Entistä kirkkaampia, selkeämpiä ja helppokäyttöisempiä

Epsonin viisi uutta asennettavaa projektoria yritys- ja opetuskäyttöön

Entistä kirkkaampia, selkeämpiä ja helppokäyttöisempiä

Epson auttaa yrityksiä, kouluja ja yliopistoja näyttämään entistä kirkkaampia ja selkeämpiä kuvia helposti. Nyt markkinoille tuodaan viisi uutta asennettavaa 3LCD-projektoria. Mallien kirkkaustaso on jopa 5 200 lumenia. Helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät laitteiden asentamisesta ja jokapäiväisestä käytöstä mahdollisimman helppoa.

 

Tuotesarjan ominaisuudet: Epson EB-4950WU- ja EB-4850WU -malleissa teräväpiirtotekniikkaa tukeva WUXGA-tarkkuus, Epson EB-4750W -mallissa WXGA-tarkkuus, Epson EB-4650- ja EB-4550 -malleissa XGA-tarkkuus.

 

Epsonin 3LCD-tekniikan sekä yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta projektorien kuva on kirkas ja selkeä. Vivahteikkaat värit näkyvät täsmällisesti ja sisältö voidaan näyttää erilaisissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi kaikissa malleissa on korkea 5000:1-kontrastisuhde, joka takaa mustan värin syvyyden kaikissa olosuhteissa.

 

Helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta kaikki projektorimallit on helppo ja nopea asentaa. Laaja zoomaussuhde, trapetsikorjaus sekä piste- ja kaarikorjaus mahdollistavat kaikkien mallien helpon ja nopean asentamisen moniin eri asentoihin ilman, että kuva sumenee tai vääristyy.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Frederic Haton sanoo: "Kaikki projektorit soveltuvat suurten kirkkaustasojen ja teräväpiirtoisen kuvanlaadun ansiosta asennettaviksi suuriin neuvotteluhuoneisiin, luentosaleihin ja auditorioihin. Näytön jakotoiminto lisää joustavuutta, sillä sen avulla käyttäjät voivat näyttää kuvia eri lähteistä. Esimerkiksi kahta eri esitystä voi näyttää kahdesta eri kannettavasta tietokoneesta tai erillisestä dokumenttikamerasta (kuten Epson ELPDC20)."

 

Epson EB-4950WU, EB-4850WU, EB-4750W, EB-4650 ja EB-4550 ovat saatavissa kesäkuusta 2013 lähtien.