Edullista 3D-kuvaa suurelle yleisölle

Epsonin ensimmäinen passiivinen 3D-projektorijärjestelmä kaupalliseen käyttöön

Edullista 3D-kuvaa suurelle yleisölle

Epson, maailman projektorimarkkinoiden markkinajohtaja viimeisten 11 vuoden ajalta[1], on julkaissut ensimmäisen kahden yksikön passiivisen 3D-projektorijärjestelmänsä. Epson EB-W16SK tuo kirkkaan ja edullisen 3D-kokemuksen kaikkien saataville. Se soveltuu erinomaisesti oppilaitoksille, museoille, näyttelykäyttöön ja majoitusalalle. Tämä projektorijärjestelmä tarjoaa alhaiset kokonaiskäyttökustannukset ja tukee kaikkia nykyisiä HDMI-yhteensopivia 3D-signaalimuotoja, joten kaiken kokoiset yleisöt voivat nauttia kirkkaasta ja eloisasta HDMI-kuvasta.

Epson EB-W16SK on Epsonin ensimmäinen projektorijärjestelmä, joka käyttää kahta yhteen pinottua erillistä projektoriyksikköä erityisrakenteisessa kiinnittimessä. Projektorit yhdistetään USB:n avulla ohjausta ja hallintaa varten mukana toimitetuilla kuhunkin linssiin kiinnitetyillä polarisointilevyillä. Kun molemmat heijastukset ovat päällekkäin, kuvat kohdistetaan elektronisesti käyttämällä automaattista projektorin kohdistusasetusta ja heijastamalla kuva hopeakankaalle (myydään erikseen*). Tämä vähentää käyttöönottoon kuluvaa aikaa merkittävästi.

Kuvanlaadun takaa Epsonin 3LCD-tekniikka, joka tuottaa laajan värivalikoiman ja luo luonnollisen ja elävän kuvan. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tieteen opetukseen ja taidenäyttelyihin.  Molemmissa projektoreissa on yhtä suuri 3 000 lumenin valkoisen ja värillisen valon teho, joka tuottaa kirkkaat 3D-kuvat useissa eri valo-olosuhteissa.  

Kaikkia HDMI-yhteensopivia 3D-signaalimuotoja tukeva Epson EB-W16SK voi näyttää side-by-side-, top-and-bottom- ja frame packed -sisältöjä. Käyttäjillä on mahdollisuus esittää kattavin määrä saatavilla olevaa 3D-sisältöä.

Tämän projektorijärjestelmän mukana tulee yksi pari polarisoituja 3D-laseja kirkasta kolmiulotteista sisältöä varten. Alhaisen kustannuksen ansiosta näiden lasien avulla voidaan tarjota edullinen 3D-kokemus pienillä kokonaiskustannuksilla.

Gareth Day, Epson Europen tuotepäällikkö, sanoo: "Tämä on ensimmäinen kahden päällekkäisen yksikön passiivinen 3D-projektiojärjestelmämme, ja olemme varmistaneet, että kaiken kokoiset yleisöt voivat nauttia kirkkaasta ja eloisasta 3D-sisällöstä. Passiivisen 3D-tekniikan ja edullisten lasien yhdistelmän ansiosta Epson EB-W16SK tarjoaa käyttäjille alhaiset kokonaiskustannukset ja soveltuu erinomaisesti ympäristöihin, joissa suuret ryhmät haluavat nauttia 3D-sisällöstä."

EB-W16SK on saatavana 1.1.2013 alkaen hintaan 1959€ (sis. alv). Epsonin polarisoidut 3D-lasit maksavat 31€ (sis. alv).

 

 

Ominaisuudet

Epsonin ensimmäinen kahden yksikön passiivinen 3D-projektorijärjestelmä

Kirkas suuren näytön heijastus

Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla

Yhtä suuri valkoinen ja värillinen valoteho

Tukee kaikkia nykyisiä HDMI-yhteensopiva 3D-signaalimuotoja (side-by-side-, top-and-bottom- ja frame packing).

Kaksi 3 000 lumenin projektoria pinottuna yhteen

Mukana polarisointilevyt kutakin projektorin linssiä varten

Polarisoidut 3D-lasit – yksi pari mukana

Kohdista 3D-heijastuskuva helposti automaattisella projektin kohdistusasetuksella

Pysty- ja vaakasuuntainen trapetsikorjaus

 

* Tällä hetkellä ei saatavilla Epsonilta[1]Lähde: Futuresource Consulting Limited