Epson astuu T-paitojen tulostusmarkkinoille

Suorituskykyinen ja luotettava ratkaisu tuottavuuden lisäämiseen

Epson astuu T-paitojen tulostusmarkkinoille

9.9.2013 – Epson on lisännyt tekstiilitulostuslinjaansa uuden, t-paitojen tulostamiseen tarkoitetun SureColor SC-F2000 ‑vaatetulostimen. Vaatetulostusmarkkinoiden arvon odotetaan olevan yli 200 miljoonaa euroa vuoteen 2014 mennessä, ja SureColor SC-F2000 ‑tulostimen tuottavien ominaisuuksien ansiosta myös pienet ja keskisuuret yritykset pääsevät hyödyntämään näiden markkinoiden mahdollisuuksia. Tulostin yhdistää hyvän suorituskyvyn sekä alhaiset kunnossapito- ja käyttökustannukset, joten yritykset voivat tarjota uusia t-paitojen suunnittelu- ja tulostuspalveluja.

T-paitojen verkkokaupat, t-paitojen painajat ja jopa yrityskäyttäjät hyötyvät SC-F2000-mallin tuottamasta halkeilemattomasta tulostusjäljestä, joka on pehmeä ihoa vasten. Käyttäjät voivat sovittaa järjestelmän omiin tarpeisiinsa valitsemalla kahdesta CMYK-mustesarjasta valkoisille vaatteille tai jopa neljän valkoisen musteen CMYK-sarjan värillisille vaatteille.

Paketin mukana toimitetaan Epsonin Garment Creator ‑ohjelmisto, jonka sisältämän kustannuslaskentatoiminnon avulla voit arvioida tulostuskustannukset laskemalla kuhunkin tulostustyöhön käytettävän musteen määrän ja kustannuksen. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi veron osuutta tai alennuksia määritettäessä. Tämän suunnitteluohjelmiston avulla suunnittelijat voivat vapauttaa luovuutensa ja tuottaa upeita räätälöityjä kuvia helposti jopa 25 mm:n paksuun t-paitaan, lippalakkiin tai laukkuun.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kertoo: "Tämä on alalla ensimmäinen järjestelmä, jossa sama yritys on suunnitellut ja valmistanut niin tulostuspään, musteen kuin rungonkin. Laitteet ja muste on suunniteltu toimimaan yhdessä, ja käyttäjät hyötyvät Epsonin tunnetusta luotettavuudesta ja laadukkaasta tulostusjäljestä."

"Asiakkaat voivat luottaa Epsonin pitkäaikaiseen kokemukseen ja tulostusosaamiseen, jonka tuloksena on paitsi tuottava, mutta myös ympäristöystävällinen, tehokas ja pienet käyttökustannukset tarjoava laite."

Epsonin kestävällä TFP-tulostuspäällä varustettu SC-F2000 pystyy tulostamaan yhden valkoisen t-paidan jopa 27 sekunnissa kaksiväritilassa ja tumman t-paidan 111 sekunnissa valkoista ja värillistä mustetta käytettäessä tulostuslaadun pysyessä hyvänä.

Epsonin UltraChrome DG ‑mustetta (saatavana 250 tai 600 ml:n patruunoissa) käyttävä SureColor SC-F2000 tuottaa erittäin hyvät tulokset tummalle kankaalle, koska sen valkoinen muste on kestävää. Valkoista mustetta kierrätetään järjestelmässä tukkeutumisen estämiseksi, mikä lisää tuottavuutta ja auttaa pysymään aikataulussa.

SC-F2000 tarjoaa jopa 1 400 x 1 440 dpi:n tarkkuuden pisteiden muodolle ja paikalle, ja sen laaja värintoisto tuottaa elävät värit, terävät reunat ja tasaiset häivytykset.

Vaikka Epsonin UltraChrome DG ‑muste luo pysyvän visuaalisen vaikutuksen, se on hellävarainen ihmisille ja ympäristölle. Ympäristöystävälliselle musteelle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100[1]‑osasertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia aineita.

SureColor SC-F2000tulee saataville marraskuussa 2013.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Tulostaa t-paidan 27 sekunnissa nopeimmassa tulostustilassa1

Valkomustetila, värimustetila tai kaksiväritila määritysten mukaan

Tela 355 x 406 mm kehys mukaan lukien

Käyttö laitteen etuosassa olevan LCD-värinäytön avulla

Helppo ylläpitää

Tulostus jopa 25 mm paksulle materiaalille

TFP-tulostuspää

Viiden värin (CMYKW) UltraChrome DG ‑muste 250 tai 600 ml:n patruunoissa

Laaja värintoisto

Pieni musteenkulutus

Valkomustetila, värimustetila tai kaksiväritila määritysten mukaan

Oeko-Tex® Standard ‑osasertifikaatti2

Saatavana on esikäsittelypaketti, joka sisältää rullat ja 20 litraa esikäsittelynestettä noin 3 000 t-paidalle

Erikokoiset telat erikokoisille t-paidoille ja tulostusalueille (pieni: 254 x 305 mm, keskisuuri: 355 x 406 mm, suuri: 406 x 508 mm

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Oeko-Tex-osasertifikaatti takaa, että UltraChrome DG -muste ei tekstiiliin tulostettuna sisällä ihmisen terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita enempää kuin Oeko-Tex-standardit sallivat. Tämä sertifikaatti myönnetään tekstiilille ja työprosessille, ei tulostimelle.