassa olevat asiakkaamme vakuuttuneiksi uusista ratkaisuista.”

Guilio Zunino, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Sinta s.r.l. Italiasta, sanoo: ”Muista virtuaalikojuista poiketen tämän tilan ansiosta voimme esitellä sovelluksia, joita emme ehkä pystyisi itse tekemään tilan puutteen takia tai koska tuotteita ei ole saatavilla. Konsepti avaa meille uuden maailman, ja luotamme sen etuihin.”

EISC+-konseptin laati Format Werbeart, Epsonin pitkäaikainen kumppani. Kiinnostuneet jälleenmyyjät voivat rekisteröidä haluamansa päivämäärän erityisesti tätä sovellusta varten kehitetyllä verkkosivustolla www.epson.de/industial-solutions-center-plus .